Bu ilk ziyaretinizse, SSS'ye göz atmayı unutmayın.
Forumu tüm özellikleriyle birlikte kullanabilmek için kaydolmanız gerekir. Üyelik tamamiyle ücretsizdir.
İlk olarak EndoplazmikBirKulum tarafından gönderildi
Bu arada herkes hazırsa bir hafta içinde 42 bine gidelim.
Bu tia denen merette 13 dolar olur kesin zaten sürekli yükseliyor 6.4 dolarda şuan. Airlove tiaları satmadıysa para sayma makinesi siparişi vermiştir.
Nasıl da söz tutuyor 42 bin dedim 42 bine geldi
Coinler hakkında pmler de var da işler çok yoğun buraya bakamıyorum. Kış geliyor birkaç depremzede daha konteynerdan kurtulmalı, coinler sayesinde vadeli işlemler bunu sağlıyor.
Btc 38 Bine gider demişim de az oldu btc 48 bine gidecek altlardan da güzel tepkiler göreceğiz. Çok para kazanmak isteyen yapay zeka coinlerini takibe alsın.
Yine az oldu galiba ya
Abd emtia yürümesin; altın, gümüş, petrol yükselmesin diye kriptoya bir miktar yol verebilir ki bu bir miktar btcyi 80 bin dolarda görmemize sebep olabilir. Bu fikir bana aşırı mantıklı geliyor, farklı yorumlaması olan varsa okumak isterim.
Battı bitti dediğimiz Solana 73 Dolar oldu 3 vakte kadar ciddi ciddi 500 dolar bile olacak ya çok ilginç.
Yeni boğanın Doge ve Shibası; Bonk ve Pepe olacak ya bu daha ilginç. 3 vakte kadar şuan ki fiyatlardan 100 kat daha yükselecekler demek oluyor bu gerçekten ilginç. 1 Milyon lira at 100 milyon lira al güzel para.
Solana short yaptıra yaptıra öttürmüştün beni hatırlıyorum
Ben sana git 50-100x mi aç dedim?
Solana shorttan 20 bin lira ile başlayıp 3 milyon kazanmıştım aniden yükseldi 3.5 milyon gitti, durduk yere yarım milyon zarara girdik Short hep tehlikeli işte çıkmasını bilmek lazım. O zaman Vitalik bizi bitirmişti şimdi Vitalik bizi kurtarıyor yine solana ile.
Yeni boğanın Doge ve Shibası; Bonk ve Pepe olacak ya bu daha ilginç. 3 vakte kadar şuan ki fiyatlardan 100 kat daha yükselecekler demek oluyor bu gerçekten ilginç. 1 Milyon lira at 100 milyon lira al güzel para.
Bu arada bizim inj de 30$'ı gördü
Yürüyoruz arkadaş-lar, içimde bir telaş var
Bu kutlu gün bizim, zafer, düğün bizim
Görüyoruz arkadaş-lar darbeler, savaşlar
Sırtımız yere gelmiyor bizim.
Arkadaşlar oldukça yetkin birinden aldığım bilgiye göre ocak ayının ortalarında kripto yasasının ilk hali çıkacakmış.
Epey can sıkıcı özellikler olacak görünüyor. (yaparlarken para içerde kalsın, yerli borsalarda işlem yapsınlar herkesi kontrol edelim kafası işlemiş belli ki)
Yabancı borsalarda işlem yapmaya hapis cezasına kadar yüksek yaptırımlar düşünülüyormuş. (bu tepkilerden sonra kalkar bence sanmıyorum uzun soluklu işlemez)
Ülke içinde şubesi olan borsalar devam edecek. misal binanceTR gibi ama yurtdışındaki yapısını kullanamayacaksınız.
kapalı çarşıdaki tezgah altı işlemleri de engellemk için bazı yaptırımlar gelecekmiş.
ayrıca bununla birlikte vergi konusu da geliyor.
(ilk yorumum başta büyük rezillikle çıkacak, 1 yıl içinde güncellenerek bazı yanlarını düzeltirler. yasaklasalar bile bir arka kapı bulunur. merkezsiz borsaları falan engellemeleri çok zor çünkü)
ilginç bir nokta şu olacak. artık Yerli borsalara yurt dışından kripto para transfer edemeyeceksiniz. Sadece alıp satabileceksiniz borsa içinde. epey saçma şeyler olacak.
ayrıca aldığım bir duyuma göre bankların kripto cüzdanları olacakmış saklama hizmeti için.
yerli borsaya baska cüzdan yada borsalardan yatirmak serbest olur ama yerli borsadan disari cikarmak yasak olur büyük ihtimalle. cünkü para akışını durdurmak istemezler. amaç para içerde kalsın disari cikmasin.
15 ay içinde çok büyük ihtimalle inj, op, arb, agix, fet, woo ve rndr 30-100 kat arası kâr ettirecek.
Yazdığımda inj 7 dolardı galiba, yaklaşık 6 katına çıktı 40 doları gördü, anlık fiyat 37 dolar çok yakın zamanda 50 yi geçeriz. Gerçek bır boğa da 750 dolardan aşağısı kurtarmaz.
Bu arada herkes hazırsa bir hafta içinde 42 bine gidelim.
Bu tia denen merette 13 dolar olur kesin zaten sürekli yükseliyor 6.4 dolarda şuan. Airlove tiaları satmadıysa para sayma makinesi siparişi vermiştir.
Tia 6.4 ten 15 doları gördü, anlık fanlık 12 dolar çok yakın zamanda 18 doları görmemesi için bir sebep yok.
Bu coinler 4-5x kaldıraç ile diğer çok riskli coinlere göre hem daha güvenli hem de riskli coinlerin kazandırma ihtimali kadar kazandırabilir. Bu seviyeler bence buna uygundur. Inj kısa vadede 100 doları geçebilir. 4x kaldıraç açılsa 2.5 kat yerine 10 kat kazanılır.
endoplazmikbirkulum usta valla bana cok kazandırdın allah razı olsun allah tuttugunu altın etsin ben artık karlarımı alıp cikiyorum
betece dominans cok azaldı yakında fırlayabilir yukarı. o zaman yine alırız altları. cocugum olursa adını op koyacam tekrar cok saol
Sonunda arbitrum hareket edebildi 1.37 dolara geldi. En yakın zamanda ne 3 kat yükselir diyen varsa ben kesinlkle arbitrum derim. Daha fazla risk daha fazla kazanç demek o zaman git sadece 3x arb long aç paran 10 katına çıkınca bozdur çek. Başlasın Arbitrum yüzyılı... Hedef 5 Dolar ileri....
Yorum