Bnb Ath 686 Dolar şuan 580 oldu bakalım kaç saatte yeni Ath gelecek.
Kripto Para İletişim
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
benim kafama şöyle bir şey takıldı şimdi bazı coinlerde maksimum arz bilgisi yok , örneğin maksimum arz bilgisi olmayan coinlerde piyasada dolaşan arz miktarı 1000 iken coini piyasaya sürenler tarafından birden 10.000 e çıkartılabilirmi ? arz miktarı belli olmayan coinlerde nelere dikkat etmek gerekir
Bu teknik dökümanda net şekilde açıklanır.
Mesela SOL'un şu şekilde;
https://docs.solana.com/inflation/inflation_scheduleEn son Galasek tarafından düzenlendi; 05 - 11 - 21, 13 : 04.Yorum
-
BinanceTR den hesap limitleri ile alakalı mail alan oldu mu ? Dun mail yolu ile bazı bilgiler istemişler , aksi takdirde TL cekim ve yatırım limitlerinin dusecegini belirtmişler. Doldurulmasını istedikleri forumda , egitim durumundan , borsayı ne amaclı kullandıgına , elde ettigin aylık gelirden , en son işlem yaptıgın borsaların adı ve cuzdan nosunu gosteren ekran goruntulerine kadar 8-10 madde mevcut. Bunu zamanında btcturk de istemişti , cok kullanmıyoruım diye gondermemiştim ama amac ne anlamadım. Basına gelen veya konu hakkında bilgisi olan mevcutmudur bilmiyorum. Sanırım son donemde baskasının adına acılan hesaplardan yapılan işlemlerden dolayı bir şikayet durumu var . Dun hesabıma girdigimde direkt olarak bu uyarı cıkmıstı. Diğer bir ihtimal de gelecegi soylenen vergisel ortama altyapı hazırlıgı da olabilir.
Yorum
-
Beklediğimiz silkeleme bugün geldi. Malınıza sahip çıkın, kaptırmayın.
Yarından itibaren piyasanın yukarı yönlü harekete devam etmesi lazım.
10 Kasım yakınlarında bir mini çöküş daha yaşayabiliriz. Sıkıntı, panik, endişe yok bu ay yönümüzün hep yukarı yönlü olmasını bekliyorum.
11'inde tekrar fiyatlarda yükseliş bekliyorum.
13 Kasım Düşüş olabilir
15 Kasım Yükseliş bekliyorum
17 Kasım Fiyatlarda ani düşüş
***19 KASIM*** 2021 yılının en bereketli günlerinden birini yaşayacağımız tarih bu gün olabilir. 19 Kasım yakınlarında (-+2 gün oynayabilir) piyasanın UZAYA çıkmasını bekliyorum. Fiyatlar UÇACAK. Bugünü takviminizde işaretleyin.
21 Fiyatlarda ani düşüş olma ihtimali yüksek (düzeltme) ancak endişe edecek bir durum yok.
29 Fiyatlarda yine yukarı yönlü hareket olması muhtemel.
Herkese bol kazançlar!
Not: Boğa sezonunun sonlarına yaklaşıyoruz. Bu ay mutlaka kârların bir kısmını almakta fayda görüyorum. Aralığın ikinci yarısı yada 2022'nin ilk çeyreğinde ayılar kış uykusundan uyanacaklar. Malda yakalanmayın üzülürsünüz.
Bazen sosyal medyada görüyorum işte yok XRP 5-10$, HOLO 0,10$ olacak yazıyorlar lütfen bu tür havuçlara inanmayalım. XRP zaten benim tercih etmediğim, sevmediğim bir coin. CEO'su dolandırıcı, karaktersiz, şerefsiz bir adam. Tipinden anlaşılıyor zaten ne mal olduğu. Oysa Vitalik öyle mi baktığında bir deha olduğunu anlıyorsun. Bir de twitter'da birisi SHIBA'yı HODL'layacağını 2022'de 0,010$ beklentisi olduğunu yazmış. Lütfen bir coinin ulaşacağı değeri hesaplarken market cap hesabı yapalım arkadaşlar. Shiba'nın Mayıs'ta 0,01$'a ulaşması imkansızdır. Bir de SHIBA ya 1$ olursacılar var. Yahu bırak 1$'ı, 0,10$ olması bile imkansız. Şu anki market capi 27 milyar dolar. Nasıl 55 trilyon olsun?! Bitcoin 1,17 trilyon dolar ama işte insanlar bol sıfırlı bir coin alıp ya 1$ olursa diye zengin olma hayalleri kurmayı seviyorlar. Bu tür shitcoinleri al-sat yaparak çok iyi para kazanılabilir orası ayrı ama uzun vadeli elinizde tutmak risklidir. Bir dump'a bakar.
Herkese bol kazançlarYorum
-
Bazı durumlarda Shiba fiyatı 1$ olabilir. Adreslerdeki Shiba miktarı azaltılırsa bu mümkündür. Bu arz miktarıyla Shiba'nın 0,0001$ olması bile imkansız.
15 Kasımda olması lazım, Bitcoin tarihinin en büyük güncellemesi geliyor. Kasımda ve Aralıkta çok önemli ETF onayları gelir. Bitcoin fiyatı uçar, alt sezon başlar. Sonrasında da ayı sezonu.
-
-
Binance'ta PORTO FAN TOKEN LAUNCHPAD var arkadaşlar.
https://www.binance.com/en/support/a...934e618f5eac64
Ona rağmen ekran görüntüsü alınıp porto token alabilirmiyim yoksa stakeden çıkmam mı lazım?Yorum
-
Yorum
-
Forumda kimse 1 yıl önceden shiba tutmadı mı hiç ya arkadaş ben 2 mi 3 hanedeyken alıp satmıştım 100 dolarlık felandıYorum
-
Avalanche yeni Ath geldi 81$ üzerindeyiz. Yanlış bişey olmazsa gün içinde bizim 85$ hedefimiz gelecek. Sonrasında 100 dolar üzerine gideceğiz.
Size maksimum 3-4 hafta içerisinde 2-3 kat artacak bir birim bırakıyorum: Trias.
Sadece burada bahsettiğim borsada var. Diğer büyük borsalara girmemesi için bir sebep yok. Arzı sadece 10 milyon adet ve market cap 36 milyon dolar. Anlık 22.6 dolar.
Yorum
-
Taproot güncellenmesine günler kaldı. O güne kadar BTC fiyatının yukarı yönlü olmasını bekleyebiliriz.
Elon Musk'un twitter anktetinden ''Tesla hisselerinin %10'nunu sat'' sonucu çıktı.
ABD borsaları saat 16:30'da açılıyor.
Bakalım Elon Musk hisslerini satıp, BTC veya Doge aldım diyecek mi?Yorum
-
Bugun Polydoge Okex de listelendikten sonra 10 dk icinde 200% yapti bol sifirli ufak miktarlarda atip degerlendirilebilir borsa degeri bakimindan ayni ayardaki Kishu'dan 12 kat daha düsük, maksimum arzi Kishu'dan daha az. 1-2 ay icerisinde 10x yapar diye düsünüyorum. Yatirim Tavsiyesi degildirYorum
Yorum