Kripto Para İletişim
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
FITFI'yi tam yerinde satmıştım dipten alımıda yaptim. 0.45 den alım emri girmiştim alınmış ve tekrar 0.55 e geri dönmüş. Bitcoin birkaç gün daha dayanırsa 1 Doları rahat geçeceğiz. Artık şarkımıza kaldığımız yerden devam edebiliriz.Yorum
-
0.25 iken önermiştin. Biraz yükselmişti. Biraz düşsün de alsam diyordum. Bir daha da düşmedi. SOL ayakkabılarından alınır mı günlük 40$ civarı getirisi var. -
Galasek Evet alınır ama bir an önce maliyeti çıkarmaya bakmak gerekiyor çünkü ponzi sistem yani bildiğimiz piramit sistemi. Piramidin son halkasında kalanlara yazık olacak.
-
-
Yorum
-
Onu fiyatlamıştı zaten bir süre canlanır yeşil kalır sonra yine düşer -
EndoplazmikBirKulum bloomberg ht yalan oldu bayram sebebiyle. Evde de değilim takip edemiyorum pc den. Powell ın konuşmasını nereden takip edebiliriz reis
-
Elon Musk'ın yeni oyuncağı Ape oldu. ilk 10'a girmeden bırakacağını sanmıyorum. Şuan 16 Dolar 80 Dolara kadar gidebilir. Buradan alıp sabreden parasını 3-4'e katlayıp çekebilir. Bitcoin 2 ay kadar izin verse Elon Musk'ın da sayesinde 10x bile mümkün olabilir.Yorum
-
TRON a uzun süreli yatırım yapmayı düşünüyorum hala prim yapamadı . Düşünceleriniz nedir beyler yatırım yapılır mıYorum
-
-
Step app'ı takibe almayan pişman olur, tekrar tekrar yazıyorum Stepn'e göre çok daha iyi proje olacak. Tamamen aktif olsun stepn çok zarar görecek.
FITFI şuan 0.65 de, BTC az canlansa ilk hedefimiz olan 1 Dolar hedefi maximum 48 saatte gelir.Yorum
-
EndoplazmikBirKulum Stake programına katılıyo musun hocam -
Gelir hocam, fazlası da gelir. takipteyim. sitesine stake bile ettik. teşekkürler EndoplazmikBirKulum
-
-
İtiraf zamanı geldi galiba; StepN saadet zinciri veya ponzi değil kesin bilgi.
Geç kaldık mi diyen varsa hayır geç kalmadınız.Yorum
-
EndoplazmikBirKulum ponzi olmadığı nasıl kesinleşmiş oldu ? -
deniz111 burada açıklamışlar https://coinmarketcap.com/gravity/articles/26001
Yorum