Bitcoin Kullanım Klavuzu
Daraltma
X
-
Siteden çektim. Onla ilgili sıkıntı yok para hesaba geçecektir de. Zamanlaması kötü oldu sadece . Tabi birde btc nın değer kaybetmesiYorum
-
bitcoin leri banka hesabimiza tl olarak cektigimizde eger bu miktar yuklu bir miktarsa devlet ve banka inceleme bloke vs yapma sansi var mi?Yorum
-
Benim paribu hesabım vardı 6-7 ay önce al-sat yaptığım,ingbank ile anlaşmalıydı 24 saat yatırım yapıyordum.Az önce bitcoin alım için girdim,Akbank ile anlaşmış bu saatte transfer yapamıyorum.Bu saatte ingbanktaki parayla borsadan bitcoin alabilmemin yolu yok mudur?Papara filan aracılığıyla ya da başka türlü.Bilgili arkadaşlar yok mudur bir yolu ?Yorum
-
Benim paribu hesabım vardı 6-7 ay önce al-sat yaptığım,ingbank ile anlaşmalıydı 24 saat yatırım yapıyordum.Az önce bitcoin alım için girdim,Akbank ile anlaşmış bu saatte transfer yapamıyorum.Bu saatte ingbanktaki parayla borsadan bitcoin alabilmemin yolu yok mudur?Papara filan aracılığıyla ya da başka türlü.Bilgili arkadaşlar yok mudur bir yolu ?Yorum
-
btcturkte tl para yatırmıştım..şimdi mesai saatleri dışında coine çevirsem fazladan kesintiye uğrar mı ? aynı şekilde mesai saatleri dışında olduğu için coini ecopayze aktarırken fazladan komisyon öder miyim ?
böyle birşeyler okumuştum sanırım..yanlışta hatırlıyor olabilirim.yardımınıza muhtacım.Yorum
-
dpara.com
üye oldum btc aldim.tempobet e attim kabul etmedi.bakiye dpara.com dan düştü.
geri yatması için tempobet bu mesajı attı
Değerli Müşterimiz,
Tempobet Ile Iletişim Kurduğunuz Için Teşekkür Ederiz.
Tarafımıza Paylaşmış Olduğunuz Adres Alıcı Adresidir, Lütfen Gönderici Adresi Tarafımıza Iletiniz.
Daha Fazla Bilgi Için, 7/24 Çalışan Destek Ekibimizle Iletişim Kurmaktan Çekinmeyiniz.
Saygılarımızla,
Tempobet Destek
gönderici adresini dpara.com dan nasıl bulabilirim
gönderdiğim kodu kabul etmiyorYorum
-
dpara.com
Değerli Müşterimiz,
Tarafımıza Paylaşmış Olduğunuz Adres Alıcı Adresidir, Lütfen Gönderici Adresi Tarafımıza Iletiniz.
Daha Fazla Bilgi Için, 7/24 Çalışan Destek Ekibimizle Iletişim Kurmaktan Çekinmeyiniz.
Saygılarımızla,
Tempobet Destek
gönderdiğim kodu kabul etmiyorYorum
-
dpara.com
Değerli Müşterimiz,
Saygılarımızla,
Tempobet Destek
gönderdiğim kodu kabul etmiyor
Venus_V3_5040_2GB cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYorum
Yorum