Bu ilk ziyaretinizse, SSS'ye göz atmayı unutmayın.
Forumu tüm özellikleriyle birlikte kullanabilmek için kaydolmanız gerekir. Üyelik tamamiyle ücretsizdir.
Arkadaşlar ben de bitcoin hesabı açmak istiyorum güvenilir siteler hangisidir bu tarz konulara kafam basar ama anlamadım aptala anlatır gibi anlatır mısınız
şimdi 1 saate yakın oldu blockchain de halen pending te . Transfer gerçeklemedi daha.
Not: 2,5 saat sonra transfer gerçekleşmiştir. Ethererum blockchain ağında ki madenciler grev mi yapıyor ya da iş yavaşlatma eylemi mi yapıyor anlamadım niye bu kadar geciktiğini Normalde ETH transfer 3 dakikada onay alırdı.
En son betslove tarafından düzenlendi; 25 - 02 - 18, 16 : 52.
Bitfeks digibyte transferini ücretsiz yapmış. Ayrıca herkesçe kullanılan bir bankayı da eklemiş. 7/24 havaleden sonra hesaba geçmesi 5 dakika sürmüyor, digibyte transfer süresüde 1-2 dakida oluyor.
%1-2 gibi bir kur farkıyla hesaba geçiyor gerçekten inanılmaz. Umarım bu sisteminde başına bişey gelmez. ( Bankaların bitfekste çalışmayı sonlardırması gibi )
Selam beyler, Turbobit sitesinde 25 Usd birikmiş bayadır kullanmıyordum. Önceden Paypal ile çekiyorduk buradan ama artık Paypal Türkiyeden çekildigi için nasıl ödeme alacağımı şaşırdım. Ödeme seçeneklerinde Bitcoin de var. Şimdi buradan ödemeyi nasıl bitcoin olarak alabilirim. btcturk de hesap açmam yeterli olur mu? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Selam beyler, Turbobit sitesinde 25 Usd birikmiş bayadır kullanmıyordum. Önceden Paypal ile çekiyorduk buradan ama artık Paypal Türkiyeden çekildigi için nasıl ödeme alacağımı şaşırdım. Ödeme seçeneklerinde Bitcoin de var. Şimdi buradan ödemeyi nasıl bitcoin olarak alabilirim. btcturk de hesap açmam yeterli olur mu? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Olur herhangi bir turk borsasi .hesap açıp bitcoin yatir bolumundeki kendi bitcoin adresini turbobitteki gonderim bolumune yazacaksin sadece
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olur herhangi bir turk borsasi .hesap açıp bitcoin yatir bolumundeki kendi bitcoin adresini turbobitteki gonderim bolumune yazacaksin sadece
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Peki hocam btcturkten direk banka hesabıma tl olarak çekebilir miyim parayı istedigim zaman. Bir de senin tavsiye ettigin güvenilir Türk borsası hangisi sıkıntı çıkarmadan bankaya parayı çekebilecegim site yani.
Edit: Btcturke baktım şimdi de hesap onayı için kimlik fotokobisi filan istiyor. Bitcoinin olayı takip edilememe degil mi zaten. Bunlar neden bu tarz işlere kalkışıyor. Hesap onayı istemeyen borsa var mı yoksa hepsi mi istiyor
En son Lecher34 tarafından düzenlendi; 18 - 03 - 18, 18 : 23.
Yorum