Kripto Para İletişim
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
FED 75 Baz puan yerine büyük ihtimalle 100 puan yükseltecek. Bitcoine etkisi ne olur? En fazla yine 18 bine iner sonra rahatlar ve birkaç günde tekrar 23-25 binlere çıkar. Sonrasında 2 ay boyunca Fed toplantısı yok neden 30 binler gelmesin?
Sonraki boğa Ethereum boğası olacaksa ve tahmin ettiğim gibi Ethereum 3 bin dolara gidecekse hiç riske girmeden Ens, Crv, Ape, Looks gibi kripto paralarla 5-10 katlara varan kazançlar elde edebiliriz.Yorum
-
Boğa değil de biz ona olası yükseliş trendi diyelim. Önünde pek bir engel kalmıyor yani BTC de Ağustos da 8-10k kadar yükseliş olabilir. Btc bir yükselirken Ethereum iki yükseliyor o detayı da atlamayalım.Yorum
-
ScoutHub projesini baya beğendim. Ön satışı yeni bitirdiler eli kulağında listelenecek. Nedir bu derseniz
Kısaca bir fantezi Futbol. Projenin tokeni ile futbolcu Nft'ler alıp ilk 11 kuruyorsun Futbolcuların gerçek hayattaki lig maçlarından elde ettiği performansa göre puan alıyorsun. Toplam puan takım puanı yapıyor. Liglerde sıralamaya girersen token ödülü var. Ayrıca aldığın Nft'ler markette ticaretini yapabiliyorsun. İlla takım kurmanada gerek yok ucuz oyuncuların Nft'ler ile markette manager kafasında girebilirsin. Süperlig klupleriyle anlaşmada yapılmış yakında yayılır zaten. YTD
En son budela tarafından düzenlendi; 07 - 08 - 22, 11 : 17.Yorum
-
2 tane sevmediğim ne derse tersi çıkar diyen adama yani yorumcu bunlarda çıkacak diyor ağustos ayı için korkum ve endişem bu tipler pas geçiyorum şu anda her zaman olduğu gibiYorum
-
Fed 1 arttirsa 2.75 olacak sanirim faizler enflasyon 9 ve uzeri tutamaz bir ara genisleme para basma gelecektir . Beklemedeyiz -
ice87 Eninde sonunda gelecek. Fed faizi neden yükseltiyor halen anlamış değilim. Enflasyonun sebebi faizin düşük olması değil ki. Savaştan dolayı petrol ve doğalgaz fiyatlarındaki artışın sonucunda herşeyin fiyatı yükseliyor enflasyon yüksek çıkıyor bu kadar basit. Faizi yükselttince fiyatlar nasıl düşecek anlamak mümkün değil. Şimdi enflasyon düşük gelecek ama faiz yükseldiği için değil petrol fiyatları artık yükselmedigi için düşük gelecek. Bunun da etkisiyle BTC yükselecek.
-
-
fedin faizi yükseltme nedeni lieride tekrar düşürebilmek icin yer oluşturmak.
Faizler yükselince enflasyon neden düşer? Çünkü paraya ulaşmak zorlaşır. Paraya ulaşmak için daha çok faiz ödersin. Bu durumda piyasada risk iştahi azalır. Bankalar birbirlerinde borç alıyorlar, bu faiz oranı oradaki komisyonları ad etkiliyor. Özetle, faizler yükselince dolaylı yoldan tüketim de azalıyor ekonomi yavaşlıyor ve talep azaldığında doğal olarak fiyat da düşer. Bu sene btc yükselmeyecek arkadaslar. dünya çok karışık. savaş, virüs vs 2023te yatay devam eder 2024-2025ten önce yükseliş zorYorum
-
Aslında çok basit. Resimde işaretlediğim günlük mumlara benzer mumlar 45-50 tane olacak. Ben bunu binancedan alıntı yaptım yani oradan bile takip edebilirsin. 30-31 tane bu mumdan geldi diye hemen coin alsaydım şuan %40-50 zararda olurdum. 14 Bini gördüm hemen alırım demiyorum. Sadece bunu takip ederek alım yapacagim sonucunu hep beraber göreceğiz. Bir iki günlük sapmalardan zarar gelmez ortalama onemlim
Böyle bişey olsun istiyorum:
Bu güncel hali:
Yorum
-
-
kriptolarda fed toplantısı sonrası fake bir yükseliş oldu. hacimlerin çoğu vadeliden geliyor spot değil. piyasa 75bps faiz artışını fiyatladigi icin 75bps gelince kısa bir rally oldu ama bu fake bir rally. bu akşam yada yarın düşüş başlayacak tekrar.
shortladımYorum
Yorum