Bitcoin Kullanım Klavuzu
Daraltma
X
-
-
benim bir problemim var bir siteye coin ile yatırım yaptım kolaydı işlemler yatırmak istediğim tl miktarının karşılığında kaç coin yatırmam gerektiği belirtiliyordu direk o miktarı kopyaladım yatırdım sorun yaşamadan fakat şimdi farklı bir buroyada yatırım yapıcam onda yatırmam gereken coin hesabının yanında kaç coin yatırmam gerektiği görünmüyor sadece yatıracağım tl miktarı var o miktar karşılığı kaç coin yatırmamız gerektiğini falan nasıl yapıyorsunuz bu gibi durumlard, yardımcı olabilcek biri var mı ?Yorum
-
Paribuda 100 lira gibi rakam nasıl nakite çevirilebilir arkadaşlar?
Banka hesapları blokeli papara vs şu an açık gözüküyor ama oraya çekiliyor mu, çekiliyorsa oradan nasıl nakite dönecek
Ziraat bankasının da bloke edilmesi mahvetti bütün düzeni. Maaşım, ödemelerim vs darma dağın oldu.Yorum
-
Banka hesapları blokeli papara vs şu an açık gözüküyor ama oraya çekiliyor mu, çekiliyorsa oradan nasıl nakite dönecek
Ziraat bankasının da bloke edilmesi mahvetti bütün düzeni. Maaşım, ödemelerim vs darma dağın oldu.
benim bir problemim var bir siteye coin ile yatırım yaptım kolaydı işlemler yatırmak istediğim tl miktarının karşılığında kaç coin yatırmam gerektiği belirtiliyordu direk o miktarı kopyaladım yatırdım sorun yaşamadan fakat şimdi farklı bir buroyada yatırım yapıcam onda yatırmam gereken coin hesabının yanında kaç coin yatırmam gerektiği görünmüyor sadece yatıracağım tl miktarı var o miktar karşılığı kaç coin yatırmamız gerektiğini falan nasıl yapıyorsunuz bu gibi durumlard, yardımcı olabilcek biri var mı ?Yorum
-
Tüm hesapların blokeliyse tek çare bir arkadaşına yollicaksın btc olarak o kendisi çekip sana elden vericek ya da cepbank yapıcak.
Hangi site hocam biliyorsam yardımcı olayım, miktar yazmıyorsa ne kadar yollarsan o kadar geçen tarzda bürolardan biri olabilir.Yorum
-
Onlarda ne kadar yollarsan o kadar geçiyordu sanırım hocam öyle yazmıştı birisi forumda ama emin misin bu adamlara para yatırmak istediğinde. Şimdi yatırsan çarşambadan önce para çekemezsin mutlaka keyfi iptaller yaşarsın sinir hastası olursun bonus için değer mi bilemiyorum. Tekrar bir düşün olmadı yatırYorum
-
Bahsettiğim rakam da eğer olursa Tost arkadaşın çekilişinden çıkan rakam.Yorum
-
Onlarda ne kadar yollarsan o kadar geçiyordu sanırım hocam öyle yazmıştı birisi forumda ama emin misin bu adamlara para yatırmak istediğinde. Şimdi yatırsan çarşambadan önce para çekemezsin mutlaka keyfi iptaller yaşarsın sinir hastası olursun bonus için değer mi bilemiyorum. Tekrar bir düşün olmadı yatırYorum
-
Ziraat bankasının da bloke edilmesi mahvetti bütün düzeni. Maaşım, ödemelerim vs darma dağın oldu.
Yıl sonuna kadar papara karta başvuranlara kart ücretini iade ediyorlar.
https://www.papara.com/#!/card
Yorum
-
Geç onay alıyor derken ne kadar sürüyor hocam ortalama? 10 saat oldu cumartesiyi çöp ettiler. Yarın da gider mi acabaYorum
-
adres kısmına btc adrrsini yazarsan kaç onay aldığını gösterir 3 almıssa geçmiştir
Venus_V3_5040_2GB cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYorum
-
Venus_V3_5040_2GB cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYorum
-
Binance'de onaysız hesap üzerinden işlem yapıp sorun yaşayan oldu mu? daha sonradan kimlik onay isteme vb. durumlar mesela? 2 btc ye kadar kimlik onaysız günlük işlem hakkı veriyor görünüyor ve bu 2 btc limitine çekme de dahil mi? kimliik onaysız çekme yapılıyor mu?Yorum
Yorum