Ben sign up dediğimde tarayıcı kitleniyor ve sayfa ilerlemiyor, aynı sorunu yaşayan var mı?
Fairdesk borsası bedava üyelik bonusu (kyc yok)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
47762 fiyattan btc short açtım 125 x ile 1 dakika 24 saniye sonra sonlandırdım sonlandırdığımda biraz kardaydım ama paranın tamamını sanki kaybetmişim gibi yuttu resmen pozisyonu açtığım dakika ile kapattığım dakika arasındaki grafiğide inceledim fiyat hiç bir zaman artmamış mail attım detaylı dönüş bekliyorum para yatırıp oynamayın şimdilik gelişmeleri yazarım giden parada 200 dolar bu arada
Yorum
-
budela hocam sen kaldıraçın mantığını yanlış biliyorsun kanımca.
Şöyle örnekleyim
10x kaldıraçla 100 usd riske ettin ve long ladın diyelim. Bitcoin %10 değer kazanırsa ve sen işlemi sonlandırırsan 100usd den 200 olmus olur. 100 kar elde etmis olursun.
Bitcoinin girdiğin anki değeri %10 düştüyse, sen işlem actıktan sonra , tüm paran yani 100 usd SIFIR olur.
yani sen sanırım 100x actım demiştin, shor işlemi açmısın, %1 artsa btc zaten sıfırlanırdın ki bugun gun ıcınde acaip pump oldu arttı Btc. senin short işlemin patlamıs oluyor hocam.
80 küsür dolar yapıp tamamı ile devam etmen doğru olmamış, yazık olmus, 80 küsür dolar para güzel para havadanYorum
-
Hocam onu biliyorumda short açtım ve fiyat ben açtıktan sonra düşüşe geçti zaten yüzde 5 civarı kar gösteriyordu bende sonlandırdım zaten grafiklerde o dakikada fiyatın düştüğü gözüküyor brnim kaybetmem içşn fiyatın yüzde 1 yani 470 dolar civarı anlıkta olsa artması lazım ama öylr birşry olmadı o dakikada zaten grafikte en yüksek fiyatı gösteriyor
-
-
Üye olmuştum, 5$ı bi coin'e atmıstım. 2 gün sonra girdim tutar hemen hemen aynı. Az önce başlığı görünce trade kısmından bi şeylere bastım, x80, long falan. Baktım yanında 14$ diyo bastım. 20 sn sonra açık işlemlerden kapattım bakiye 14.69$ oldu. Account ve Wallet var. Bu tutar Account kısmında Margin Balance olarak duruyor. Yine benzer bi şeyler deneyip 20 25 yapıp çekmeyi denicem.
Paylaşım için teşekkürler.Yorum
-
hocam,
marginli kısımda, order history var , oraya bak, acmıs oldugun işlemi ve nerde sonlandığını gorursun, grafikten onu anlamak mumkun değil. senin işlemini görmek ıcın buraya bakman lazım.
Yukarıdaki resim ben mesela, ben 25 doları trade kısmına cektım, 5 dolar bonusla bir daha long actım ve patladım. orada kactan gırdıgım nerde liq olacağım falan hep yazıyor, senın de oraya bakman lazımYorum
-
hocam,
marginli kısımda, order history var , oraya bak, acmıs oldugun işlemi ve nerde sonlandığını gorursun, grafikten onu anlamak mumkun değil. senin işlemini görmek ıcın buraya bakman lazım.
Yukarıdaki resim ben mesela, ben 25 doları trade kısmına cektım, 5 dolar bonusla bir daha long actım ve patladım. orada kactan gırdıgım nerde liq olacağım falan hep yazıyor, senın de oraya bakman lazım
1 dakika 24 saniye açık kalmış 47762 den girdim çıktığımda 47730 civarıydı ama burda böyle gösteriyorYorum
-
Biliyorum hocam ama sitenin kendi grafiği ele veriyor zaten dakika dakika en düşük ve en yüksek fiyatı görebiliyorsun işlem açtığım dakikada zaten söylediğimi doğruluyor kesinlikle hata var allahtan para yatırmadan bonusla işlem yaptım, mail attım bakalım birşey çıkacağını sanmıyorum ama sizde dikkatli olun
-
budela 47762 Dolardan işlem açtinsa, likidite olman için Bitcoinin işlemde kaldığın süre içerisinde işlem yaptığın borsada 48146 Dolara gelmiş olması gerekiyor. 384 Dolar yukarısı paranın tamamını kaybetmene, 384 dolar aşağısı %100 para kazanma sebep olacak. Borsadan kontrol ettim geçmiş veriler bitcoin hiç oraya gelmedi diyor.
O saatlerde borsada bir sorun yaşanmış olabilir. Bence sorun çıkarmazlar hata neyse düzeltir paranı iade ederler. Geçmiş verilere baksana nereden işleme girdin nerede likidite oldun yazılmış.Yorum
-
budela 47762 Dolardan işlem açtinsa, likidite olman için Bitcoinin işlemde kaldığın süre içerisinde işlem yaptığın borsada 48146 Dolara gelmiş olması gerekiyor. 384 Dolar yukarısı paranın tamamını kaybetmene, 384 dolar aşağısı %100 para kazanma sebep olacak. Borsadan kontrol ettim geçmiş veriler bitcoin hiç oraya gelmedi diyor.
O saatlerde borsada bir sorun yaşanmış olabilir. Bence sorun çıkarmazlar hata neyse düzeltir paranı iade ederler. Geçmiş verilere baksana nereden işleme girdin nerede likidite oldun yazılmış.Yorum
-
Yorum
-
sitede ilk kayıt bonusu ve sosyal medya bonusu ilk turu sona erdi yazıyor 01.10.2021 tarih saat 12.45 itibari ileYorum
-
Bu konuyu ben açmıştım, çekim yapan çok kişi var ama bonus dışında benden tavsiye bu siteye para yatırmayın daha önceki mesajlardada yazdım yaşadığım problemin aynısını yaşayan bir kaç kişi daha gördüm diğer forumlarda ve adamlar hiç bir şekilde geri dönüş yapmıyorlar iletişim kurmak imkansız bonusla çekim yapabiliyorsanız yapın ve uzaklaşınYorum
Yorum