Kripto Para İletişim
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
https://x.com/anchor_drops/status/1867384126954979472
şöyle bişey gördüm.
doğru olabilir mi? olabiliyorsa nasıl? bu da oluyorsa vay halimize.
EndoplazmikBirKulumYorum
-
https://x.com/anchor_drops/status/1867384126954979472
şöyle bişey gördüm.
doğru olabilir mi? olabiliyorsa nasıl? bu da oluyorsa vay halimize.
EndoplazmikBirKulum
Ek bilgi de vereyim: Sıcak cüzdan ile kendi soğuk cüzdanını da yapabilirsin. Eski kullanmadığın bir telefona trust wallet, metamask, phantom gibi Sıcak cüzdan kur. Kelimeler önemli biliyorsun onu yaz kaydet sakla. Telefonu çok gerekmedikçe İnternete bağlama, cüzdanı sağa sola bağlama, oldu sana soğuk cüzdan. Soğuk cüzdan almak saçmalık boş yere masraf.Yorum
-
Yorum
-
Buralar güzel yerler, çoğu parite zaten dibin dibinde. Parçalı alım yap, düşerse ekleme şansın olur, Kısa vadede düşüşler olsa bile, orta ve uzun vade çok iyi kazanırsın. Sepet için bir şey diyemem, benim risk anlayışımla senin ki çok farklıdır, ama olabildiğince geniş olsun.👍 1Yorum
-
Virtual acil 3.5 dolar olmak zorundasın çok acil para lazımdır. Teşekkürler
Yapay zeka ajanları populerken uç git👍 2Yorum
-
Bu kadar vermiş
Şaka maka toplam da 200k coin verdiler. Yarısı ile fueli aldım 200k fdv den. Hatta 5k$ daha hakkım vardı bütçem olmadığı için alamadım
Yorum
-
airlove Alıntı yaptik çok yer kapladi ya sildim mesajı
Virtualı 2 dolarda longladım 3.5 dolar gelse 20x kâr yazacak
Move, me, pengu, fuel, stream, align... hepsinde masadayım.
Fuel alınmaz mı be? Ben olsam kredi çeker yine alırdım. Olmadı telefonu bilgisayarı satar yine alırdım. Min 5x yapacak kaçar mı bu?
Yorum
-
Güzel silktiler milleti ama
Hans, Sam, Toni, Coni, Herkel, Frank, alayı birden Türkiye'de bendeniz Endo'yu silkmeye kalksalar başaramazlarYorum
-
Son Dakika: FED Başkanı Powell'e bitcoin rezervi hakkında sorulduğunda Powell, Bitcoin'e sahip olmalarına izin verilmediğini ve yasa değişikliği aramadıklarını söyledi.
Powell' ın bu soru karşısında verdiği cevap sonrası ortalık fena karıştı, çoğu altcoin %15 'lere varan ciddi düşüşler yaşadı.Yorum
-
airlove Alıntı yaptik çok yer kapladi ya sildim mesajı
Virtualı 2 dolarda longladım 3.5 dolar gelse 20x kâr yazacak
Move, me, pengu, fuel, stream, align... hepsinde masadayım.
Fuel alınmaz mı be? Ben olsam kredi çeker yine alırdım. Olmadı telefonu bilgisayarı satar yine alırdım. Min 5x yapacak kaçar mı bu?
Me de 30k coini mallık yüzünden yaktım
Pengu kendiliğinden geldi
Fuel en başından icerideyiz, ben alım hakkından bahsettim airdroplarimı muhtemelen 1 sene stake edeceğim.
Stream ilginç bir şekilde 1 tane bile vermedi
Alignde 2020 kullandığım cüzdanın birine müthiş drop verdi
Fuel alınır da eski airlove yok artık. Bitti o.
Bunlar haricinde 1 cüzdan 220k Supra, 65k* 7 cüzdan supra var mal gibi onu 15 ay kilitli olanı seçtim. Ne düşünüyorsun Supra hakkındaYorum
Yorum