Coinpayments da oluşturduğun siparişte yazan tutarın neden tamamını yollayıp siparişi tamamlamadın? Para mı yetersizdi? Çok fazla ısrar ediyorsun ama no reply diye başlayan hiç bir maile cevap yazamazsın o şekilde açılmasının sebebi bu zaten. Eğer hesabındaki para yetersiz olduğu için yollayamadıysan durumu Sekabet e mail atarak ilet ve bakiyene işlemesini rica et. Yolladığın cüzdan adresi, yolladığın tutar, siparişte eksik kalan tutar ve Tx id iletip durumun olmadığı için eksik yolladığını ve bakiyeye işlenmesini talep et. Ha durumun var da hep yolluyorum eksik tarzında ise siparişlerin tamamlanmasını istiyorsan eksik veya fazla yatırma ne yazıyorsa onu yolla
aynı sitenin eski adresine yatırım
Daraltma
X
-
-
Coinpayments da oluşturduğun siparişte yazan tutarın neden tamamını yollayıp siparişi tamamlamadın? Para mı yetersizdi? Çok fazla ısrar ediyorsun ama no reply diye başlayan hiç bir maile cevap yazamazsın o şekilde açılmasının sebebi bu zaten. Eğer hesabındaki para yetersiz olduğu için yollayamadıysan durumu Sekabet e mail atarak ilet ve bakiyene işlemesini rica et. Yolladığın cüzdan adresi, yolladığın tutar, siparişte eksik kalan tutar ve Tx id iletip durumun olmadığı için eksik yolladığını ve bakiyeye işlenmesini talep et. Ha durumun var da hep yolluyorum eksik tarzında ise siparişlerin tamamlanmasını istiyorsan eksik veya fazla yatırma ne yazıyorsa onu yollaYorum
-
Yorum
Yorum