Arkadaşlar ben son zamanlarda firma ismi vermeye gerek var mı bilmiyorum ama buraya sponsor. Sürekli kripto para ile yatırım yapıyorum. Ama artık korkar oldum. Şunu söyleyim daha önce papara ile ifade vermeye gittim. Bu kripto sisteminde de olabilir mi acaba ifade işi. Yani bulma şansları varmıdır.
Bitcoin Kullanım Klavuzu
Daraltma
X
-
Arkadaşlar bürolara hangi siteden coin yatırırsam az komisyon öderim btctürk paribu Binance de hesabım var siz hangi siteden işlem yapıyorsunuz?Yorum
-
Siteden çekerken yada yatırırken Btcturk'de kesinti ve işlem ücreti yok sadece Btcturk içi TL-BTC alım satım işlemlerinde ufak bir komisyonu var diye biliyorum..
Fakat siteden çekerken kur farkı oluyor.. Bende tam bununla alakalı birşey soracaktım. Hafta sonu olduğu için kur farkı daha çok çıkar dimi ???Yorum
-
Haftasonu ile alakası yok diye biliyorum. Hatta BTC türkten Havale çekimlerinde bile 3 tl komisyon alınıyordu o da uzun zamandır alınmıyor. Bahsettiğin alım satım komisyonu 0,15 TL civarı oluyor. Bu rakam büyük marjlarda da çok fazla büyümez. Ben haftasonu da tl hesabıma satış yapıp çekebiliyorum BTCTürk'de ama Paribu mesela sadece Akbank hesabınız varsa çekebilirsiniz yoksa pazartesiyi beklemelisiniz
-
-
Dün Sekabet Destek den 810 TL lik btc çekimi yaptım ve btcturk hesabıma 760tl lik btc geldi. Bu fark sizde de oluyormu arkadaşlar? Bence ciddi bir fark. Bunu siteye sorduğumda kur farkı dediler. Bu arada daha önceleri yani geçen aylarda bu kadar fark olmuyordu hatta bazen hiç fark olmuyordu..Yorum
-
Dün Sekabet Destek den 810 TL lik btc çekimi yaptım ve btcturk hesabıma 760tl lik btc geldi. Bu fark sizde de oluyormu arkadaşlar? Bence ciddi bir fark. Bunu siteye sorduğumda kur farkı dediler. Bu arada daha önceleri yani geçen aylarda bu kadar fark olmuyordu hatta bazen hiç fark olmuyordu..Yorum
-
-
yav bu paparayı kullanıyoruz ama çok riskli
kripto paralar da yavaş geçiyor.
Bitcoin çok yavaş zaten de.
Litecoin de yavaş.
Hızlı bir şekilde transferi tamamlayan bir kripto para var mı kullandığınız?Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Bir burodan ethereum a cekim yaptim da. Btcturk bitcoin agi uzerinden gonderim yapilmis. Erc20 agindan islem yapilmadigi icin transfer gerceklesmedi diyoru. Yani islem gerceklestigi halde para elime gecmeyecek. Buro da bu konuda fikrimiz yok ethereum islemlerini bu sekilde yapiyoru diyoru. Ethereum cekim konusunda dikkat etmemiz gerekiyoru herhalde. Bir sey anlamadimYorum
-
ya aminu sen kalk bir abdest al
ne adamsın akşam akşam Vbet Turkiye hemşerin yardımcı olur belki sana.. -
kubilaytt ne akşamı. gece gece wc mi verilir. üzerimi başımı giydirdin harekete geçemedik sigarasız kaldık aminu. hemşoyu hemşoya kırdırmak mıydı düşüncen
-
-
Bir burodan ethereum a cekim yaptim da. Btcturk bitcoin agi uzerinden gonderim yapilmis. Erc20 agindan islem yapilmadigi icin transfer gerceklesmedi diyoru. Yani islem gerceklestigi halde para elime gecmeyecek. Buro da bu konuda fikrimiz yok ethereum islemlerini bu sekilde yapiyoru diyoru. Ethereum cekim konusunda dikkat etmemiz gerekiyoru herhalde. Bir sey anlamadimYorum
-
-
Sevgili StOpLAZmAnYaX size tx gönderdim özelden. Sanırım size destek vermeye çalışan borsanın desteğinde bir sorun var. -
Vbet Turkiye heinen hemso. Birazdan ifadelerini aliyoru
-
-
Btcturk yine ayni seyi soyledi.
USDT, LTC vb bazı kriptoparaların Yanlış ağ üzerinden iletilmesinde işlem bazen düzeltilebilmektedir.
Ama bitcoin agindan eth yatiriminda sistemsel olarak duzeltmek mumkun degil bla bla Yorum
Yorum