Bitcoin Kullanım Klavuzu
Daraltma
X
-
-
Yorum
-
btcturk'e kayıt oldum geçen gün. Sözleşmeyi okurken de şu ifadeler dikkatimi çekti. Bu ifadelere göre btcturk kişisel bilgilerimizi devletle paylaşacak diye anlıyorum ya siz? Sözleşmede geçen ifadeler bunlar:
5.7.
BtcTurk, aşağıda sayılan hallerde ise işbu gizlilik bildirimi hükümleri dışına çıkarak kullanıcılara ait bilgileri üçüncü kişilere açıklayabilecektir. Bu durumlar:
5.7.1.
Kanun, KHK, Yönetmelik vb. yetkili hukuki makamlar tarafından çıkarılan ve yürürlükte bulunan yazılı hukuk kurallarının getirdiği zorunluluklara uyulmasının gerektiği haller,
5.7.2.
BtcTurk’un kullanıcılarıyla arasındaki sözleşmelerin gereklerinin yerine getirilmesi ve bunların uygulamaya konulmalarıyla ilgili hallerde,
5.7.3.
Yetkili idari ve/veya adli makamlar tarafından usuli yöntemine uygun olarak yürütülen bir araştırma veya soruşturma doğrultusunda kullanıcılarla ilgili bilgi talep edilmesi hallerinde,
5.7.4.
Kullanıcıların haklarını veya güvenliklerini koruma amacıyla bilgi verilmesinin gerekli olduğu hallerde.Yorum
-
btcturk'e kayıt oldum geçen gün. Sözleşmeyi okurken de şu ifadeler dikkatimi çekti. Bu ifadelere göre btcturk kişisel bilgilerimizi devletle paylaşacak diye anlıyorum ya siz? Sözleşmede geçen ifadeler bunlar:
5.7.
BtcTurk, aşağıda sayılan hallerde ise işbu gizlilik bildirimi hükümleri dışına çıkarak kullanıcılara ait bilgileri üçüncü kişilere açıklayabilecektir. Bu durumlar:
5.7.1.
Kanun, KHK, Yönetmelik vb. yetkili hukuki makamlar tarafından çıkarılan ve yürürlükte bulunan yazılı hukuk kurallarının getirdiği zorunluluklara uyulmasının gerektiği haller,
5.7.2.
BtcTurk’un kullanıcılarıyla arasındaki sözleşmelerin gereklerinin yerine getirilmesi ve bunların uygulamaya konulmalarıyla ilgili hallerde,
5.7.3.
Yetkili idari ve/veya adli makamlar tarafından usuli yöntemine uygun olarak yürütülen bir araştırma veya soruşturma doğrultusunda kullanıcılarla ilgili bilgi talep edilmesi hallerinde,
5.7.4.
Kullanıcıların haklarını veya güvenliklerini koruma amacıyla bilgi verilmesinin gerekli olduğu hallerde.
Bunun neresi yanlış. Türkiye de yaşıyorsanız bunlara hesap vermeyecek bir kurum yok maalesef, ECOPAYZ hariç.Yorum
-
Koineksten mesaj geldi. Türkiyenin ilk bitcoin atm si nişantaşında açıldı diye.
Haberide var. Kullanımı nasıl olacak acaba?
https://kriptokoin.com/turkiyenin-il...lanima-acildi/
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYorum
-
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Of almak lazım böyle bir şey ama iyi sermaye lazımEn son High End tarafından düzenlendi; 19 - 12 - 18, 18 : 53.Yorum
-
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYorum
-
Çok guzel bir adim fakat ülkede ilk derken istanbulda zaten havalimanina koymuslardi ilk falan degil ve belli bir sure sonra kaldirdilar hic talep olmayinca.Avrupaya gidenlerden kullananlardan duyuyoruz komisyonlari baya yuksek diyorlar.Avrupa ikametli olup turistik seyahate gelenler icin cok guzel bir secenek Daha onceden butun sirketler atm karti gonderiyordu bizlere simdi tamamen bizim ulkeyi iptal ettiler.Kim nasil kullanabilecek merakla bekliyorum hayirli olsunYorum
-
Harika oldu bu bitcoin atm si.diger borsalar da yapabilir geri kalmamak icin. Yav dusunsenize bankayi tamamen aradan cikartiyo. Limitler hayal kirikligi yapti ama max 500 lira islem limiti diyo. Tabii birden cok islem yapilabilir umarim.Yorum
-
Arkadaşlar
yarım saat once BTC hesabıma 1000 tl yatırmak ıcın yatırım formu olusturdum 1000 tl lık. Akbankta havale ucretı kesıldıgı ıcın 995 tl yolladım ama 1000 lık form doldurdugumu unuttum ve yyanlısklıla yolladım artık
45 dk para gecmedı hesaba canlı yardımda net cevap veremıyor
nasıl bır surec ızlemem gereklı acaba ?Yorum
Yorum