Bitcoin Kullanım Klavuzu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • StOpLAZmAnYaX
    • 16 Jun 2007
    • 14673

Mesela sportsbet de eth icin yatiriminizi erc20 uzerinden yapmaya dikkat edin sorumluluk kabul etmeyiz diyoru. Btcturkte erc20 degil de bitcoin agindan eth gelince benim gibi transfer tamamlanmamis halde kaliyoru

Yorum

• StOpLAZmAnYaX
      • 16 Jun 2007
      • 14673

Kisacasi eth ile cekim yaparken dikkatli olmak lazim

Totti24 btcturk islem eth olunca sistemsel olarak duzeltmemiz mumkun degil diyoru. Hangi dayanakla baski kurabiliriz canli destegine. Bence is cozulmeyecek zaten adamlar aciklamayi da yapti. Magdur etmeyin dedim ayni durumda arkadaslara yardimci olunmus dedim ama cozum yok

Yorum

• Totti24
        • 14 Aug 2008
        • 3083
        • BK

İlk olarak StOpLAZmAnYaX tarafından gönderildi
        Kisacasi eth ile cekim yaparken dikkatli olmak lazim

Totti24 btcturk islem eth olunca sistemsel olarak duzeltmemiz mumkun degil diyoru. Hangi dayanakla baski kurabiliriz canli destegine. Bence is cozulmeyecek zaten adamlar aciklamayi da yapti. Magdur etmeyin dedim ayni durumda arkadaslara yardimci olunmus dedim ama cozum yok
        Kanka yarin gündüz bağlan biraz daha zaman geçsiin işlemi yaptığın saati kaç eth oldugunu kendi eth adresinin ekran görüntüsünü tx hashin ekran görüntüsünü bütün kanıtlarıyla mail olarak yolla bu eth benim hesabıma gelmediyse nereye gitti vs

Yorum

• StOpLAZmAnYaX
          StOpLAZmAnYaX yorum yaptı
          Yorum düzenleme
          Tamamdir mail atmak geldi aklima. En dogrusu bu para nerede demek. Neticede size giren belli hesabi

Tesekkurler
      • StOpLAZmAnYaX
        • 16 Jun 2007
        • 14673

Bugun usendim yazmaya belki gece yazarim btcturk merkeze bakalim. Ha bugun ha yarin ne fark eder adamlar hesaba gecirmeyecek

Yorum

• StOpLAZmAnYaX
          Yorum düzenleme
          kubilaytt hemşo gönderdi ama bitcoin ağından gönderdiği için btcturk e geçmedi tutar. btcturkte şu var, erc20 yani ethereum un kendi ağından gönderilmesi gerekiyoru imiş. bitcoin ağından gönderilen eth de çözüm yokmuş. ltc gibi diğer bazı coinlerde aynı durum yaşansa çözüm olabiliyoru imiş ki geçen ay ltc ile çektim vbetten btcturk e yanlışım yoksa. onu da bitcoin ağından gönderdilerse sıkıntı çıkmadı diyebiliriz. hemşo biz işlemleri bu şekilde yapıyoru diyoru. gerçi bu erc20 muhabbetine sporstbet gibi uyarı verse idi biz de çekmeden sorgulardık nedir ne değildir diye. ancak gelinen nokta bu

• kubilaytt
          kubilaytt yorum yaptı
          Yorum düzenleme
          bence ortada bir yanlış var. senin çekimin sana ulaşmıyor ise sorumluluk veya insiyatif sağlamaları gerekiyor. çok şaşırdım.
          paracıklar şimdi sanal dünyanın derinliklerinde buhar mı oldu yoksa paracıklara kavuşma şansı ufakta olsa var mı?

Allah muhafaza büyük bir miktar olsa bu para kime gidecek böyle bir durumda? Değişik işler bunlar..

• StOpLAZmAnYaX
          Yorum düzenleme
          kubilaytt heinen reis miktar büyük olsa ayrı sıkıntı. kaldı ki btcturk u kullanan kişi çoktur eth çekiminde bu sorunu yaşayan var mı bilemem. burada bir kişi btcturk eth de sorun çıkartıyoru dedi. ancak çözüme kavuşturduğunu söyledi. kendilerine mail at dedi öyle yapacağım işte
      • StOpLAZmAnYaX
        • 16 Jun 2007
        • 14673

"BTC ağı ile yapılmış olan ETH transferi sistemsel olarak mümkün olmadığı için maalesef herhangi bir müdahalemiz bulunmamaktadır.

Konu hakkında teknik ekibimizde bulunan arkadaşlarımızdan da bilgi aldık, bu işlemin kurtarılamayacağını söyledir "

Maille bu sekilde ayni seyi soylediler. Burolardan eth ile cekim yaparken cok dikkat edin. Benim 100 TL gitti. Buyuk miktar buyuk sıkıntı cikarir

Yorum

• StOpLAZmAnYaX
          Yorum düzenleme
          x12x evet reis insallah erc20 agiyla gondermislerdir sorun cikmaz diyelim

• x12x
          x12x yorum yaptı
          Yorum düzenleme
          Düzelttiler hocam , blockchainden yolladığım için sorun olmadı sanırım. Erc20 ağıyla yolluyorlar.

