Daha düşecek, bayram indirimi de gelecek. Temmuz ortası alınan altcoinlerin her biri en az 10 kat kazandıracak. Nakiti olanın 3 vakte kadar milyonları olur.
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Kevin Anderson Ftn sene sonu 5-6 dolar olmazsa ara beni bul O kumar coini bu sene euro 2024 de varken yükselmeye devam eder. Geçen sene yazın dinlemişti bu sene durmaz.Yorum
-
inşallah hocam multimilyoner oluruz inşallah,ekleme yapın dediğin coin varsa yazarsan onuda ekleyelim.Yorum
-
Whitebit-tr de kayıt olup KYC yapana 6 USDT ödül var. KYC 5 dakikada onaylanıyor. Yalnız ödüller 24 Temmuz'da eklenecek. Kayıt olmak isteyen dostlar varsa özelden referans linki atabilirim.Yorum
-
whitebit-tr bana hiç güven vermiyor knk nedendir bilmiyorum. thodex havası seziyorum. en güzeli binancetan şaşmamakYorum
-
Şurdan döner burdan döner diyen yüzbinlere takipçisi olan fenolara inanmayın 51 binden önce dönmez. Dönmüş gibi yaparsa da inanmayın short açın. Temmuz ortasından sonra inandığınız projeleri alabilirsiniz. Biz düşerken de çıkarken de kazanalımYorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Çok risk almak istemeyen Ftn alabilir. 6 dolarda nakit lazım olursa satarsınız.Yorum
-
Yorum