Bitcoin Kullanım Klavuzu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • shadow77
    • 23 Mar 2017
    • 3499
    • Hobi
    • Babayım

Arkadaşlar ben son zamanlarda firma ismi vermeye gerek var mı bilmiyorum ama buraya sponsor. Sürekli kripto para ile yatırım yapıyorum. Ama artık korkar oldum. Şunu söyleyim daha önce papara ile ifade vermeye gittim. Bu kripto sisteminde de olabilir mi acaba ifade işi. Yani bulma şansları varmıdır.

Yorum

• curry2014
      • 03 Oct 2014
      • 3882

Arkadaşlar bürolara hangi siteden coin yatırırsam az komisyon öderim btctürk paribu Binance de hesabım var siz hangi siteden işlem yapıyorsunuz?

Yorum

• Betkanyon Destek
        Betkanyon Destek yorum yaptı
        Yorum düzenleme
        Btcturk'de kesinti, işlem ücreti vs yok.
    • aabrek
      Banned
      • 07 Sep 2016
      • 250

Siteden çekerken yada yatırırken Btcturk'de kesinti ve işlem ücreti yok sadece Btcturk içi TL-BTC alım satım işlemlerinde ufak bir komisyonu var diye biliyorum..
      Fakat siteden çekerken kur farkı oluyor.. Bende tam bununla alakalı birşey soracaktım. Hafta sonu olduğu için kur farkı daha çok çıkar dimi ???

Yorum

• ForeverYoung
        ForeverYoung yorum yaptı
        Yorum düzenleme
        Haftasonu ile alakası yok diye biliyorum. Hatta BTC türkten Havale çekimlerinde bile 3 tl komisyon alınıyordu o da uzun zamandır alınmıyor. Bahsettiğin alım satım komisyonu 0,15 TL civarı oluyor. Bu rakam büyük marjlarda da çok fazla büyümez. Ben haftasonu da tl hesabıma satış yapıp çekebiliyorum BTCTürk'de ama Paribu mesela sadece Akbank hesabınız varsa çekebilirsiniz yoksa pazartesiyi beklemelisiniz
    • aabrek
      Banned
      • 07 Sep 2016
      • 250

Dün Sekabet Destek den 810 TL lik btc çekimi yaptım ve btcturk hesabıma 760tl lik btc geldi. Bu fark sizde de oluyormu arkadaşlar? Bence ciddi bir fark. Bunu siteye sorduğumda kur farkı dediler. Bu arada daha önceleri yani geçen aylarda bu kadar fark olmuyordu hatta bazen hiç fark olmuyordu..

Yorum

• emoss
        • 29 Apr 2006
        • 11364

İlk olarak aabrek tarafından gönderildi
        Dün Sekabet Destek den 810 TL lik btc çekimi yaptım ve btcturk hesabıma 760tl lik btc geldi. Bu fark sizde de oluyormu arkadaşlar? Bence ciddi bir fark. Bunu siteye sorduğumda kur farkı dediler. Bu arada daha önceleri yani geçen aylarda bu kadar fark olmuyordu hatta bazen hiç fark olmuyordu..
        Sitelerin cogunun yeni ekmek kapılarından birisi oldu bu . %7 lik bir kur farkı olan hangi borsa varmıs da oradan gondermişler. Bahsettigin site ozelinde konusmuyorum , orasının btc işleyişini bilemem ama ne hikmetse hem yatırırken hem cekerken bu kur hep terse işliyor Yatırırken btc ucuyor kacıyor , cekerken de yerlerde. Yersen ne ala . Düpedüz paran çalınıyor.

Yorum

• reissss
          • 12 Sep 2020
          • 43

emeğine sağlık kardo

Yorum

• Casablancas
            • 28 Jan 2011
            • 3356

paribuya papara ile tl yükleyebilen var mı? bende hata veriyor.

