Arkadaşlar türk borsalarına güvenmiyorum. Bir süreden sonra nereye yolluyon falan sormaya başlıyorlar. Sorun cıkarmayacak tron olan yabancı borsa önerisi olan var mı
USDT TRC20 olan yabancı borsa.
Daraltma
X
-
-
ftx kullanıyorum ben. komisyon da almıyorlar transferlerde. günlük belli bir limiti var sanırım ama 1-2 transferi geçmediğim için hiç komisyonla karşılaşmadım. ftx tr de var sanırım, global olanı kullanıyorum.Yorum
-
Konuyu ısıtalım mı biraz?
Gate.io kullanıyorum ama çok tutmuyorum orada coin.
Birde çekim işlemi biraz zor oluyor. 3 şifre istiyor vs. (TL çekimi yok bankaya)
Alternatif varsa sizden de bir site alayım.
Binance global, btcturk benden hep evrak istedi yakında paribu da isteyecek onun için azaltacağım kullanmayı.Yorum
-
Bence çok değil ama onlar çok diye düşündü. Alım satım yapmıyorum hiç borsada sadece TL-USDT arası işlem yapıp işimi görüyordum. Btcturk sorduğunda sanırım 10K gibi bir parayla 15-20 günde 50K gibi bir hacim yapmıştım.
binance de ise daha azdı işlem belki 15-20K lık hacim yapmıştım. Bu 2 site yakın tarihlerde evrak istediği için kullanmayı bıraktım 1 yıl kadar önce.
-
Merhaba,
Bildiğiniz üzere 01/05/2021 tarihinden itibaren kripto varlık hizmet sağlayıcıları MASAK yükümlüsü olmuştur. Şirketimizin de kripto varlık hizmet sağlayıcısı olarak tabi olduğu bu yükümlülük kapsamında müşterilerimizin gerçekleştirdiği işlemlere ilişkin yeterli bilgiyi temin edebilmek için her türlü bilgi ve belgeyi talep etme ve bu bilgi ve belgelerin doğruluğunu teyit etme ihtiyacı olabilmektedir. Bu bağlamda gerçekleştirdiğiniz işlemlerin; mesleğinize, ticari faaliyetinize, mali durumunuza ve fon kaynaklarınıza uyumlu olup olmadığını tespit edebilmek için sizden aşağıda paylaşmış olduğumuz bilgileri ve belgeleri eksiksiz olarak bu e-posta üzerinden iletmenizi rica ederiz.
Bilgi ve belgeleriniz tarafımıza ulaştıktan sonra mümkün olan en kısa süre içerisinde inceleyerek size geri dönüş yapacağız. İncelememiz süresince hesabınız sadece kripto para çekme işlemlerine kapalı olacaktır, kripto para alım-satım ve TL yatırma işlemlerinize ise devam edebilirsiniz.
1. Mesleğiniz ve kaç yıldır bu meslekte görev aldığınız:
2. Gelir kaynağınıza, aylık gelirinize ilişkin bilgi ve belgeler:
(Maaş bordrosu, Serbest meslek yapıyorsanız ilişkili olduğunuz firma ismi, Diğer Gelir Kaynakları: Gayri menkul kirası, Yatırım Hesabı, Faiz, Hisse senedi vb.)
3. Öğrenim durumunuz:
4. Adınıza kayıtlı E-Devlet üzerinden alınmış barkodlu ikametgâh belgesi (Adres teyit belgesi)
5. Telefon numaranızın adınıza kayıtlı olduğunu gösterir belge (E-Devlet üzerinden alınmış, adınıza ait mobil hat sorgulama belgesi)
6. Hesap onayınızda ilettiğiniz kimlik belgenizden farklı resimli kimlik belgenizin ön ve arka yüz fotoğrafı
7. Başkası adına işlem yapmadığınızı beyan ettiğiniz imzalı dilekçeli özçekim belgeniz
(Dilekçeli özçekim belgesi için aşağıda belirttiğimiz şekilde bir dilekçe yazdıktan sonra bu dilekçeyi ve kimlik belgenizi elinizde tutarak yüzünüz tam görünecek şekilde fotoğraf çekmenizi ve bu fotoğrafı bizimle paylaşmanızı rica ediyoruz. Fotoğrafta yüzünüzün, kimlik bilgilerinizin ve kendi el yazınızla yazdığınız ve imzaladığınız dilekçenin okunaklı bir şekilde tam göründüğünden lütfen emin olunuz.)
Örnek Metin:
“BtcTurk Destek Bölümü Dikkatine,
T.C. resmi makamları tarafından yayınlanmış ilgili kanun ve yönetmelikler gereği şirketiniz nezdinde oluşturduğum kullanıcı hesabımdan sadece kendi nam ve hesabıma işlem yaptığımı, başkası adına işlem yapmadığımı ve yapmayacağımı beyan ve taahhüt ederim.
Ad-Soyad
Tarih
İmza”
8. Transfer yapmış olduğunuz kripto para adresinizin hangi platform veya cüzdana ait olduğunu gösterir ekran görüntüsü (Site ismi ve cüzdan adresi görünecek şekilde bir ekran görüntüsü çekmenizi rica ederiz.)
BtcTurk Destek Ekibi
Yorum
-
Konuyu ısıtalım mı biraz?
Gate.io kullanıyorum ama çok tutmuyorum orada coin.
Birde çekim işlemi biraz zor oluyor. 3 şifre istiyor vs. (TL çekimi yok bankaya)
Alternatif varsa sizden de bir site alayım.
Binance global, btcturk benden hep evrak istedi yakında paribu da isteyecek onun için azaltacağım kullanmayı.Yorum
-
Binancede sıkıntı olur mu arkadaşlar . her gönderimde teste tabi tutuyor parayı nereye gönderiyorsun diye .Tanıdğım kişileri seçioyorum . yarın bi gün belge falan istemez umarımYorum
Yorum