İlglnlz lcln teşekkürler. Ben paribu kullaniyorum eğer paribu'ya göre çok komisyon almayacaklarsa binance'a geçmek mantıklı gibi. Yabancı borsa sonuçta daha sağlam olur. Son olarak binance hesabı olanlar ve kullananlar sorduğum sorulara cevap verebilirse memnun olurum.
Bitcoin Kullanım Klavuzu
Daraltma
X
-
Arkadaşlar çok mühim bir sorum olucak .. 20 bin - ve yahut 40 bin tl çekim talebi verildi coin ile.. Ve paribu hesabına geldi coin. Paribunun bunu masaka bildirme durumu olurmu. Gelip sorup sorgularlarmı nerden geldi bu miktar hesabına , nerden elde ettin vs ? El koyma , dava açma , bloke koyma vs olur mu ?Yorum
-
Arkadaşlar çok mühim bir sorum olucak .. 20 bin - ve yahut 40 bin tl çekim talebi verildi coin ile.. Ve paribu hesabına geldi coin. Paribunun bunu masaka bildirme durumu olurmu. Gelip sorup sorgularlarmı nerden geldi bu miktar hesabına , nerden elde ettin vs ? El koyma , dava açma , bloke koyma vs olur mu ?Yorum
-
Btc cüzdan önerisi olan var mı ? Jaxx kullanıyordum en son etkinlikten gelen ödül yok oldu. Google da biraz araştırdım pek güvenilir değil galiba.Yorum
-
-
Yorum
-
Yorum
-
Legacy, adından da anlaşılacağı üzere eski versiyon gibi düşünebilirsin. SegWit sonradan çıktı. Bitcoin Network üzerinden işliyor. Tabii teknik kısımlar son kullanıcı pek ilgilendirmiyor.
Seninle alakalı kısım;
1- SegWit daha az veri kullandığından ödeyeceğin fee daha düşük oluyor. Legacy'de daha fazla masraf çıkıyor.
2- Eskiden, SegWit'i her yer desteklemiyordu. O sebepten cüzdanın alamayabiliyordu galiba, öyle bir durumlar vardı ama tam detayı aklımda değil. Halen SegWit'i desteklemeyen cüzdan/borsa kaldı mı bilemiyorum ama sanmam.
SegWit > Legacy diyebiliriz.Yorum
-
Arkadaşlar çok mühim bir sorum olucak .. 20 bin - ve yahut 40 bin tl çekim talebi verildi coin ile.. Ve paribu hesabına geldi coin. Paribunun bunu masaka bildirme durumu olurmu. Gelip sorup sorgularlarmı nerden geldi bu miktar hesabına , nerden elde ettin vs ? El koyma , dava açma , bloke koyma vs olur mu ?
O paranın kimden ve nereden geldiğini tespit edemeyecekleri için hiçbir sorun olmaz rahat olun..Yorum
-
24 saati bulduğunu bile gördü bu gözler gelir hocam merak etmeYorum
-
Yorum
Yorum