Bitcoin Kullanım Klavuzu
Daraltma
X
-
Hocam sadece ehliyet yada pasaport kabul goruyor benim tanidiklar ehliyete tiklayip normal kimlik cekmis bunun disinda sadece yuz selfie ilettiniz degilmi?Bazi arkadaslar borsalara gonderdigi gibi selfie iletmis ondan ya red yedi yada takilip beklemeye alindi.4 gun blockchainde kabul edilecek bir sure degil ben olsam hic beklemem estege yazardim hemenYorum
-
benim kısa sürdü,laptopun kamerası ile bi vesikalık çektirdim saçları falan fönledim 15 dakikada geldi onay mailiYorum
-
Hocam sadece ehliyet yada pasaport kabul goruyor benim tanidiklar ehliyete tiklayip normal kimlik cekmis bunun disinda sadece yuz selfie ilettiniz degilmi?Bazi arkadaslar borsalara gonderdigi gibi selfie iletmis ondan ya red yedi yada takilip beklemeye alindi.4 gun blockchainde kabul edilecek bir sure degil ben olsam hic beklemem estege yazardim hemenYorum
-
Jonson12 hocam canli destekleri malesef yok soyledigin gibi sadece iletisim formu doldurabiliyoruz.E-maillere genelde 1 - 2 gun icinde donuyorlar.Airdroptan yogunluga takilmislardir diyelim , Yarin donmezlerse bir daha talep olustur bence.Cunku red lik durum olsa aninda red edikir tekrar yuklemen istenirdiYorum
-
Dogrulama asamasinda ufak bir sorun yasadik geri donucez demisler hocam,tahmini sizde ehliyet gonderdiniz.Turk ehliyetlerini tam vakif degiller sanirim incik cincik kontrol ediyorlar cunku pasaportla alanlar en gec 5 dakika surdu.Yorum
-
Yorum
-
Haha malesef hocam , ama soyle dusunun en basiti su airdropta adam gider afrikada tum sulalesine yada yuzlerce e-mail basina hesap acar sömürür.Ozellikle bu airdrop sonrasi verify iyice agirlasti.Bekleyin muhakkak doneceklerdirYorum
Yorum