Borsalardan Bağımsız Kripto Cüzdanlar
Daraltma
X
-
-
Paribuya ilk çıktığından beri üyeyim belgelerişm de onaylıdır.
Her laptop cihaz değiştiğinde, güvenlik için çekime izin vermek yarım saat içinde ararlar, hangi cihazdan bağlandığımı sorarlar ve sonrasında kripto transfere müsaade edilirdi(güvenlik içinmiş her cihaz değiştiğinde)
Şimdi tekrar kripto transfer yapmak istedim izin vermediler benden de türlü evraklar istediler selfie ikametgah ve paribuya para yatırılmış banka dekontu.
Şaka gibi bunlar iyice eşşeğin bi tarafına suyu kaçırdılar Gate.io dan memnun kalır mıyım acaba Paribu basit arayüzü hoşuma gidiyordu, bir de hangi belgeler isteniyor Gate.io da oraya geçelim bariYorum
-
Merkeziyetsiz cüzdan borsa bunlar guardayı 2 senedir kullanıyorum bir sorun yaşamadım.
Guardada Stake var coinler arası exchange var (örn. TRX to LTC) vs.vs..
Private key elinizde ise yaymazsanız sorun yaşamazsınız.
Yorum
-
Söyle bir açıklama yapayım bilmeyen arkadaşlar için hiçbir sitede hacklenmeyeceği bloke yemeyeceğinizi vs. site tarafından bir uygulamaya tabi olabileceğinizi göz ardı etmeyin.
Bu konuda size ait cüzdanların blockchain altyapısı ile sadece sizin kontrolünüzde olduğunu üstüne basa basa tekrarlayalım.
Biz uyarıları yapmış olalım..
Daha değişik bir örnek vereyim hiç anlamayanlar için kriptodaki paranızı bir yapıya bir kuruluşa mı emanet etmek istersiniz yoksa sadece sizin anahtarınızın olduğu kendi kasanızda mı saklamak istersiniz. Kısaca buna karar veriyorsunuz.
Tabi ki nakite çevirmek için bu aracı siteleri kullanarak nakit ihtiyacınızı giderebilirsiniz.Yorum
-
Gate ye kullanmayi dusunenler hic dusunmeden gecebilir trx yatir cek alt ust limit yok komisyon sadece 1 lira ustelik adamlar çinli galiba kolay kolay sorun cikmaz siteden gateye ordan btc ye ordan bankaya
Arkadasin onerdigi guarda da iyi sorunsuz
Ama en basit ve kullanisli olani gate.Yorum
-
dream01 zaten bu global olani onceden tr yazmiyodu turkce dil destegi oldugu icin tr yi eklediler ben ayni adresten uye olali 1 yil oldu sadece tr yoktu
kimlik atiyon tamam ondan sonra yatir cek e basla.Yorum
-
arkadaşlar bi sorum daha var kusura bakmayın.. diyelim ki yerli borsalar bizlere çekimleri tamamen kapadı. kripto çekim yok yatırım var bozma bankaya çekme var vs
peki bürolara kripto para nasıl yatıracağız.. daha doğrusu yabancı borsaya tl nasıl atıp kripto alacağız?Yorum
-
Arkadaşlar örnek veriyorum 5M€ 10M € değerinde kripto paranız var, bunu Amerika olur Avrupa olur Asya olur burada nasıl nakite çevirebilirsiniz? Gittiğiniz yerde oturumunuz var ama banka hesabınız yok.
Konu hakkında hiç bir bilgim yok, bilen birisi bilale anlatır gibi rica etsem anlatabilir mi? Böyle bir şey mümkün mü?Yorum
-
Kapatamaz hepsi cekimlere turk lirasi cekim serbest sadece kripto yu kapatir,para gelisini durdurmazlar,kapatsada farketmez akbank acali cok oldu kriptoyu ordan devam
Yorum
-
Şöyle at simdi gateye buyuk bi miktar orda dursun sifirlamazsan problem olmaz cekerken de btc ye cekersin
Akbank xrp yi acmisti 2 yil oldu duruyodur heralde bilmiyorum son zamanlarda bakmadim.Yorum
-
Yorum
Yorum