75 baz puan artırdı Bitcoin de 14 Bin masada. Bizde dolar 20 lira olur.
Kripto Para İletişim
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Arkadaşlar binance böyle bir mail atmış
bu odül dedigi 10 dolar bozdurulup cekilebilenmi.
boşa uğrasmayimGörev: 7 gün içinde 10$ değerinde kripto yatırın veya satın alın
Ödül: 10 USD geri ödeme kuponuAlmanız için son 4 gün! Yorum
-
Hafta sonu 20 bin Doların altında haftalık kapanışa sebep olacak kadar hacimsiz geçecek gibi görünüyor. Kısa süreliğine 23 Bine gideceğini de doğru tahmin ettik şimdi sırada 14-15 Bin tahmini var bakalım gelecek mi? 19800 de kırılırsa madenciler çok satar daha da düşer.En son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 16 - 06 - 22, 17 : 01.Yorum
-
kubilaytt 8 yıl cemaat yurdunda kaldım elhamdülillah ateist oldum dayi namazı da biliyom. -
Bu arada vakit yerine rekat yazarak namazdan hiç anlamadigini da belli ettin be dayı. 5 rekat yok en fazla 4 rekat.
-
EndoplazmikBirKulum
tut ki 1sene içinde dediğin oldu 14k usd...
Sonra.?
Başlamayacak mı bu boğa sezonu hala..
Ya da ne zaman başlama ihtimalini öngörüyorsun.?Yorum
-
Şuan çok ciddi alım fırsatı olduğuna inanıyorum. Tabi buradan biraz daha düşmesi olası ama uzun vade düşünenler her türlü ciddi kar elde edecektir. Biraz daha düştüğünde panik yapıp satılmayacaksa alınabilir. Piyasanın nereden döneceği belirsiz ama ben max 2.5 yıl içerisinde yaşanacak boğa'nın öncekilere benzemeyeceğini düşünüyorum...Yorum
-
2024 mart Ayında Bitcoin yarılanması var. En kötü ihtimalle 2024 2. yarısında boğa sezonun başlayabileceğini düşünüyorum. Açıkçası o tarihe kadar bekleyeceğimizide düşünmüyorum. Beklentim en kötü ihtimalle o tarih. Belki 6-7 senedir takip ediyorum piyasayı ilk yıllarda göz ucuyla daha sonra dahada bilgi sahibi olarak bu döngüler piyasanın olmazsa olmazı her defasında battık bittik çöktü piyasa söylentileri olur. Sonra eskisinden daha iyi duruma gelir. Bu söylediğim bütün kripto paraları kapsamaz tabii ki. Projeleri iyi araştırmak lazım çünkü bu döngülerde içi boş kriptolar piyasadan silinirken diğerleri üstüne katarak devam edecektir. Ama maalesef bizim millet kupon yapma mantığıyla bilgi sahibi olmadan girdiği için bir çok kişi parasını kaybedip çıkmak zorunda kalıyorEn son budela tarafından düzenlendi; 16 - 06 - 22, 19 : 21.Yorum
-
EndoplazmikBirKulum
tut ki 1sene içinde dediğin oldu 14k usd...
Sonra.?
Başlamayacak mı bu boğa sezonu hala..
Ya da ne zaman başlama ihtimalini öngörüyorsun.?Yorum
-
14-18 Bin olduktan sonra yaklaşık 50 gün boyunca yatay seyretmesini bekleyeceğim. Diyelim ki düşmedi 50 güne yakın 20-26 Bin bandında yatay seyretti diyelim yine arka sayfada yazdıklarımdan sepet yaparım. Yani kısaca tek bakacağım şey '50 günlük hareketli ortalama'. Bu güne kadar hep boğa oldu yine olur. MA50 şöyle 16-17 bin olsa, BTC 40 bine geldiğinde benim alacaklarım en az 5 kat yükselir. Bazıları 20-30 kat yapar. MA50: 50 tane günlük kapanışı alt alta ekle, topla ve sonucu 50 ye böl demek. Bu sonuç 35 Bin çıkti diyelim, BTC şuan 21 binde olduğuna göre sağlıklı yükseliş için Btc'nin 35 binin üzerine çıkması gerekiyor ki bu da 14 bin dolar birden yükselmesi demek. 50 gün 20-26 bin bandında kalsa sağlıklı yükseliş için sadece 2-3 bin dolar yükselmesi yeterli olacak.
Cvp için çok çok sağolasın.
Amma velakin ben ve bir çok kişi bi
zkm anlamadı
Hocam biraz daha böyle kahve ağzına inseniz züper olacak
Ya da şu şekilde sorayım ;
Şimdi benim çevremde parası zebil gibi olan bir 2 tane ihtiyar var.
16.17bin bandına geldi farzedelim, bu ihtiyar kafa göz girse bütçesi dahilinde sanırım 100 belki 200 adet BTC alabilecek Mabad var bu eriften.
Öyle kısa vade falan da değil,
alsa bunu 1, 2 yıl elleşmeden durması.
Faidelimidir.?
Değilmidir.?
Yorum
-
Cvp için çok çok sağolasın.
Amma velakin ben ve bir çok kişi bi
zkm anlamadı
Hocam biraz daha böyle kahve ağzına inseniz züper olacak
Ya da şu şekilde sorayım ;
Şimdi benim çevremde parası zebil gibi olan bir 2 tane ihtiyar var.
16.17bin bandına geldi farzedelim, bu ihtiyar kafa göz girse bütçesi dahilinde sanırım 100 belki 200 adet BTC alabilecek Mabad var bu eriften.
Öyle kısa vade falan da değil,
alsa bunu 1, 2 yıl elleşmeden durması.
Faidelimidir.?
Değilmidir.?
Böyle bişey olsun istiyorum:
Bu güncel hali:
En son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 16 - 06 - 22, 21 : 45.Yorum
-
endoplazmik Donatello
binance uygulaması bildirim attı. şöyle bir kampanya var 250 dolar yatır 20 usd diye.
ama bu 20 usd nakit mi yoksa komisyon kesintisi vs mi anlamadım.
bilgisi olan var mı ona göre 250 usd borç alıp yatırım yapayım
En son negatheef tarafından düzenlendi; 16 - 06 - 22, 22 : 06.Yorum
-
dragonflame reis anladik balik tutmayi ogretmeyeceksin o zaman geriye tek bir secenek kaliyoru. O is sende. Sonrasi bende. Bir karadenizli olarak yuzmeyi bilmemek ayip degil ya biz de bir sekilde egleniriz serin sulardaYorum
-
BTC'nin yükselme sebebi yok. Rusya-Ukrayna Savaşı hala devam ediyor ve İstanbulda gözlemlediğim kadarıyla Türkiye'ye bu ülkelerden gelen turist sayısı da oldukça azalmış. 200 milyonluk bir halk dünyadan soyut yani. Avrupa ve Amerikada enflasyon son yılların rekorunu kırıyor, Japonya ve Kore'de de dalgalanmalar başlamış. Boğa hayali başka bahara.Yorum
-
Yorum