• StOpLAZmAnYaX
          Yorum düzenleme
          x12x iyi ya sevindim. Durduk yere sikinti cikmadi.. Hayirli olsun
      • StOpLAZmAnYaX
        • 16 Jun 2007
        • 14673

Cekim yerine ulasmadi. Adami hasta ettinuz. İçi çere gonderun usagum da. Bak bu halimlen foto da cekildum

Yorum

• kubilaytt
          kubilaytt yorum yaptı
          Yorum düzenleme
          Orhan Gencebay - Bir Teselli Ver çalıyor kulaklarımda

• StOpLAZmAnYaX
          Yorum düzenleme
          kubilaytt gecmiyoru zamanlar, dinmiyoru yanginlar askima kiyan bets10 nerede dedik cengiz babadan. Sans melegim nerelerdeydin tam zamaninda geldin dedirtti kenan hacidan. Simdi elumiza verdiler soyluyoru hemso bile kurtaramiyoru demek
      • 360p
        Banned
        • 01 Nov 2020
        • 146

Binance, Advancecash (advcash) ile çalışıyor. Hem yatırım hem çekim var. Şimdi diyeceksin ki ne işim olur. Dayıcım Advcashten Euro Card istiyorsun 100 papel civarı ücreti var. ATM lerden paranı cayır cayır çekiyorsun. Binanceden adv ye çekip, ATM den paracığını alıyorsun. Riski minimize etmek isteyenlere duyurulur. Nolur yeni bebeler gidip orda burda çöp forumlarda yazmayın burda gördüklerinizi. Sonra kel bıyıklı hemen çöküyor yahu. Bak neteller çekiliyor gene, skrill çekiliyor. Bir şeyi de kullanın da ağzınızda dursun yahu !

Yorum

• Casablancas
          • 28 Jan 2011
          • 3356

Tempo'ya kripto yatırabilen var mı? Gönderdim eksik gönderdiniz diye iade işlemi başlattım. Diğer bürolar da bir sorun yaşamadım. Daha önce bu şekilde hata alan var mı? İade ne zaman olur? Net süre vermiyorlar da . Haftasonun icine ettiler özetle. Kripto göndericekseniz denemeyin derim.

Edit şimdi geldi ama masrafları kestiler. Yani sabah sabah zarara girdik. Uzak durun!
          En son Casablancas tarafından düzenlendi; 15 - 11 - 20, 11 : 13.

Yorum

• ForeverYoung
            • 20 Jun 2020
            • 6651

Bu Sportbet sitesinde para birimi olarak BTC gözüküyor ya ETH veya LTC de eklenebiliyor mu? Ben pek araştırmadım minimum yatırım yüksek diye bana göre. Ama eth yatırmak istenince baya düşük oluyor sanırım? Beynim de çok yorgun bu ara anlayamıyorum araştıramıyorum da

Yorum

• Fbulut81
              • 09 Nov 2020
              • 183

bazı büroların yatırımında btc var ama çekiminde yok. Yine bugün öyle bir şansızlık yaşayıp paraya komisyon ödedim.

Yorum

• 360p
                Banned
                • 01 Nov 2020
                • 146

Yaklaşık 1-2 saat önce paribu uygulamasından bildirim geldi. Sizin için komisyon oranlarını sıfıra indirdik şeklinde. Girdim baktım harbiden sıfır. Benim giriş çıkış hacmi bayağı fazla bundan dolayı kişiye özel bir uygulama olabilir. Genel birşey de olabilir. Uygulamasını indirip bir bakın kullanıyorsanız.

Yorum

• legendarybet
                  legendarybet yorum yaptı
                  Yorum düzenleme
                  16 kasım öncesi en az 1 kere yatırım yapmış tüm üyeler için komisyon sıfıra indirildi. 29 kasıma kadar sürecek twitter da paylaşmışlar.
              • Fbulut81
                • 09 Nov 2020
                • 183

Paribu'nun komisyonları geçici olarak sıfıra indirmesi tam bir komedi. Diğer siteler BTC transferlerinden komisyon kesmezken Paribu tutar farketmezsizin her transferde yaklaşık 60 TL kesiyordu. Daha iyi alternatifleri varken Paribu'dan uzak durun.

Yorum

• Casablancas
                  • 28 Jan 2011
                  • 3356

Kesinlikle binance kullanıyorum çok memnunum. Paribu küçük yatırımcı için uygun değil.

Yorum

• Fbulut81
                    • 09 Nov 2020
                    • 183

İlk olarak Casablancas tarafından gönderildi
                    Kesinlikle binance kullanıyorum çok memnunum. Paribu küçük yatırımcı için uygun değil.
                    hocam binance sitesinin kullanımı zor değil mi? Bankadan para gönderip bir büroya yatırım yaptım o arada yaklaşık 100 tl kayıp oldu. Binance konusunda biraz bilgi verirsen hem benim hem de diğer arkadaşların işine yarayabilir.

Yorum

• genclerbirligi
                      • 18 Jun 2013
                      • 497

Sevgili forumdaşlar ;

Önceden btc cekerken adresimizi değiştirebiliyorduk. Şimdi değişemiyoruz galiba. Ben Malatyaspor un sponsoru olan yeri kullanıyorum. Ne btc de ne de etherum da adresimi değişemiyorum. Böyle mi olacak artık ? Teşekkürler

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Çalışıyor...