Bu ilk ziyaretinizse, SSS'ye göz atmayı unutmayın.
Forumu tüm özellikleriyle birlikte kullanabilmek için kaydolmanız gerekir. Üyelik tamamiyle ücretsizdir.
Her borsanız kuru farklıdır da ondan. Her borsanın karar verici büyük mekanizmaları vardır. Büyük yatırımcılar yani. Bu adamlar bir spekülatif eylemle size tüm coinlerinizi cazip fiyattan gösterip sattırabilir, sonra da fiyatları dalgalandırabilir..
Daha anlaşılır bir ifadeyle aktarmak gerekirse, meyvalar 2 yerde var biri halde biri de pazaryerinde.
Halden elma almak istediniz herkes farklı fiyat veriyor, 1- 2 lira arası. Bu halde bir godoş diyor ki ben bütün elmalarınızı alırım, elinizde hiç mal kalmaz hepsini satabilirsiniz. yalnız fiyatı 75 Kr / Kg dan alırım.. Bunu haldeki satıcıların yüzde 90 ı kabul ederse, kabul etmeyen yüzde 10 hala 2 liradan dolmatesi zor satar....
Bu godoş sonra gidiyor pazaryerine...Bakıyor ki fiyatlar halden daha pahalı çıkıp nakliye vb paraları eklendiği için 2,5- 3 tl arası.. Piyasaya Hallden 75 kuruşa aldığı elmaların kilosunu 1,5 liradan satıyor ve dolayısıyla elindeki tüm malı büyük karla satarken , pazardaki alıcılar da kar ediyor çünkü hal yerinden kg mını 2 tl den daha önceden alıyorlardı,aynı malı 1,5 liradan almış oluyorlar..
Bitcoin borsaları akbnk ile çalışıyor hocam genelde. Muhtemelen bu banka kripto şirketlerine sıkıntı çıkarmadan işlem yapma olanağı sağladığındandır. Dediğin banka kullanıcısıysan ki ben de o bankanın müşterisiyim, paparayı aracı olarak kullanman gerekicek ya da mesai saatlerinde eft ile yatıracaksın.
teşekkürler hocam yanıt için. akbank zaten ripple ile önanlaşma imzalayan ilk türk bankası diye biliyorum. enpara ile çin borsasından işlem yapmak istediğimde banka işlemi onaylamayıp reddetti. kime sorsam karşıma hep papara çıkıyor artık. kömürkentli arkadaş da aynı şekilde papara yazmış teşekkürler. papara gibi aracı bir kuruma para göndermek istemiyorum açıkçası. bitcoin işlemi yapacaksam öncelikle enpara'yı unutmam gerekiyor bugün bunu anladım artık, bir daha enpara sormam bu başlıkta.
papara'ya para göndermek istemememin amacı da malum bloke başlığında yaşanan gelişmeler yüzünden, banka hesaplarımı öyle çok savuşturmak istememek. ne kadar enpara'dan papara'ya para transferi legal olursa olsun suyu bulanıklaştırıyor. direkt olarak bankadan bitcoin aldım demek istiyorum. enpara-papara-btcturk-.......... derken zaman kaybı ayrıca. neyse cevaplar için teşekkürler. ben biraz daha araştırayım başka forumları.
Hocam aklınızda bulunsun BTCTURK Dparadan 1 adım daha önde her konudan.
Şu an kripto para borsasına yeni başlayanlar için bu 2 site de çok kolay işlemlerini halledebilir.
Dparanın esktrası, selfie ile kimlik göndermenize ve ilk işlemde havuzda 48 saat beklemenize gerek yok...Al gülüm ver gülüm hesabı açar açmaz tüm işlemlerinizi yaparsınız.
BTCTURK ün ekstrası, hesap onaylı olduğu zaman yatırımda düşük komisyonlarla yatırım yapabiliyorsunuz, Dparada ortalama 18-20 tl kadar arası komisyon çıkıyor.
Yani Btcturk bir adım daha önünde Dpara diyebiliriz...Fakat ben Dparayı daha çok kullandım.
Biraz daha profesyonel olup borsayla haşır neşir olduğunuzda Binance.com ile tanışırsınız, o zaman Dpara ve Btcturk, bunlar çocuk oyuncağımış dersiniz zaten.
Hocam aklınızda bulunsun BTCTURK Dparadan 1 adım daha önde her konudan.
Şu an kripto para borsasına yeni başlayanlar için bu 2 site de çok kolay işlemlerini halledebilir.
Dparanın esktrası, selfie ile kimlik göndermenize ve ilk işlemde havuzda 48 saat beklemenize gerek yok...Al gülüm ver gülüm hesabı açar açmaz tüm işlemlerinizi yaparsınız.
