arkadaşlar aklıma takılan bir şey var..örneğin btcturk gibi bddk onaylı faaliyet gösteren cüzdandan crypto para çektiğimizde ve bu para hedef yere ulaştığında, hedef yerin bilgisi hakkında btcturkun haberi olabiliyor mu yani trafiği izleyebiliyor mu bu konuda bilgisi olan var mı
Bitcoin Kullanım Klavuzu
Daraltma
X
-
arkadaşlar aklıma takılan bir şey var..örneğin btcturk gibi bddk onaylı faaliyet gösteren cüzdandan crypto para çektiğimizde ve bu para hedef yere ulaştığında, hedef yerin bilgisi hakkında btcturkun haberi olabiliyor mu yani trafiği izleyebiliyor mu bu konuda bilgisi olan var mıYorum
-
Hocam orasi borsa ve bddkya bagli degil bankalar bddkya hesap verir.Kisisel dusunceme gelecek olursak hedef adresi gormekten baska izleyebilecek veya karsi taraf sudur diye delillendirebilecek bir kapasitesi oldugunu asla dusunmuyorum Bu arada blockchain kimligini onayladimi,ne asamada?Yorum
-
btcturk hesabım var onaylı değil onaylatmayı düşünüyorum soruyu o yüzden sormuştum.. blockchain beklemede halen inceleniyor uyarısı var eski kimlik gönderdik bekliyoruz mailleride yok sanırım ne oldu diye mail atayım dedim bulamadım beklemekten başka çare yokYorum
-
Ayni yolladigim belgeleri BtcTurke gonderdim 2 gundur geri dönüş olmadi.
Elin blockchaini 3 dakikada onayladi ilginc vala.Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Dün reddite falan baktim airdrop ile ilgili.
Alan 3-5 kisi olmus,orda da baya muhabbeti dönüyor bu işin.Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Donanim haber linkini atar misin bir okuyayim.
Oranin öluculeri redditten bile önce organize olmuştur.Yorum
-
Yorum
Yorum