Buradaki düzeyi biraz aşağıya çekeceğim ama bir sorum var. Su siralar elime gecen tl leri paribuya yollayıp kripto para alıyorum. Sorun yasarmiyim burada. Yarin parayi geri çekmek istediğimde...
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Anladığım kadarıyla. 15 Bin üzeri transferde kimlik bilgileri zorunlu olmuş.
15 bin tl üzeri coin geldi veya gönderdiniz kimlik doğrulama varsa sıkıntı yok. Yoksa coin gönderme veya almaya izin verilmeyecek.
Reyizler her 15 bin tl üzerini büyük ihtimalle inceleyecek. Beğendiklerini gel kardeş bu para nereden geldi kanıtla bakalım diyeceklerYorum
-
Yorum
-
30 Haziran'a kadar yine geçiş dönemi için AB borsalar isterse listeyebilir ve çıkarmama hakları varmış. Bakalım başvuru için yarın son gün. Neler olacak yarın göreceğiz. -
ForeverYoung ok sagolasin yaparim kyc yi tesekkurler
-
Arkadaşlar selamlar. Ben uzun süredir kripto kullanmıyorum. Daha önce btctürk ve paribu kullandım. Fakat açık söylemek gerekirse ikisinide beğenmedim.
Kolay rahat sorunsuz ve güvenilir hangi kripto sitesini önerirsiniz?Yorum
-
Binance global kullanıyorum Binance tr ye o hesabımla giriş yapıyorum. Huobi, Gate.io ve Mexc iyidir. Özellikle Mexc sadedir kolaydır kullanımı👍 2 -
ForeverYoung bro mex de sorun cikmaz dimi hic bide yatir cek e kyc şart mi ki -
Currysef1907 Mexc de yüksek hacim de olsa sorun yaşamazsın. KYC 1. seviye şart bildiğim kadarıyla
-
-
Yorum
-
Bunlarda temel sorun bir yere gönderebiliyor musun veya takas yapabiliyor musun? Arkadaş yazmış yollayabilirsen süper olur senin için -
ForeverYoung sanirim o sorunu cozmek icin uygulama icinden aliexpress, temu ebay gibi sitelerden minimum 30 usd lik alisveris yapmak gerekiyor,
Yapicam,
Ama bu yeterli mi bilmiyorum.
-
-
Burada satabilirsin.
https://app.uniswap.org/#/swap?outpu...66096c5c8944bc
👍 1Yorum
-
Yorum
-
Btc hızlı gidiyordu haliyle bu hiç sağlıklı değil, dinlendirmek amaçlı böyle bişey yaptılar. 150k öncesi biraz acemi balıkları silkeledi artık 150k ya doğru yavaş yavaş gidebiliriz.
Bu arada benim virtual 5 Dolar oldu artık hedef 10. Kısa sürecek 10 dolar bundan eminim. 15 de olur bu daha
Yapay zeka ajanları uçuyor tavsiye isteyen bu alana yönelsinYorum
-
Btc hızlı gidiyordu haliyle bu hiç sağlıklı değil, dinlendirmek amaçlı böyle bişey yaptılar. 150k öncesi biraz acemi balıkları silkeledi artık 150k ya doğru yavaş yavaş gidebiliriz.
Bu arada benim virtual 5 Dolar oldu artık hedef 10. Kısa sürecek 10 dolar bundan eminim. 15 de olur bu daha
Yapay zeka ajanları uçuyor tavsiye isteyen bu alana yönelsinYorum
Yorum