Ens, Avax ve Juno aldığın yerin 2 kat üstünde, Cosmos 2 kat kazandırmaya çok yakın. Azero 0.8 den aldım 1.3 Dolar oldu piyasa az daha olumlu gitsin 2 doları hızla geçeriz (Boğa gelse Azero da hedef 30-40x demiştim halen diyorum çok temiz bir ağ oluşuyor orada). Tek zararda olduğum Evmos var o da çok az zararda. Scrt almadığına pişmanım çünkü Cosmos, Juno, Osmo ve Evmos stake edenlere airdrop geldiği gibi Scrt tutanlara da geliyor. Dot ve Astar hayal kırıklığı yaşattı onlarda çok az kâr var. Ape'den yaklaşık %50 kârdayim.
Btc 30 bin üzerine giderse yine en çok kazandıracak ağ Cosmos ağı olacak gibi görünüyor. Cosmos, Juno, Osmo, Evmos alıp stake etmesini öğrenerek stake edip gelen airdroplardan para kazanırken diğer yandan piyasadaki yükselişlerle stake edilen birimlerden de güzel kâr edilir. Hem stake geliri hem airdrop hem birimlerin yükselmesi ile kazanç. 3'ü bir arada kazanç sunan sadece Cosmos var.
Btc 30 bin üzerine giderse yine en çok kazandıracak ağ Cosmos ağı olacak gibi görünüyor. Cosmos, Juno, Osmo, Evmos alıp stake etmesini öğrenerek stake edip gelen airdroplardan para kazanırken diğer yandan piyasadaki yükselişlerle stake edilen birimlerden de güzel kâr edilir. Hem stake geliri hem airdrop hem birimlerin yükselmesi ile kazanç. 3'ü bir arada kazanç sunan sadece Cosmos var.
Yorum