Bitcoin Kullanım Klavuzu
Daraltma
X
-
-
Yorum
-
Yorum
-
Btcturk hesabıma çekim talebi verdim. Bana link gönderdiler ama bu btc nası onay alır bilmem,anlamam. Hesaba coin girince mail,mesaj falan gelıyor mu Btcturk den?
Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYorum
-
Sms geliyor senin hesaba ulaştığında. Takibini ''yatırma'' menüsünde btc'ye tıklarsan orada görebilirsin. Site sana btc'yi yolladıktan 10 15 dk sonra senin hesaba onaylar bekleniyor diye düşer. Sağ üstte gri renkli bir bildirim şeklinde görürsün. Onaylar alındıktan sonra da btc komple hesabına geçer. Site yolladıktan sonra 1 saate yakın sürüyor hesaba gelmesi.Yorum
-
Şimdi yaptım hocam,sağolasın. vallahi çok kolaymış.Sms geliyor senin hesaba ulaştığında. Takibini ''yatırma'' menüsünde btc'ye tıklarsan orada görebilirsin. Site sana btc'yi yolladıktan 10 15 dk sonra senin hesaba onaylar bekleniyor diye düşer. Sağ üstte gri renkli bir bildirim şeklinde görürsün. Onaylar alındıktan sonra da btc komple hesabına geçer. Site yolladıktan sonra 1 saate yakın sürüyor hesaba gelmesi.Yorum
-
Koineks kimlik ön arka ister onay 10 dakika da yapılıyor
Dpara hiçbir şey istemez
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYorum
-
Bitcoin ile işlem yapacaksanız btctürk kullanın masraf almıyor digeer bürolar 20tl civari her gönderime masraf alıyor ben bu şekilde 10tl yükleyebiliyorum bürolara btctürkten
Venus_V3_5040_2GB cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYorum
-
Hangi büro kabul ediyo o kadar düşük depozitiYorum
Yorum