Kripto Para İletişim
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Yorum
-
Yorum
-
-
ilk kez almiyim dedim dünden beri düzeltme yapmasını bekliyorum bu seferde düşmek nedir bilmiyor
Yorum
-
Shiba benim için pişmanlık coini. Alırsın düzeltmesi gelir, sen bozdurduktan sonra fırlar pişman eder. Yükselir izlersin, düşşe de alsam dersin, yükselmeye devam eder pişman eder. Almışsındır yükselir daha yükselmez karı cebime koyayım dersin, bozdurursun, yükselmeye devam eder pişman eder. Çıksa da düşse de pişmanlık coiniYorum
-
https://halloween.guarda.com/?utm_so...aign=halloween
şöyle bir şey buldum detayları hakkında bilgim yok bilgisi olanlar bilgilendirirse yararlanabiliriz.Yorum
-
Bu saatten sonra shibayi nereden alırsan al kâr yapılacak durumda. Doge gibi bir anda fırlayacak galibaYorum
-
kubilaytt 1 ocakta 10 bin TL yatırmış olsaydım , şu anda 24 milyar TL ediyirdu. Aynı şeyleri BTC içinde söylemediler mi ? Bazı anlaşmalar yapıyor , yaptıktan sonra doge gibi artacağını düşünüyorum. Şu bir gerçek ki , piyasada adını çıkaran coin bir şekilde ileriye gidiyor. Şu anda bir daire parası yatırdım , şayet ileriye dönük birşey olursa magazin dünyasından selam yollarım sana
Yorum