Yorum

• taktaksedat
              Banned
              • 11 Sep 2020
              • 42

yav bu paparayı kullanıyoruz ama çok riskli
              kripto paralar da yavaş geçiyor.
              Bitcoin çok yavaş zaten de.
              Litecoin de yavaş.
              Hızlı bir şekilde transferi tamamlayan bir kripto para var mı kullandığınız?

Yorum

• sergeninho
                • 29 Jan 2008
                • 6031

İlk olarak taktaksedat tarafından gönderildi
                Litecoin de yavaş.
                ripple ltc ve btc'ye nazaran daha hızlı.

Yorum

• x12x
                  • 12 Dec 2007
                  • 7264

İlk olarak taktaksedat tarafından gönderildi
                  Litecoin de yavaş.
                  Eth , genellikle hızlı geçiyor.

Yorum

• ~Borges
                    • 09 Dec 2004
                    • 2929

Bugün sportsbet.io'ya ETH yatırdım. BtcTurk'ten onayı verdim, saniyeler içinde sitede gördüm. 10 saniye bile sürmedi galiba. Coinpayments ile alan sitelerde birkaç dakika sürüyor ama sportsbet.io'da network'e düşer düşmez hesaba geçiyor.

Yorum

• StOpLAZmAnYaX
                      • 16 Jun 2007
                      • 14673

Bir burodan ethereum a cekim yaptim da. Btcturk bitcoin agi uzerinden gonderim yapilmis. Erc20 agindan islem yapilmadigi icin transfer gerceklesmedi diyoru. Yani islem gerceklestigi halde para elime gecmeyecek. Buro da bu konuda fikrimiz yok ethereum islemlerini bu sekilde yapiyoru diyoru. Ethereum cekim konusunda dikkat etmemiz gerekiyoru herhalde. Bir sey anlamadim

Yorum

• kubilaytt
                        kubilaytt yorum yaptı
                        Yorum düzenleme
                        ya aminu sen kalk bir abdest al

ne adamsın akşam akşam Vbet Turkiye hemşerin yardımcı olur belki sana..

• StOpLAZmAnYaX
                        StOpLAZmAnYaX yorum yaptı
                        Yorum düzenleme
                        kubilaytt ne akşamı. gece gece wc mi verilir. üzerimi başımı giydirdin harekete geçemedik sigarasız kaldık aminu. hemşoyu hemşoya kırdırmak mıydı düşüncen

• kubilaytt
                        kubilaytt yorum yaptı
                        Yorum düzenleme
                        bende hemşerinizim ha uşağum
                    • Casablancas
                      • 28 Jan 2011
                      • 3356

İlk olarak StOpLAZmAnYaX tarafından gönderildi
                      Bir burodan ethereum a cekim yaptim da. Btcturk bitcoin agi uzerinden gonderim yapilmis. Erc20 agindan islem yapilmadigi icin transfer gerceklesmedi diyoru. Yani islem gerceklestigi halde para elime gecmeyecek. Buro da bu konuda fikrimiz yok ethereum islemlerini bu sekilde yapiyoru diyoru. Ethereum cekim konusunda dikkat etmemiz gerekiyoru herhalde. Bir sey anlamadim
                      Hangi büro ?

Yorum

• Totti24
                      • 14 Aug 2008
                      • 3083
                      • BK

İlk olarak StOpLAZmAnYaX tarafından gönderildi
                      VBETTen bende çok çektim ETH btcturk de hep problem oluyor. BTCtur canli yardima durumu anlat er ya da geç geçirmek zorundalar

Yorum

• StOpLAZmAnYaX
                      • 16 Jun 2007
                      • 14673

Btcturk yine ayni seyi soyledi.

USDT, LTC vb bazı kriptoparaların Yanlış ağ üzerinden iletilmesinde işlem bazen düzeltilebilmektedir.

Ama bitcoin agindan eth yatiriminda sistemsel olarak duzeltmek mumkun degil bla bla ​​​​​​

Yorum

Çalışıyor...