Kripto Para İletişim
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Şimdi biraz dinlenelim de altcoinler yürüsün Aptos 12 dolara gitsin. 22600-23 bin direncini kırmak kolay değil muhtemelen 21.000'e geri dönecek ama bir süre 22 binlerde kalsa altlar için çok güzel olacak. 26 bin yolculuğu devam ediyor hiç boğa piyasası görmemiş kripto paralar coşuyor. Aptos, Op vb.
Edit: balinalar bu gece direnç mirenç yok bam bam bam mı diyecek yoksa yahu bu ne 22600 e geldi
En son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 21 - 01 - 23, 01 : 26.Yorum
-
Vbet kripto da tron ile çekim olmaması üzdü. LTC de en az komisyon ödeyeceğim site nedir bilgilendirir misiniz? Çekim vereceğim hangi borsaya çekim vereyim bilemedim EndoplazmikBirKulumYorum
-
-
Edit: Op da 0.40 dipten 2.5 dolara geldi 6 kat çıktı. Aptos da yükseliş dursa bile bence Op daha devam eder. Hiç boğa görmemiş coinler coşar demiştik.
Aptos 18$ olmuş, 3 Dolar da alanlar n'apıyor acaba şuanEn son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 26 - 01 - 23, 00 : 31.Yorum
-
Hocam merhaba. Yanlış hatırlamıyorsam mining ile de uğraşıyordun. Bende işin bu kısmına girmeyi düşünüyorum. Tavsiye eder misin?Yorum
-
Örneğin mining yatırımı yapacağıma spotta eth trade eder çok daha fazlasını kazanırım veya mina coin alırım o parayla, öyle şeyler yapıyor ki bu mina boğada en kötü 20 katına çıkar.
Yorum
-
Merhaba hocam, çok büyük paralar kazandıran mining işine ben maalesef geç girdim, kısa süreliğine yaptım bıraktım. Ethereum madenciliği 2024'e kadar devam eder diye düşünüyordum, baktım adamlar ciddi tüm ekran kartlarını sattım. Şimdi fiyatlara baktım da ekran kartı fiyatları da çok fazla düşmüş. Bunda ayı piyasasında olmamızın etkisi de var tabii ki ama devletler de artık regülasyon diyor. Regülasyon enerji krizlerinden dolayı hâliyle ilk önce madencilik yapılan kripto paraları vuracaktır. Madencilik yaptırarak çevreyi kirleten kripto paralar eskisi gibi boğada yükselebilse, ben sana şimdi kaz kaz biriktir boğa piyasasında sat inanılmaz para kazanırsın derdim. Şuan piyasada şimdi kazıp hemen satayım kâr edeyim diyebileceğimiz bir kripto para yok, hiçbiri maliyeti kurtarmıyor. Tek yol kazıp 2024-2025 boğa piyasasını beklemek o da dediğim gibi regülasyon sıkıntısı var.
Örneğin mining yatırımı yapacağıma spotta eth trade eder çok daha fazlasını kazanırım veya mina coin alırım o parayla, öyle şeyler yapıyor ki bu mina boğada en kötü 20 katına çıkar.Yorum
-
Fazla üretimi şebekeye verip güneş olmadığı zaman şebekeden alarak ay sonu ödeşiyorsa süper. Bu şekilde kurtarır evet de tam olarak ne kadar kazandırıyor bilmiyorum. Şuan en çok kazandıran nexa, onu kazabilirsiniz. Nasıl yapacağınızı youtube videolariyla öğrenirsiniz. Elektrik maliyeti olmaması çok iyi, etc falan kazmayın takip edin hangisi en çok kazandiriyorsa onu kazın. Elektrik maliyeti olmadan etc kazancı 80 bin liralık yatırıma ayda 3-4 bin lira civarında olması lazım. Ethereum elektrik maliyeti olmadan 6-7 ayda yatırımı amorti ediyordu. Şuan nexa kazanlarda 5-6 ayda amorti edecek kadar kazandırıyor diyor. Çok kazandıran coinleri kazarak kısa sürede kâra geçmeye başlarsınız diye düşünüyorum.Yorum
-
Önce 39 Bin sonra tak 10 bin. Olmasın mı?
30 bini geçse tüm fenomenler boğa geldi diye 50x-100x yapacak projeler açıklamaya başlar. Herkes coin alır sonra BTC 38 bini görür. 33-38 bandında bir süre kaldıktan sonra 39 bine doğru hacimli yeşil mum atar. Herkes heyecan yapar sonra tak 5 bin dolarlık kırmızı mum. Peşpeşe 4 saatlik çöküşler gelir ve hoş geldin 10 bin dolar. 10 Binden de 150 Bine gidecek daha, onun ayrı hikayesi var vakti gelince yazarız.
Mina 3$, Op 6$, Aptos 30$ olmadan geri dönmesin.Yorum
-
bitci yeni üyelere ve daha önce üye olup kyc yapmayan üyelere kyc yapmaları durumunda 40 tl hediye verecek.Yorum
-
Bugünlük son olarak herhangi bir coin de yatırımı olan varsa bir gözü Ripple da olsun. 0.50'nin üzerine çıkabilir ve tutunursa herşey çok daha farklı olur, Bitcoin'i bile etkiler.
Snfts ve Naka bu süreçte muhtemelen 5-10 kat yükselecek. Bu konuda umarım yanılmam, bu ikisinden çok umutluyum.Yorum
Yorum