Merhaba arkadaşlar cüzdanında bnb olan var mı acaba küçük bir fee lazım
Kripto Para İletişim
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Arkadaşlar Coinlisthesabi.TR.GG diye bir site var, Coinlist ile ilgili hesap alımı yapıyor. İlgilenen olursa ben 30 dk da ödeme aldımYorum
-
Yorum
-
Putin Ukrayna'ya girmeden önce mi daha fazla Hathor alsam girdikten sonra mı daha fazla Hathor alsam karar veremiyorum. 1-2 yılda sürse 7$ olmadan satmam. Hathor cüzdanı eski telefona kurdum içine htrleri attım unuttum.Yorum
-
arduaz EndoplazmikBirKulum arkadaslar birine coinlist hesabımı satmıstım. hesabımı geri istedim bana dedigi bu Hocam suan elimdeki bütün hesaplar ban yedi , yani bende giris yapamıyorum .Hangi hesap kimin hangi ile kaytli onu bile bilmiyorum.. hesabı ger almanın bir yolu varmı mail falanda degistiYorum
-
arduaz EndoplazmikBirKulum arkadaslar birine coinlist hesabımı satmıstım. hesabımı geri istedim bana dedigi bu Hocam suan elimdeki bütün hesaplar ban yedi , yani bende giris yapamıyorum .Hangi hesap kimin hangi ile kaytli onu bile bilmiyorum.. hesabı ger almanın bir yolu varmı mail falanda degisti
Hemen Coinlistle iletişime geç, hesabının çalındığını söyle mail değiştirmek istediğini anlat.
Gerçi dediğine de pek inanmadım ben babama bile güvenmem kusura bakma. Belki hesabı sattın geri alıp bir kişiye daha satmak için almak istiyorsundur.Yorum
-
Bu coin niye değerli senin gözünde
Ayrıca
Putin Ukrayna ya girmez, onun girmesini beklersen çok beklersin gibime geliyor.
Yorum
-
O kadar uyarıyoruz yinede şunu yapıyorsunuz ya helal olsun ne diyim ki. Bunların amacı zaten bu, sana geri vereceği hesabı neden alsın? Senin hesapla ne işler çevireceğini tahmin bile eedmezsin. Sadece hesap satarak peşine CIA'ı bile takabilirsin. Adam hesabı ponzi sisteme bağlar milyon dolarlık vurgun yapar veya milyonlarca dolar kara parayı senin hesap üzerinden aklar. Sonra al başını belayı.
Hemen Coinlistle iletişime geç, hesabının çalındığını söyle mail değiştirmek istediğini anlat.
Gerçi dediğine de pek inanmadım ben babama bile güvenmem kusura bakma. Belki hesabı sattın geri alıp bir kişiye daha satmak için almak istiyorsundur.Yorum
-
Hiç sevmesemde Cardano ağını bir deneyeyim dedim ağ hiç çalışmıyor, para içerde kaldı. Cardano ağında herhangi bişey çalışıyor mu diye denedim yok çalışmıyor. Sahi bu Cardano ağı neden var? Neden ilk 3 e kadar yükseldi hatta ilk 100 de neden var hiç anlamıyordum şimdi ilk binde neden var onuda anlamıyorum. Biraz araştırdım çok fazla şikayet var kimse dexler de bişey alıp satamıyor. Bende diyorum ağdaki projelerin birim fiyatı neden çok düşmüyor, meğerse kimse satamiyormus ondan birim fiyatlar stabilmiş.Yorum
-
Borsanin birine 10 dolar ustu yatirayim diye tron attim dikat etmedim tron en alt limitini asmiyor para geri gelir mi gelirse ne kadar surer yoksa bekmemeyim su icip yeni tranfer mi yapayimYorum
-
Btcturk maille bordro ve son çekim yaptığım kripto için nereye çekim yaptığımı ispatlamami içeren mail gonderdi, sonrasında da telefonla aradılar. Ben de hesabımı kapatmalarini istedim. Aynı gün içinde de hesabımı kapattılar.
Ulan adı üzerinde kripto cüzdan . Bu bilgileri benden ne hakla isterler...Yorum
-
Btcturk maille bordro ve son çekim yaptığım kripto için nereye çekim yaptığımı ispatlamami içeren mail gonderdi, sonrasında da telefonla aradılar. Ben de hesabımı kapatmalarini istedim. Aynı gün içinde de hesabımı kapattılar.
Ulan adı üzerinde kripto cüzdan . Bu bilgileri benden ne hakla isterler...Yorum
Yorum