Bitcoin Kullanım Klavuzu
Daraltma
X
-
-
büyük olasılıkla iptal olacak ya da çok geç bir sürede gelecek. yakında bekleme dostum. yerli büyük borsalardan biri visa debit kart çıkartcakmış onu alırsın çıkarsa. coinlerini içine atıp kullanırsın bankayı aradan çıkartıp.Yorum
-
Hangi borsa çıkartacak bir de freebet iletişim başlığına giremiyorum kısıtlamamı var?Yorum
-
Arkadaşlar cointal nasıl site bilgisi olan var mı kredi kartı ile yatırım yapmayı düşünüyorum oraya. Oradan paribu yantranaver etmeyi düşünüyorum. Bilgi paylaşırsanız sevinirim. TeşekkürlerYorum
-
Şu sıralar Bitcoin transferinde sorun yaşayan var mı? 4 saattir transfer beklemede, 10-30 dakika sürüyordu normalde.Yorum
-
Arkadaşlar selam,
Bu blockchain olayını ilk kez deneyerek siteye aktarım yapıyım dedim neredeyse 3 saate yakın olacak onaylanma kısmı hala 0/3 olarak gözüküyor. Her zaman böyle mi sürüyor bu blockchain aktarmaları? Açıklama kısmını boş bırakmıştım onunla alakalı bir durum olabilir mi peki?
Bir de mesela daha önce birkaç kez paribu kullanarak direkt siteye aktarım yaptım. Hiç blockchain kullanmasakta direkt olarak paribu veya btcturk gibi borsalardan aktarım yapsam bunun ilerleyen herhangi bir zamanda dezavantajı olur mu?
Bilgili arkadaşların cevaplarına şimdiden teşekkürler.Yorum
-
Yorum
-
yemin ediyorum tek geçerim BTCTURK'ü paribu,binance,coinzo hepsinde 250'şer Tl transfer ettim 28-30 Tl arası kesinti oldu, bir de şöyle bir sorun oluşuyor, sen siteye 250 TL bitcoin depoziti yapacağım diye yazıyorsun onlar da sana o tutarın karşılığı bitcoin yazıyor, kopyala yapıştır yapıp yolluyorsun, fakat borsa 250 Tl'den komisyon aldığı için senin paranın miktarı düşüyor ve otomatik olarak hesabına yansımıyor, sonra 10 kere bağlan derdini anlat belki manuel olarak yükletebilirsin.Yorum
-
paribudan rota bete göndermeyi denedim olmuyor. adresi ve miktarı kopyalıyorum 0'dan büyük girin diye bir hata veriyor anlamadım.Yorum
-
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
Yorum