Thodex ve Paribu'dan şaşmam ,Btcturk'e gelirse gönderim yapsan yada para gelse biyerde çok bekletiyor madenci onaylarını anlamsız bir şekilde yada bana denk gelir benden başka var mı Btc Turk'de bu sorunu yaşayan
Güvendiğiniz Kripto Borsaları
Daraltma
X
-
Konu ile cok alakali degil ama bugun büronun birinden 4000 bitcoin cekimi yaptim paribuda hala onay bekliyor yaziyor cokta hakim olmadigim icin bilgisi olan arkadaslar ne yapmam gerektigini yazarlarmi. Büroya soruyorum biz gönderdik diyor paribu da hala onay bekliyor yaziyor. Daha öncede onlarca cekim yaptim sms geldikten max 15 dk da hesabima yansiyordu
En son K4N4K3N K0LL4B0 tarafından düzenlendi; 18 - 03 - 21, 19 : 57.Yorum
-
herkesin kaçırdığı bir nokta var.
teknik özellik bakımından vs, çinli borsalarla kimse baş edemez. abd li ya da avrupalı borsalar bile baş edemiyor onlarla.
ama yarın bir gün o borsalardan biri, binance dahil bir anda kapanır ya da hacklenirse, hakkınızı arama şansınız yok denecek kadar az. (mümkün değil demeyin, yıllar önce dünyanın en büyüğü olan, neredeyse tekel gibi bakılan, asla bir şey olmaz denen borsası bir anda kapandı. milyarlarca dolar buhar oldu)
"yüklü miktar" tutan ya da sürekli işlem yapanların bu yüzden sadece ülkedeki gerçekten güven veren zihniyetle yönetilen, , resmi kayıtları vs tam olan,borsaları tercih etmesi gerekir.
anlık girdi çıktı yapanlar için önemli değil, ama uzun süreli bakiye tutanlar bu detaya dikkat etsin.
şu çinlileri zengin edip durmayın daha fazla.En son LeeSharp77 tarafından düzenlendi; 19 - 03 - 21, 16 : 26.Yorum
-
Yorum
-
bu konuda güven öncelikli. o da paribuda fazlasıyla var. 5 dakka içinde yüzbinler gönderiyor bankaya. kimseyle muhatap olmadan işlemlerinizi yapıyorsunuz. yağ gibi akıyor. temiz işlem yaptığınız sürece. tek kişinin haksız şekilde parasının kaldığını da görmedim 3 yıldır. o güven diğer bir çok ufak tefek detaydan daha değerli.
-
-
sağol hocam postumu okuduğun için. ben yıllardır kripto kullanıyorum zaten. ilk postta belirttiğim borsaların dışında yüklü transfer yapan arkadaşlardan fikir istemiştim. ama başlık amacından saptı.Yorum
Yorum