Kripto Para İletişim

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • airlove
    • 09 Jan 2017
    • 1524

İlk olarak airlove tarafından gönderildi

Naçizane küçük bir tüyo vereyim

Ustanın verdiği 1. Coin sadece base ağında var ve bu ağın henüz tokeni yok. Borsadan almak yerine ağı kullanan herhangi bir cüzdan ile almanızı tavsiye ederim. Solana için contract ı da var ama tokeni olmayan dexlere baktığım da yeterince likidite yok gibi duruyor. Diyelim ki uniswaptan aldınız. Aynı değer de eliniz de eth de varsa konsantre likidite eklemenizi tavsiye ederim. Boş boş beklemesin. Çünkü en çok hacim orada gibi duruyor. Şu an için 0.9$-3$ aralığı seçebilirsiniz. Böylelikle bu aralıkta olan işlemlerden kazanç sağlarsınız.

2. Tokene gelirsek o sadece solana ağında var. Aynı şekil de bunu da borsadan alıp beklemenize gerek yok. Solananin tokeni var ama marketler de görünen Meteora'nın tokeni yok bu yüzdendir ki şuan solana da en populer dex burası. Aynı şekilde yeterince sol unuz varsa. Burada da ilgili coin için konsantre likidite ekleyebilirsiniz. Bunlara ek olarak hafta da 8-10 defa swap işlemi yapın. İleri de işe yarayacak. Sol alıp satsanız bile yeter.
    Meteora Aralık ayının başlarında daha önce sürekli kullananlara meme coin çıkarak bu tokenden airdrop yapmıştı. Yanlış hatırlamıyorsam 6-7k adet vermişti o zamanlar 700$ ediyordu. Şuan 400 kusura düşmüş. Bu token için de sitede bölüm var. Onu da inceleyebilirsiniz

Token bu. Alın almayın diye bir şey demiyorum. Sadece araştırın https://www.coingecko.com/tr/coins/m3m3

Ek olarak bu tokeni tutanlara da 3-4 proje 30$-100$ aralığında token gönderdi

Yorum

• EndoplazmikBirKulum
      • 02 Dec 2017
      • 4993
      • Kripto Para - Airdrop

Ne bu şimdi? Derdimiz bitmiyor

SONDAKİKA
      İran televizyonu IRIB TV3:

Önümüzdeki saatlerde, dünya alışılmadık sahnelere ve olaylara tanık olacak.

Yorum

• prosieben
        • 15 Feb 2015
        • 3115

Binanceden sekaya usdt gondermek istedim.islem.limiti astiniz diyor eskiden limit.yoktu huymu dehistiriler bunlar anlamadim

Yorum

• ozgok18
          • 09 Jul 2012
          • 9936
          • Win win win
          • İnsan Sarrafı

NEO gene sağlam çakıldı

Yorum

Çalışıyor...