Bitcoin Kullanım Klavuzu
Daraltma
X
-
-
Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Asya'dan oynuyorum fakat bitcoin den yatırıp bitcoine cekebiliyormusuz.bitcoinden netellere çapraz çekim yok Muş.bitcoinden masraf alıyorlar bana sorup onay istiyorlar ( bir fiyat veriyorlar) kabul ederse depozito yu yatiriyorlar. Netellerden para yatırmak ücretsiz olmuş sadece çekerken %1 . Bende bitcoin den netellere parayi çekip, neteller üzerinden de Picannel e depozit yapacağım .en iyisi bu yöntem.Yorum
-
Serverlarda değil,pool derinliği ile alakalı bir durum 1 milyon işlem olur 10 dk gerçekleşir.Arada seninki gibi durumlar oluşabilir bekleyeceksin gelir illakiYorum
-
Yorum
-
Bundan böyle www.okpay.com adresinden kredi kartı ile bitcoin satın alabilirsiniz. İşlem ücreti % 3. Dilerseniz site üzerinden kendinize kart çıkartıp ecopayz gibi kullanabilirsiniz. Yaşasın özgürlük. Ecocarda alternatif geldi. Ayrıca sadece bitcoin ile işlem yapılan yeni bir debit kart var onunda incelemesini bir süre sonra paylaşacağım.En son sneijder_10 tarafından düzenlendi; 22 - 07 - 15, 23 : 51.Yorum
-
Bundan böyle www.okpay.com adresinden kredi kartı ile bitcoin satın alabilirsiniz. İşlem ücreti % 3. Dilerseniz site üzerinden kendinize kart çıkartıp ecopayz gibi kullanabilirsiniz. Yaşasın özgürlük. Ecocarda alternatif geldi. Ayrıca sadece bitcoin ile işlem yapılan yeni bir debit kart var onunda incelemesini bir süre sonra paylaşacağım.Yorum
Yorum