Halving günü geldi ama zaten fiyatladı önümüzde ki 4 ay çok can sıkabilir.
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Btc de en az 100 bin dolar garanti artık ama önce bir 40k ya salıp sonra 100 oradan 160 bin dolar hiç fena olmazdı. Ben buna göre işlem yapmıştım da piyasa direkt yukarı gidecek gibi görünüyor.Yorum
-
Kanlı Mayıs da geldi. İlk yazdığım gibi 4 ay can sıkabilir ama sonrası çok güzel olacak.
Tahmin ettiğim gibi olursa alınacak zaman hangi coinler alınır buraya yazacağım. Yine tahmin ettiğim gibi olursa yazdığımda alanlar her birinden en az 20 kat kazanacak.
Daha önceki listeyi yazdigim zaman almayanlar pişman oldu bu kez nakit hazırlayın kaçırmayın. Çok daha iyilereriyle geleceğim inşallah.Yorum
-
Elde stake de ki ethler dışında ne var ne yoksa usdt yapmıştım, bundan sonra airdrop kovalamaktan başka birsey yapmam sanırım. Bir miktar short açmıştım şimdilik iyi gidiyor. Daha düşer ama bu sene son çeyrekte 160 bin dolar gelecektir.
Bizim kumar coini ftn yine aynı düşme falan yok. Yıl sonu 6 dolarda görürüz.Yorum
-
Elde stake de ki ethler dışında ne var ne yoksa usdt yapmıştım, bundan sonra airdrop kovalamaktan başka birsey yapmam sanırım. Bir miktar short açmıştım şimdilik iyi gidiyor. Daha düşer ama bu sene son çeyrekte 160 bin dolar gelecektir.
Bizim kumar coini ftn yine aynı düşme falan yok. Yıl sonu 6 dolarda görürüz.Yorum
-
Yarın kripto yasası meclise geliyormuş, sanırsam. Etkileri neler olacak acaba ne kadar vergi alacak ,neyin üzerinden vergi alacak acabaYorum
-
Bankaya çekilen tutar uzerinden vergi olacak gibi bi söylem var. Exchangenin vergisi mi olur? Döviz bürosunda para değiştirince vergi mi veriliyor? Vergi vermesi gereken aldıkları komisyon üzerinden borsalar. Onlar da veriyor zaten. Bu kadar maymun istahli bir devlet, bu kadar sömürülen bir halk... yazık vallahaYorum
-
lava network ile alakalı bilgisi olan var mı yok mu bilmiyorum ama haziran ayında launch olacaklar mainnet ve testnet işlemleri yaparak puan topluyoruz sonrasında ise bu puanlar mainnette tokene dönüşecek... çok değerli bir proje katılmak isteyen yorum atarsa yardımcı olmaya çalışırım.Yorum
-
İşlemler için fee ücreti filan gerekecek mi ? -
Michelangelo hocam rpc ekleyip Lava rpc leri i kullanman gerekiyor near axelar ve eth işlemleri yapabilirsin ben axelar ağını ve near i kullanıyorum cüzdanlar arası sende işlemi yapıyorum otomatik kodla(axelar ağı için) çok rahat oluyor çok ama çok az fee gidiyor axelar ağında -
Michelangelo hocam yapacaksan dm atman yeterli
-
-
Yasa teklifi TBMM’e sunuluyor. Büyük ihtimalle kabul edilecek. Binance, OKX, Bybit, Gate, Kucoin, Bitget gibi birçok global borsa Türk vatandaşları tarafından kullanımı yasaklanacak.Yorum
-
AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler: “Teklifimizde bir vergilendirme durumu söz konusu değildir. SPK için %1, TÜBİTAK için %1, yani toplamda %2'lik bir gelir durumu söz konusudur.”
Yorum
Yorum