Kripto Para İletişim
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
bana göre patates bu mina.
Hiç bişi olmaz.
2-3 senedir zaman zaman dedikodusu çıkar az bişi artar sonra geri dönerYorum
-
Bitcoin spot ETF onay / erteleme kararı için son iki gün. Bakalım hangi senaryo gerçekleşecek.
1) ETF onayalnır, BTC yükselir.
2) ETF onaylanır, BTC düşer.
3) ETF kısmi onaylanır, BTC düşer.
4) ETF ertelenir, BTC düşer.Yorum
-
SEC tüm Bitcoin Spot ETF başvurularını onayladı.
Keşke önce 32 bine düşüp sonra mega boğa başlasa ama çok zor
ah keşkem de zor ya düşmesiEn son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 10 - 01 - 24, 00 : 26.Yorum
-
48 bin için hiç az oldu dememişim nedense?? Önce 32 bin sonra 200 bin olsa çok daha fazla kazanırız.Yorum
-
Gensler: Sec hesabının hacklendiğini ve ETF'nin onaylanmadığını açıkladı.
Noluyor lan? Böyle saçmalık olamaz.Yorum
-
Neyse yarın onay alir da süreç bu kadar kirlendikten sonra artık bu haberle birlikte bir pump gelmez.
Düşerse kuji, tia ve inj alıp stake edenler bu sene sonuna kadar parasını 50 katına bile çıkarabilir. Yalnız stake edeceksiniz ki size airdrop gelecek. Bu yazdığımı araştırın işte nasil yapılır falan öğrenirsiniz. Stake edenlere yeni projeler airdop yapıyor binlerce dolarlık token hediye ediyor bazıları.Yorum
-
-
Yorum
-
Sonunda onay geldi. Bu sene bitcoin 160 bin doları görür ama buradan mega boğa başlayacağını hiç sanmıyorum. Bu kadar fazla long beklerken bu kadar çok parayı yedirmezler.Yorum
-
Şimdi önümüzdeki en önemli olay: Mayısta Bitcoin halving var.Bütün halvinglerde yükselişler oldu.
Yükseliş olursada öncekiler gibi fazla olmaz.Yorum
-
Galasek 2025'i zamanı gelince düşünürüz hocam şimdi erken, önümüzdeki boğaya bakalım. Zaten kriptodan çok para kazanmak için bu son, fırsat artık piyasa eskisi gibi olmaz. Etiket olmadı buradan yazdımYorum
Yorum