Paribu'dan üye oldum. Paribunun sıkıntısı nedir arkadaşlar.
Bitcoin Kullanım Klavuzu
Daraltma
X
-
Başkan ben de sadece coin alıp siteye atma kısmıyla ilgiliyim o da çok basit düz adam işi zaten. Bu dediğin biraz ayrıntı galiba o yüzden biraz araştırmak lazım öğrenirsem yazarım anladığım kadarınıYorum
-
-
Aynen hocam da bedavaya veriyorlar da teknik kismini anlamadim ben sadece mail adresimi yazdim waitlist'e aldilar mail bekliyorum nedir ne degildir.
@High End olsa cayir cayir anlatirdi simdi @Mr.June bir arastirsin anlatir bize.Yorum
-
Yorum
-
Kimlik doğrulama işine baktım da blockchain hesabına girdiğinde sol altta settings'ten profil ayarlarına giriyorsunuz orda verify olayı var. Önce isim soyisim adres vesaire istiyor sonra ehliyet ya da kimlik ön arka yükle diyor son adımda da selfie istiyor. Bunları hallederseniz onaylı olur btcturk stayla.Yorum
-
Kimlik dogrulamayi Blockchain'e uye olma icin mi airdrop icin mi diyorlar onu anlamadim.
Ben belge filan yollamadim islem yapiyorum valla nerden cikmis bu belge filan.Yorum
-
Kimlik doğrulama işine baktım da blockchain hesabına girdiğinde sol altta settings'ten profil ayarlarına giriyorsunuz orda verify olayı var. Önce isim soyisim adres vesaire istiyor sonra ehliyet ya da kimlik ön arka yükle diyor son adımda da selfie istiyor. Bunları hallederseniz onaylı olur btcturk stayla.
Belge atacak arkadaslara guzel kampanya 25$ dolar az degil yav.Yorum
Yorum