Bu ilk ziyaretinizse, SSS'ye göz atmayı unutmayın.
Forumu tüm özellikleriyle birlikte kullanabilmek için kaydolmanız gerekir. Üyelik tamamiyle ücretsizdir.
arkadaşlar btc mixerler hakkında bilgisi olan bir arkadaş varmıdır
Kimlik istememe limiti yüksek borsalara parçala, altcoinlerden birkaç ile al sat yap sonra yeni adrese gönder. Kayıp muhtemelen mixer komisyonundan fazla olacaktır ama bu daha çok tercih edilen yol.
blockchain hesabı borsalar gibi takip edilebilir mi? yani herhangi bir yerden gönderilen bitcoinlerin kimin hesabına gittiği görülebilir mi?
(web hesabı onaylı ancak mobile yükledim. isim soy isim vs verification istiyor. bunları da doğru mu giriyoruz acaba?)
Kimlik istememe limiti yüksek borsalara parçala, altcoinlerden birkaç ile al sat yap sonra yeni adrese gönder. Kayıp muhtemelen mixer komisyonundan fazla olacaktır ama bu daha çok tercih edilen yol.
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
böyle uğraşacağına adam monero yapar daha mantıklı değil mi. btc yi monero ya çevirir başka cüzdana monero transfer eder iş zaten bitiyor haksızmıyım
arkadaşlar btcturk açtım blockchain açmıstım eskiden onay icin belgeleri yolladım 2 sine de papara da açık durumda...bilale anlatır gibi anlatma şansınız var mı
yatırım yapacak olurken papara yı neden kullanıyoruz ? limitleri düşük değil mi ? papara pf yapıyoruz sanırım btcturk 'ün paparasına mı ? direk banka ile atsak ne farkediyor paparanın olayını tam anlamıs değilim
bir özet geçebilecek biri var mı genel olarak yeni başladım
arkadaşlar btcturk açtım blockchain açmıstım eskiden onay icin belgeleri yolladım 2 sine de papara da açık durumda...bilale anlatır gibi anlatma şansınız var mı
yatırım yapacak olurken papara yı neden kullanıyoruz ? limitleri düşük değil mi ? papara pf yapıyoruz sanırım btcturk 'ün paparasına mı ? direk banka ile atsak ne farkediyor paparanın olayını tam anlamıs değilim
bir özet geçebilecek biri var mı genel olarak yeni başladım
btcturk belgelerini yarın mesai saati başladığında onaylar. Onayladıktan sonra papara ile 10 15 tl gibi ufak bir miktar yatır. 48 saat bekle sonra bana yaz özelden hallederiz. İlk tl yatırımından sonra 48 saat coin transferi yapamıyorsun o yüzden bir an önce para yatırıp o 48 saatlik süreyi beklemeye başla.
btcturk belgelerini yarın mesai saati başladığında onaylar. Onayladıktan sonra papara ile 10 15 tl gibi ufak bir miktar yatır. 48 saat bekle sonra bana yaz özelden hallederiz. İlk tl yatırımından sonra 48 saat coin transferi yapamıyorsun o yüzden bir an önce para yatırıp o 48 saatlik süreyi beklemeye başla.
Ustad blockchain'e belge attik under review'da 1 haftadir ne zaman biter bu surec bilgin var mi acaba?
Yorum