StepN'in şuanki en büyük rakibi Step App projesinin tokeni FITFI Tokeni 0.20 den sepete attım, hedef 1 Dolarda satmak. Henüz uygulama bile aktif değil şuanki fiyat 0.28 bu kesinlikle 1 Doları görür.
Kripto Para İletişim
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
-
Scam proje Solana yine yamuldu hiçbir şekilde çalışmıyor Ponzi StepN de Solana ağında bulunuyor. Şuan sözde coin olan solana ağındaki tüm işlemler askıda.
Step app (Tokeni FITFI) ise her zaman sorunsuz çalışan Avalanche ağında olduğu için StepN'e göre kat kat daha kaliteli bir ponzi proje olacaktır diye düşünüyorum. Step app dan kesinlikle ayakkabı alacağım.Yorum
-
Scam proje Solana yine yamuldu hiçbir şekilde çalışmıyor Ponzi StepN de Solana ağında bulunuyor. Şuan sözde coin olan solana ağındaki tüm işlemler askıda.
Step app (Tokeni FITFI) ise her zaman sorunsuz çalışan Avalanche ağında olduğu için StepN'e göre kat kat daha kaliteli bir ponzi proje olacaktır diye düşünüyorum. Step app dan kesinlikle ayakkabı alacağım.
56.89 dolar şu anYorum
-
Geçen yaz 9 Dolara düştü sonra 146 dolara kadar gitti. Avax en fazla 25 e iner sonra oradan 200 e çıkar. Polkadot bu kez daha fazla kazandırır diye düşünüyorum. 4-5 Dolardan Dot alan 100 de bozabilir.En son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 01 - 05 - 22, 03 : 18.Yorum
-
Önceki sayfada dragonflame'e sorduğuma ve cavabina bakabilirsen sana bir fikir verecektir hocam. Şuan Stepn sayesinde move to Earn hype'ı var ondan faydalanıyoruz yoksa altcoinler ezilmeye devam edecek.
Geçen yaz 9 Dolara düştü sonra 146 dolara kadar gitti. Avax en fazla 25 e iner sonra oradan 200 e çıkar. Polkadot bu kez daha fazla kazandırır diye düşünüyorum. 4-5 Dolardan Dot alan 100 de bozabilir.
o senaryoya göre 45 dolar görünecek gibi avax ta.
bekleyelim.Yorum
-
Yorum
-
omlira 3. faz satışının yarı fiyatına gelmiş , piyasaya çıktığı 1 sene olacak , telegramda hala şöyle uçacak böyle uçacak şunu yapıcaz bunu yapıcaz diyorlar.
oradanda banlandım.
3-5 pohpohcu var adamlarda inanıyor.zaten şirketin yönetimde değişmiş.umutsuz vakaYorum
-
Yarın dolaşıma yeni Fiftiler girecek ondan dolayı fiyat düşebilir şimdilik 3x kârla sattım. Düşsün yine alırım.Yorum
Yorum