Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Yorum
-
-
Stake olayını,nerde hangi cüzdan yada
borsada nasıl yapıldığını
cüzdan a ne kadar güvenebiliriz olaylarıni
Keşke bir arkadaş güzelce anlatsa.
Yorum
-
Manta ne artmış öyle %4100 falan mı bu
Bu noktadan alım yapılır mı acaba
Fikri olan varmı arkadaşlarYorum
-
Aslinda o kadar artmiyor listelenme fiyati o. Borsalar belirli sartlar altinda dagitiyor. Bnb usdt usdc falan kilitletende var . Bir miktar depozit yaptirip cejilisle dagitanda. On satis yapanda. Airdrop olarakta manta dagittilar. Piyasa suan geriye gitsede bu sene gene sonuda olsa genel kani yukselecek. Bakalim gorelim.
-
-
Her pazartesi piyasa fırsat veriyor her pazartesi tia, osmo, kuji alıp stake etme günü ilan edilsin. Biraz vadeli de Manta long açayım bari.Yorum
-
Buraya çok fazla takılamıyorum ama daha önce Arb demiştiniz oradan güzel bir yükseliş yakalamıştı, Manta'da girdiğiniz yerden %20 artmış sizi takip edenler güzel kar yakalamıştır diye umut ediyorum, tebrikler ve başarılar.
Burada ki arkadaşlara da ileride finansal özgürlüğe kavuşması için sistemin içinde kalmayı ve bu ekosistemleri öğrenmeye, kendilerini sürekli geliştirmeye özen göstermelerini tavsiye ederim.
Yorum
-
Birkaç gün önce de pyth alıp stake ettim, hype neredeyse orada olmak çok para kazandırıyor. Birkaç güzel airdrop gelir fiyat 0.4 den 1 dolara gider diye düşünüyorum da önemli olan airdrop kazancı tabiki. Manta içinde aynısı geçerli ama onu stake etmek zor.En son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 26 - 01 - 24, 14 : 39.Yorum
-
Herkes şuan ki değerden 400 dolarlık Tia alıp stake etsin ve gelecek airdropları beklesin. Sadece 400 dolarlık tia stake edenlerin 2024 boyunca yıl ortalamasi alirsak aylık 500-1000 Dolar geliri olur diye düşünüyorum. Umarım yanılmam fikrim değişirse yazarım ki sanmıyorum, bu %90 ihtimalle böyle olacak.
Sahi bu 5-10 milyon lira değerinde evi olanların aylık kira geliri ne kadardı?Yorum
-
Dym için çok fazla airdrop gelecek belki Tiadan bile fazla kazandırabilir. Ne kadar erken stake edersek o kadar çok para kazanırız. Her cüzdanda mutlaka osmo, kuji, tia ve inj stake edilmeli bence. Ben her birinden 400 dolarlık stake edilmesi taraftarıyım, bazıları 1 tane stake edene bile verdi. Inj'e de yakın zamanda birkaç güzel airdrop gelecek gibi görünüyor.
Airdroplarıa ve katılmanız gereken oylamalara burada bakarsınız;. Stake edeceksiniz arada oy vereceksiniz hepsi bu
https://t.me/CosmosAirdropTRYorum
-
Birkaç gün önce de pyth alıp stake ettim, hype neredeyse orada olmak çok para kazandırıyor. Birkaç güzel airdrop gelir fiyat 0.4 den 1 dolara gider diye düşünüyorum da önemli olan airdrop kazancı tabiki. Manta içinde aynısı geçerli ama onu stake etmek zor.
*Pyth stake edenler Profil kısmına EVM adreslerini girsin, airdropları büyük ihtimalle bu adrese gönderecekler. Ayrıca airdrop.zerolen' ten extra puanlar kazanmak için görevleri yapmayı unutmayın.
Yorum
-
arkadaşlar bilmediğim de soruyorum
Örneğin binans globelde tron/usdt hesabimiz var
Bu hesap adresin değiştirebiliyorsunuz yani yeni bir tron/usdt adresi oluşturabiliyor muyuz?Yorum
-
Yorum
Yorum