Bitcoin Kullanım Klavuzu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • EndoplazmikBirKulum
    • 02 Dec 2017
    • 4960
    • Kripto Para - Airdrop

İlk olarak Lecher34 tarafından gönderildi
    Hocam, Koinekste yatırım talebi oluşturdum ama hala geçmedi para bu işlem nasıl oluyor. Herhangi bir onay filan mı vermem gerek veya neyi bekliyoruz anlamadım?
    Bankadan göndereceksen havale yaparken açıklama kısmına senden isteneni girip orada ki ibana para yatıracaksın. Paparadan göndereceksen max 5 dakika hesabında olur. Papara komisyon aldığı için Koinekste ki bankalar sende varsa bankadan havale daha mantıklı

Kripto para transferini soruyorsan sms onayı ve mail onayı yapmalısın. Maile gelen linke tıklayacaksın. Sonrasında max 15 dakikada para Rotabet hesabına yatar. Bu süreçte rota yatırım sayfasını kapatmaman iyi olur
    En son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 16 - 09 - 18, 17 : 56.

Yorum

• komurkentli
      • 19 Nov 2015
      • 1261
      • Basketbol

Hocam, Koinekste yatırım talebi oluşturdum ama hala geçmedi para bu işlem nasıl oluyor. Herhangi bir onay filan mı vermem gerek veya neyi bekliyoruz anlamadım?
      Mailine onay gelir
      Edit :ben koineksten siteye anladım pardon
      Venus_V3_5040_2GB cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Lecher34
        Banned
        • 15 Sep 2014
        • 973

Edit: Yan tarafta yazan Ibana yapacağım şimdi anladım Ben siteye kart bilgilerimi ekledigim için otomatik olarak geçecek diye bekliyordum
        En son Lecher34 tarafından düzenlendi; 16 - 09 - 18, 18 : 02.

Yorum

• EndoplazmikBirKulum
          • 02 Dec 2017
          • 4960
          • Kripto Para - Airdrop

Havaleyi nereye yapıyoruz onu anlamadım. Ben para yatırma sayfasından Bankayı seçip talep oluşturdum. Buraya havale yapmam gerekiyor sanırım ama bunu hangi hesap numarasına yapıyoruz onu anlamadım. Herhangi bir hesap numarası vermedi bana
          burada:

koinekste sadece akbank varmış sen de akbank yoksa papara ile yatırman gerekiyor. Bankadan havale için açıklama takip noyu doğru girmen çok önemli

Yorum

• Lecher34
            Banned
            • 15 Sep 2014
            • 973

Havale yaptım, açıklamaya da sitede yazan Kodu girdim. Ne kadar sürüyor hesaba geçmesi acaba.

Bu arada 48 saat kuralı burada da varmış bunu yeni fark ettim. Boşuna göndermiş olduk parayı
            En son Lecher34 tarafından düzenlendi; 16 - 09 - 18, 18 : 12.

Yorum

• EndoplazmikBirKulum
              • 02 Dec 2017
              • 4960
              • Kripto Para - Airdrop

Havale yaptım, açıklamaya da sitede yazan Kodu girdim. Ne kadar sürüyor hesaba geçmesi acaba.

Bu arada 48 saat kuralı burada da varmış bunu yeni fark ettim. Boşuna göndermiş oldu parayı
              Parayı tekrar çekebilirsin istersen, çekime izin veriyor transfer için 48 saat beklemen gerekiyor. İzin vermezse örneğin dogecoin alıp sat o şekilde izin verir

Ben hafta içi eft ile yatırıyorum süresini hiç takip etmedim
              En son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 16 - 09 - 18, 18 : 14.

Yorum

• Lecher34
                Banned
                • 15 Sep 2014
                • 973

İlk olarak EndoplazmikBirKulum tarafından gönderildi
                Parayı tekrar çekebilirsin istersen, çekime izin veriyor transfer için 48 saat beklemen gerekiyor. İzin vermezse örneğin dogecoin alıp sat o şekilde izin verir

Ben hafta içi eft ile yatırıyorum süresini hiç takip etmedim
                Bankaya tekrar çekim emri verdim. Havadan 3 tl komisyon verdik koinekse.

48 saat olayı olmadan rotaya atabilecegim başka bir borsa var mı ?

Yorum

• EndoplazmikBirKulum
                  • 02 Dec 2017
                  • 4960
                  • Kripto Para - Airdrop

Bankaya tekrar çekim emri verdim. Havadan 3 tl komisyon verdik koinekse.

48 saat olayı olmadan rotaya atabilecegim başka bir borsa var mı ?
                  Dpara diyeceğim de orada sadece deniz var.

Edit: bitexen de hesabı onaylatmadan transfer yapılıyor orada akbank var. Yalnız bekleme süresi yoktu diye hatırlıyorum bilen birinden öğrenmek lazım
                  En son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 16 - 09 - 18, 18 : 20.

Yorum

• Lecher34
                    Banned
                    • 15 Sep 2014
                    • 973

Koineks hafta sonu para çekimine izin vermiyor mu acaba? Bilen biri var mı kaç dakika oldu alt tarafı bi havale yapacaklar hesaba geçmedi hala

Yorum

• EndoplazmikBirKulum
                      • 02 Dec 2017
                      • 4960
                      • Kripto Para - Airdrop

Koineks hafta sonu para çekimine izin vermiyor mu acaba? Bilen biri var mı kaç dakika oldu alt tarafı bi havale yapacaklar hesaba geçmedi hala
                      Paparaya anında ödeniyor da komisyon var işte. Havale 1 saat kadar sürebilir

Yorum

• Lecher34
                        Banned
                        • 15 Sep 2014
                        • 973

Bi para yatıralım dedik, ayar ettiler adamı ya ne sıkıntılı iş miş bu borsalarla işlem yapmak. Koineks de hafta sonu para çekim işlemi yokmuş havale bile olsa. Para içeride kaldı yani bugün. Dpara ya yatıralım dedik oraya da havale yaptık hala geçecek hesaba. Bu kadar zor olmamalı bu işlemler. Havale ile işlem yapıyoruz alt tarafı çektigimiz sıkıntılara bak ya.

Yorum

• kawnsson
                          • 27 Jun 2016
                          • 2452
                          • Spor

elden btc bozduran yerler yok mu acaba

Yorum

• High End
                            Banned
                            • 04 May 2016
                            • 7084

İlk olarak Jokerci19 tarafından gönderildi
                            Elden bozdurmak mı? Borsadan satsana neden elden almak istiyorsun? Borsadan gelen para herhang bir risk teşkil etmez

Yorum

• Mr.JuNe
                              • 06 Feb 2007
                              • 13110

İlk olarak Jokerci19 tarafından gönderildi
                              Kapalıçarşıda bir mekan var demişlerdi geçenlerde. İstersen bir araştır

Yorum

• High End
                                Banned
                                • 04 May 2016
                                • 7084

Amacı ne elden bozdurmanın onu çözemedim ben de.

Yorum

Çalışıyor...