Bitcoin Kullanım Klavuzu
Daraltma
X
-
eski kimlik ile onay aldım bugün hesaba baktığımda onaylamışlar. 5-6 gün sürdü pasaport olursa 5 dakikada onaylıyorlar yoksa 5-6 gün sürüyor neticede onayı veriyorlar ilk adımda hesabında tanımlı mail ve telefon numaranı doğrula sonrada 5-6 gün bekle kendileri onayı veriyorlar ben öyle yaptım..şunu da ekleyim eksik olmasın birde blockchain mobil programını telefona yükledim oradan giriş yaptım bir çok defa onay sürecinde..En son kinqX01 tarafından düzenlendi; 22 - 11 - 18, 22 : 49.Yorum
-
eski kimlik ile onay aldım bugün hesaba baktığımda onaylamışlar. 5-6 gün sürdü pasaport olursa 5 dakikada onaylıyorlar yoksa 5-6 gün sürüyor neticede onayı veriyorlar ilk adımda hesabında tanımlı mail ve telefon numaranı doğrula sonrada 5-6 gün bekle kendileri onayı veriyorlar ben öyle yaptım..Yorum
-
Yorum
-
Bu belge olayi blockchain airdrop'undan geliyor belge onaylatip katilana 25$ degerinde xlm stellar veriliyor.Yorum
-
Yorum
-
paribudan banka hesabına para çekince herhangi bir sorun oluyor mu yasal olarak denetleniyor paribu ama biz paribudan para çekerken devlet bu para nerden geliyor dediğimizde paribu diyeceğiz eee paribuya nerden geldi derse ne diyeceğiz böyle sorun yaşayan oldu mu hiçYorum
-
paribudan banka hesabına para çekince herhangi bir sorun oluyor mu yasal olarak denetleniyor paribu ama biz paribudan para çekerken devlet bu para nerden geliyor dediğimizde paribu diyeceğiz eee paribuya nerden geldi derse ne diyeceğiz böyle sorun yaşayan oldu mu hiçYorum
-
paribudan banka hesabına para çekince herhangi bir sorun oluyor mu yasal olarak denetleniyor paribu ama biz paribudan para çekerken devlet bu para nerden geliyor dediğimizde paribu diyeceğiz eee paribuya nerden geldi derse ne diyeceğiz böyle sorun yaşayan oldu mu hiç
Bu para nereden geliyor?
Bitcoin borsasından.
Bu kadar basit.
Hatta daha işleri gidip amcalara bu hayatta unutulan değil iz bırakan ol da diyebilirsin
Yorum
Yorum