Bu ilk ziyaretinizse, SSS'ye göz atmayı unutmayın.
Forumu tüm özellikleriyle birlikte kullanabilmek için kaydolmanız gerekir. Üyelik tamamiyle ücretsizdir.
Merhaba arkadaşlar mesajlarda bulamadım. Dpara'da ltc transfer işlemi yapmaya çalıştım ama doğrulama kodu istiyor. Herhangi gelen bir kod olmadı ne maile ne de telefona. Çözümü var mıdır?
edit: spama gitmiş.
En son Bettingbad tarafından düzenlendi; 14 - 08 - 18, 00 : 15.
hiç birine üye değilim. rivalo var fakat onada nasıl yatiracagim bilmiyorum. btc ye tıkladığımda direk kod veriyor.o okudu dpara.com da nereye yapistiracagim
hiç birine üye değilim. rivalo var fakat onada nasıl yatiracagim bilmiyorum. btc ye tıkladığımda direk kod veriyor.o okudu dpara.com da nereye yapistiracagim
rivalo hakkında fikrim yok ancak dpara'dan atıcaksan 17 18 onlar keser zaten o yüzden btc değil de ltc filan alıp at onlarda komisyon daha azdır. O kodu dpara'da cüzdan yazan yere tıklayıp btc atıcaksan yanda hesaptan çekme gibi bişey yazar ona tıklayıp oradaki adres bölümüne yazacaksın. Dediğim gibi ltc atsan daha mantıklı. Btctürk kullanmak gerekiyor böyle düşük miktarlar yatıracaksanız kesinti olmadığı için.
arkadaşlar hem işbankası'na hem de enpara'ya sordum, çin borsasında bitcoinlerim var, bunu banka hesabına çekebilir miyim dedim. tavsiye etmiyorum, banka hoş karşılamıyor, hesabınız incelemeye alınabilir, bloke olabilir dediler tam olarak.
çin'deki parayı yerel bankaya nasıl taşırım en kısa yoldan? türk bitcoin borsasına taşıyıp oradan mı yerel bankaya almak en doğrusu? yerel bankalar, türk bitcoin borsalarından gelen paraya da şaibeli gözüyle bakmaz mı? teşekkürler.
arkadaşlar hem işbankası'na hem de enpara'ya sordum, çin borsasında bitcoinlerim var, bunu banka hesabına çekebilir miyim dedim. tavsiye etmiyorum, banka hoş karşılamıyor, hesabınız incelemeye alınabilir, bloke olabilir dediler tam olarak.
çin'deki parayı yerel bankaya nasıl taşırım en kısa yoldan? türk bitcoin borsasına taşıyıp oradan mı yerel bankaya almak en doğrusu? yerel bankalar, türk bitcoin borsalarından gelen paraya da şaibeli gözüyle bakmaz mı? teşekkürler.
Türk borsalarına aktarın oradan da bankanıza aktarırsınız. Bizim şirketler şimdilik yasal başınız belaya girmez.
Coin aldık. Bu coinleri başka borsalara veyahut başka alıcıya gönderdik. Serial number girdik. Postaladık. Bu gönderdiğimiz yerin bilgileri ilk aldığımız borsaya iletiliyor mu? iletiliyor mu derken iletiliyor. Infosundan bahsediyorum. Yoksa kime gitmiş xxxx kişiye. O da göremez mi bunu?
Yorum