Mesela sportsbet de eth icin yatiriminizi erc20 uzerinden yapmaya dikkat edin sorumluluk kabul etmeyiz diyoru. Btcturkte erc20 degil de bitcoin agindan eth gelince benim gibi transfer tamamlanmamis halde kaliyoru
Bitcoin Kullanım Klavuzu
Daraltma
X
-
-
Kisacasi eth ile cekim yaparken dikkatli olmak lazim
Totti24 btcturk islem eth olunca sistemsel olarak duzeltmemiz mumkun degil diyoru. Hangi dayanakla baski kurabiliriz canli destegine. Bence is cozulmeyecek zaten adamlar aciklamayi da yapti. Magdur etmeyin dedim ayni durumda arkadaslara yardimci olunmus dedim ama cozum yokYorum
-
Kisacasi eth ile cekim yaparken dikkatli olmak lazim
Totti24 btcturk islem eth olunca sistemsel olarak duzeltmemiz mumkun degil diyoru. Hangi dayanakla baski kurabiliriz canli destegine. Bence is cozulmeyecek zaten adamlar aciklamayi da yapti. Magdur etmeyin dedim ayni durumda arkadaslara yardimci olunmus dedim ama cozum yokYorum
-
Bugun usendim yazmaya belki gece yazarim btcturk merkeze bakalim. Ha bugun ha yarin ne fark eder adamlar hesaba gecirmeyecekYorum
-
kubilaytt hemşo gönderdi ama bitcoin ağından gönderdiği için btcturk e geçmedi tutar. btcturkte şu var, erc20 yani ethereum un kendi ağından gönderilmesi gerekiyoru imiş. bitcoin ağından gönderilen eth de çözüm yokmuş. ltc gibi diğer bazı coinlerde aynı durum yaşansa çözüm olabiliyoru imiş ki geçen ay ltc ile çektim vbetten btcturk e yanlışım yoksa. onu da bitcoin ağından gönderdilerse sıkıntı çıkmadı diyebiliriz. hemşo biz işlemleri bu şekilde yapıyoru diyoru. gerçi bu erc20 muhabbetine sporstbet gibi uyarı verse idi biz de çekmeden sorgulardık nedir ne değildir diye. ancak gelinen nokta bu -
bence ortada bir yanlış var. senin çekimin sana ulaşmıyor ise sorumluluk veya insiyatif sağlamaları gerekiyor. çok şaşırdım.
paracıklar şimdi sanal dünyanın derinliklerinde buhar mı oldu yoksa paracıklara kavuşma şansı ufakta olsa var mı?
Allah muhafaza büyük bir miktar olsa bu para kime gidecek böyle bir durumda? Değişik işler bunlar.. -
kubilaytt heinen reis miktar büyük olsa ayrı sıkıntı. kaldı ki btcturk u kullanan kişi çoktur eth çekiminde bu sorunu yaşayan var mı bilemem. burada bir kişi btcturk eth de sorun çıkartıyoru dedi. ancak çözüme kavuşturduğunu söyledi. kendilerine mail at dedi öyle yapacağım işte
-
-
"BTC ağı ile yapılmış olan ETH transferi sistemsel olarak mümkün olmadığı için maalesef herhangi bir müdahalemiz bulunmamaktadır.
Konu hakkında teknik ekibimizde bulunan arkadaşlarımızdan da bilgi aldık, bu işlemin kurtarılamayacağını söyledir "
Maille bu sekilde ayni seyi soylediler. Burolardan eth ile cekim yaparken cok dikkat edin. Benim 100 TL gitti. Buyuk miktar buyuk sıkıntı cikarirYorum
-
Cekim yerine ulasmadi. Adami hasta ettinuz. İçi çere gonderun usagum da. Bak bu halimlen foto da cekildum
Yorum
-
kubilaytt gecmiyoru zamanlar, dinmiyoru yanginlar askima kiyan bets10 nerede dedik cengiz babadan. Sans melegim nerelerdeydin tam zamaninda geldin dedirtti kenan hacidan. Simdi elumiza verdiler soyluyoru hemso bile kurtaramiyoru demek
-
Binance, Advancecash (advcash) ile çalışıyor. Hem yatırım hem çekim var. Şimdi diyeceksin ki ne işim olur. Dayıcım Advcashten Euro Card istiyorsun 100 papel civarı ücreti var. ATM lerden paranı cayır cayır çekiyorsun. Binanceden adv ye çekip, ATM den paracığını alıyorsun. Riski minimize etmek isteyenlere duyurulur. Nolur yeni bebeler gidip orda burda çöp forumlarda yazmayın burda gördüklerinizi. Sonra kel bıyıklı hemen çöküyor yahu. Bak neteller çekiliyor gene, skrill çekiliyor. Bir şeyi de kullanın da ağzınızda dursun yahu !Yorum
-
Tempo'ya kripto yatırabilen var mı? Gönderdim eksik gönderdiniz diye iade işlemi başlattım. Diğer bürolar da bir sorun yaşamadım. Daha önce bu şekilde hata alan var mı? İade ne zaman olur? Net süre vermiyorlar da . Haftasonun icine ettiler özetle. Kripto göndericekseniz denemeyin derim.
Edit şimdi geldi ama masrafları kestiler. Yani sabah sabah zarara girdik. Uzak durun!En son Casablancas tarafından düzenlendi; 15 - 11 - 20, 11 : 13.Yorum
-
Bu Sportbet sitesinde para birimi olarak BTC gözüküyor ya ETH veya LTC de eklenebiliyor mu? Ben pek araştırmadım minimum yatırım yüksek diye bana göre. Ama eth yatırmak istenince baya düşük oluyor sanırım? Beynim de çok yorgun bu ara anlayamıyorum araştıramıyorum daYorum
-
Yaklaşık 1-2 saat önce paribu uygulamasından bildirim geldi. Sizin için komisyon oranlarını sıfıra indirdik şeklinde. Girdim baktım harbiden sıfır. Benim giriş çıkış hacmi bayağı fazla bundan dolayı kişiye özel bir uygulama olabilir. Genel birşey de olabilir. Uygulamasını indirip bir bakın kullanıyorsanız.Yorum
-
-
hocam binance sitesinin kullanımı zor değil mi? Bankadan para gönderip bir büroya yatırım yaptım o arada yaklaşık 100 tl kayıp oldu. Binance konusunda biraz bilgi verirsen hem benim hem de diğer arkadaşların işine yarayabilir.Yorum
-
Sevgili forumdaşlar ;
Önceden btc cekerken adresimizi değiştirebiliyorduk. Şimdi değişemiyoruz galiba. Ben Malatyaspor un sponsoru olan yeri kullanıyorum. Ne btc de ne de etherum da adresimi değişemiyorum. Böyle mi olacak artık ? Teşekkürler
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
Yorum