Eos hakkında düşünceleriniz nelerdir? 4-5 ay önce aldım aldığım fiyatın çok altında şuan
Kripto Para İletişim
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Yorum
-
Yatırım şartlı olduğunu bilmeden uygulamayı indirip üye olmuştum öylece duruyor. Nasıl oluyor aktivasyon kodu yardımcı olabileceğim bişey varsa yapalım -
Valla bilmiyorum ki uygulama içinden bir yerde olması lazım ama Galasek yazdığına göre yatırım olmadığı için aktivasyon kod hakkınız olmayabilir.
-
-
Yorum
-
Üye olanların her gün 1 hakkı oluyormuş galiba -
Michelangelo aktivasyon kodum 0 yazıyor. Yatırım yapmadığım için sanırım. -
Michelangelo yatırım ile ilgisi yok hocam her gün saat 16:00'da 1000adet kod paylaşıyorlar 10 enerji kullandıkların da da üyelere kod veriliyor
-
-
Yorum
-
-
Avault testnet kazananları açıklanmış. Telefondan liste açılmıyor Pc den katılan biri bakabilirmi
EndoplazmikBirKulumYorum
-
Traxal diye robot uygulaması var arkadaşlar üye olup bir defa robotu çalıştırınca 20 gün sonra 10 dolar kazaniyorsunuz.. ben değerlendirin derimKYC KİMLİK DOGRULAMA YOK.
üye olmak isteyenlere refli linkini paylaşıyorum
https://web.trax.vip/#/register?code=817766344Yorum
-
Ponzi StepN'in ederi en fazla 1 Dolar. Buradan ilk ve son kez uyarıyorum: Kim 3 Dolar yaptıysa acil indirsin şunu. Solana ağında ki hangi projeden hayır gelmiş?
Bu da 2.2 vakte kadar Axs gibi insin 0.70-1 Dolar arasına sabitlensin.
Yorum
-
Yorum
-
Zoidpay airdrobundan gelen tokenleri bekletmiştim trustallet cüzdanında, Elrond ağına gemiş, bunu nasıl transfer edebilirim bilgisi olan var mı? Elrond web wallet de hesap açtım ama adresi kabul etmiyor trustwallet de, Elronda geçince yükselişe geçti, trustwallet de duracağına Elrond'a aktarayım diyorum ama nasıl olacak çözemedim.Yorum
Yorum