BTCTURK ün ekstrası, hesap onaylı olduğu zaman yatırımda düşük komisyonlarla yatırım yapabiliyorsunuz, Dparada ortalama 18-20 tl kadar arası komisyon çıkıyor.
Yani Btcturk bir adım daha önünde Dpara diyebiliriz...Fakat ben Dparayı daha çok kullandım.
Biraz daha profesyonel olup borsayla haşır neşir olduğunuzda Binance.com ile tanışırsınız, o zaman Dpara ve Btcturk, bunlar çocuk oyuncağımış dersiniz zaten.
peki aradaki bu fiyat farkının bana bir etkisi olmaz mı
diyelim ki 1 btc para çektim
dpara 44küsürken btcturk 43.9
zararım olacak değil mi?
atladığım bir yer mi var?
peki aradaki bu fiyat farkının bana bir etkisi olmaz mı
diyelim ki 1 btc para çektim
dpara 44küsürken btcturk 43.9
zararım olacak değil mi?
atladığım bir yer mi var?
1-Makas asla çok fazla açık olmaz Türk borsalarında. Yani çok büyük fark asla olmaz.
2-Çektiğin borsada btcturkden ucuza çektim dersin, bir dalgalanır 46 liraya çıkar Dpara da 45 e yükselir.... Bu durumda hangisi karlı geldi sana
Dün dolar 5 liraydı bugün 6 lira, yarın ne olacağını kim bilebilir? Sen doların yükseleceğine itimat ediyorsan bozdurma elinde kalsın, beklersin 8 lira olunca satarsın.
Bi de kur farkları asla türk borsalarında fazla fark atmaz. Çin ve Japonya, buralarda ocaklar sönüyor en fazla, daha türkiyeden yandım anam türküsünü söyleyen çıkmadı kur farkından...
teşekkürler hocam yanıt için. akbank zaten ripple ile önanlaşma imzalayan ilk türk bankası diye biliyorum. enpara ile çin borsasından işlem yapmak istediğimde banka işlemi onaylamayıp reddetti. kime sorsam karşıma hep papara çıkıyor artık. kömürkentli arkadaş da aynı şekilde papara yazmış teşekkürler. papara gibi aracı bir kuruma para göndermek istemiyorum açıkçası. bitcoin işlemi yapacaksam öncelikle enpara'yı unutmam gerekiyor bugün bunu anladım artık, bir daha enpara sormam bu başlıkta.
papara'ya para göndermek istemememin amacı da malum bloke başlığında yaşanan gelişmeler yüzünden, banka hesaplarımı öyle çok savuşturmak istememek. ne kadar enpara'dan papara'ya para transferi legal olursa olsun suyu bulanıklaştırıyor. direkt olarak bankadan bitcoin aldım demek istiyorum. enpara-papara-btcturk-.......... derken zaman kaybı ayrıca. neyse cevaplar için teşekkürler. ben biraz daha araştırayım başka forumları.
Bloke direk kişi hesaplarına atııkları için 2 yıldır sürekli kullanıyorum bazen günde 10 defa hiçbir sıkıntı olmasıdı çünkü paparadan btctürk dpara ya atarken kdv sinide kesiyor bana göre direk kişi hesaplarına para atmadan sıkıntı yaşamayacağın tek yöntem
Venus_V3_5040_2GB cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Müsaadenizle büyük yazıyorum arkadaşlar dikkat çekmesi için...Lazım olur.
İlk olarak High End tarafından gönderildi
Dparadan - PAPARA Hesabımıza çekim limiti minimum 20 tl + Yüzde 1 gibi bir komisyon
Btcturkden banka hesaplarına minimum çekim tutarı 100 TL'dir. Komisyon: 3 TL + KDV (%18) olarak 3,54 TL TOPLAM KOMİSYON
Btcturkden Papara hesabına ise en az çekim tutarı 10 TL Komisyon: %1+KDV(%18) TL TOPLAM KOMİSYON
Yani 1000 TL Btcturkden Papara hesabınıza para çekmek isterseniz....1000 tl nin yüzde 1 i = 10 TL . Bu 10 TL nin de yüzde 18 i = 1,80 TL toplam komisyon kesilir..
Bürodan 2000 tl çeksem bitcoinle btc hesabıma tam olarak gelir mi yoksa kura göre kesinti olur mu ?
Çektiğin yere bağlı mesela 1xbette hesabın para birimi btc degilse %4 kesinti oluyor onun dışında anlattıkları coin firması ilede farklılık gösteriyor borsadan boraaya oynama oluyor
Venus_V3_5040_2GB cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum