Günaydın hocam, bu desoyu buraya aktardım ondan dolayı. Stellar olarak duruyor hesapta. private key wallet var, bir de trading account. Para trading account yazan cüzdanda duruyor. Private key walletten transfer yapılıyor ama trading accounttan yapılmıyor kyc istiyor. Bunu priwate olan cüzdana aktarabilir miyim acaba? Önceden orada bir miktar btcmde vardı.
Kripto Para İletişim
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Arkadaşlar Enerji krizi kapıda. Daha önce bitcoin madencilerinin %50'den fazlası Çin'de bulunuyordu ve burada ucuz enerjiyle işlerini görüyorlardı. Ancak Çin'in madencileri sürgün etmesinin ardından bu madenciler dünyanın başka bölgelerine (en çok da ABD) göç ettiler. Tekrar çalışmaya başlayınca, hash rate de düzelmişti hatırlarsınız. Ancak bu ülkelerde kullandıkları enerji tutarı Çin'deki kadar ucuz değil..
Artan enerji maliyetleri birçok bitcoin madencisinin kârlılığını da azaltacaktır. Artan enerji maliyetleri hükümetleri enerji konusunda farklı politikalara gitmek zorunda bırakabilir. Eğer bir kota, istihak uygulamasına geçilirse maalesef bitcoin madenciliği hükümetlerin öncelikli enerjiler listesinde ilk sıralarda olmayacaktır.
Peki enerji maaliyetleri neden arttı? Elbette salgının önemli bir etkisi var. Ancak fosil yakıtları terk etmekte aceleci davranılması da etkili oldu diye düşünüyorum.
Özetle, kış zor geçebilir. Kasım/Aralık ayları kârları almaya başlamak için uygun zamanlar olabilir. Birçok coinde zirveyi bu dönemde yaşayacağımızı düşünüyorum.Yorum
-
Ekli dosyalarYorum
-
Coinbase 300 TL muhabbeti diye bisy var mı ? Arkadaş bahsetti de o da detayları bilmiyor sanırımYorum
-
Yorum
-
Yorum
-
-
-
anlık tepki olur ama ertesi gün piyasa şartları işlemeye devam eder.
altındada kurdada diğer araçlardada şu anki fiyatlar onun düzeltmesinde zaten .
--bence--Yorum
-
Yorum
Yorum