15 ay içinde çok büyük ihtimalle inj, op, arb, agix, fet, woo ve rndr 30-100 kat arası kâr ettirecek.
Kripto Para İletişim
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Yorum
-
bana da öyle geliyor. insanlar sabırsız amk. uzun vadel bekleyecen. 5-8 yıl bekleyen btc tuttuguna şükredecek.
haa altcoinler öyle degil ama cogu sıfır olacak avax mavax dandik uyduruk projeler. hepsi sahiplerini zengin etmek icin cikmis. btc öyle degil.
altcoinler birer dikkat dagıtıcıdır. bitcoine odaklanın.
-
-
Yorum
-
Beyler bir şey danışacaktım.
Bittrex kullanan var mı?
Adamlarda hatırı sayılır TRON param var ve TRON 1 haftadır bakımda ne exchange edebiliyorum ne de transfer.
Bana özel bir durum da değilmiş.
10larca ticket açtım çalışma bitince geri gelecek vs diyorlar.
FTX ten bildiğin para kaybettim dolandırıldım, bu lalelerden de tokatlanırsam kaldıramam artık
Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim
Yorum
-
https://twitter.com/uyuzkei1/status/...3_UxWL1UQ&s=19
Trx bakimdaymis. Alım satıma izin vermemesi şaşırtıcı.
Bittrex, poloniex, houbi ekonomik olarak çok güven vermiyor. Para tutmamakta fayda var.
-
-
btc burdan 32-33lere cikarsa shortu abanırım
sonra hedef 24-25.
belki 19-23 de mümkün. buralarin kirilacagini sanmıyorum. işte oralaradyken atom sol topla.
2025te zengin ol.
sonra trabzona köyüme dönüp bah bahcemde emekli hayati ohhYorum
-
Yorum
-
Savaş devam ettiği sürece yükseliş devam eder short açıp zarar etmek biraz enayilik olur şu durumda. 38 Bine kadar düşe kalka gidecektir. 33 binden 25e dönmesi pek mümkün değil. Bu arada savaş da değil maalesef katliam devam ettiği sürece olacaktı. Kara harekatı 2-3 ay sürecek deniyor ona göre pozisyon almak gerekir.Yorum
-
İnj yazdığımda 7.5 dolardı 14 dolar oldu, bitcoin direndiği sürece yakinda 23 dolar da olur ki boğa gelse 300 dolara satılır. Mina 0.61 dolar boğa da 30 kat yükselir. Yapay zeka coinleri zaten milleti milyoner yapmaya hazır bekliyor.Yorum
-
Btc 38 Bine gider demişim de az oldu btc 48 bine gidecek altlardan da güzel tepkiler göreceğiz. Çok para kazanmak isteyen yapay zeka coinlerini takibe alsın.Yorum
-
Yorum
-
Ilk hedef geldi ikinci hedef 48 bin o da gelecektir. 23 veya 25 dolardan inj satsam bana yeter. Sonrasında piyasa düşecek, boğa öncesi çıkılacak yine.Yorum
-
Zamanın da kötü günler için 1000 ordi yi 8-10$ karşılığında alavilduğimiz dün binance listelenmiş. Buna ek da 1-2$ maliyetle istediğimiz kadar
alabildiğimiz mintmap da coşmuş bknz:https://ordinalswallet.com/collection/bitmap/game
Forever BTC
-
-
Yorum
-
Sonu eşşek gibi anıran AI hepsi Hayro23 kimse tavsiye vermek istemez ama listeden bak PAAL X23 CORGİA X7 bunlar bende iyi getirisi oldu . Aıdoge X2 Aıone chatgp aıtech bunlar bende pek prim yapmadı genelde 100 dolarlık alırım once 50 60 dolara dustuler sonra tekrar 100 dolara cıktılar suan mini boga gelmeseydı zarardaydım. Bu saatten sonra btc duserse acayip ezilirler alanlar. Örnegin ben btc 18k iken aldım RDNT MİNA MNT bunlar btc 24k olmasına ragmen 50$ gerilediler. Bu ne saçma iş dedim RDNT hala 50 60 $ zarar diğerleri ise 120 $ zor attı kendini bu yukselmeye ragmen . . wemix almışıtm daha dogrusu çekilişten çıktı oyle koını duydum cok dusunce aldım X2 yaptı demem o ki piyasayı çok iyi takip etmeli ve alakalı alakasız guvendıgını anladıgın varsa alacaksın kımseyı dınlemeyeceksın . Bol kazanç
-
Yorum