BTC iyi yükseldi beraberinde altcoinlerde yükseldi. BTC'nin çok yükseleceği, altocoinlerin ezileceği dönemi görmemiz gerekiyor.
Kripto Para İletişim
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Burada boşuna Kava da Kava demiyoruz bakın yine 5.5 Dolarda. Mayıstan bu yana kaç defa %50 verdi sayamadim 3.5 den al 5 den 5.5 den sat. Yalnız bu defa farklı olabilir çünkü Kava da çok önemli gelişmeler var. Kavanın Hard'ı da yerinde duramiyor Kava 7 dolar Hard 1 Doları istiyor.Yorum
-
"Polygon matic chain adress" tam olarak ne oluyor? bu adresime nasıl ulaşabilirim? bilen birisi varmı?Yorum
-
Hocam o aslında bir ağ adı, o ağ da cuzdan olusturman lazım. Metamask cüzdanın varsa, Polygon matic adresi ekleyebilirsin. ya da cep telefonunda token pocket cuzdan varsa keza orada da olusturabilirsin. Metamask cüzdanın varsa o cüzdana smart chain ağı eklemek gibi bir adımı var.
Metamask da eklemek ıcın, "Özel PRC" kısmına tıkladığınızda oradaki ilgili bölümlere yazmanız gerekenler aynen şu şekilde olacak:
Network Name: Matic Mainnet
New RPC URL: https://rpc-mainnet.maticvigil.com/
Chain ID: 137
Currency Symbol: MATIC
bunları yapınca işlem bitince, yukarıda beliren adres artık senın polygon matıc ağındaki adresın olur
-
-
Yorum
-
Sadece btctürkte bu uygulama varsa sorun değilde tüm borsalar bunu yaparsa sıkıntı.Birde site ismi yazmışlar ve bilinçli yazılmış o.Kişiye özel btc adresi veren coinpaayments gibi sistemleri tercih etmek lazım.Herkese aynı hesabı veren sitelere kripto göndermekle banka hesabına havale yapmak arasında fark kalmıyor şu durumda.Yorum
-
my neighbor alice için geçen hafta endoplazmik de yazmıştı, benim de takibimde olan bir coindi.
yarın son gün olmak üzere my neighbor alice için arazi satışı açıldı.
Bu normalde bir oyun bilenler vardır ya da ilgilenenler , NFT blockchain tabanlı bir oyun olacak ve stream sitesinde de adından sık sık bahsediliyor ve tahmini aralık ya da ocak da oyun oynanabilecek durumda olacak. şu anda da oyundaki Shaded Headland adasındaki arazileri piyango usulu ile satacaklar. Çok değerli olacağını düşünenlerdenim.
Katılabilmek ıcın en az 50 adet ALICE stake etmeniz gerekiyor, ayrıca gunde 20 CHR stake ederek ya da daha fazla ALICE stake ederek, piyangoda cıkma sansınızı artırma imkanı veriyor.
Bu işlemler 21 Temmuz da başladı ve 28 temmız gecesi bitecek. ve 28 Temmızdan itibaren 14 gun stake etmeniz istenecek. Son 1 haftadaki ALICE'ın artmasının ana sebebi bu stake edenler bu çok net. geçen hafta ALICE alanlar cok avantajlı o yuzden. Ben bu tokenın kısa surede 20 dolarları net goreceğini ön görüyorum. Oyun zaten oynandığı an çok daha olumlu gelısmeler olacak. Bütcesi olan da 50 ALICE ile bence deneyebilir, ben denedim acıkcası
Detaylar burada https://myneighboralice.medium.com/m...t-a421eb696047
Bu arada ALICE'ın ılk cıksında kımlerın neler kazandığını anımsayanlar elbette vardır aramızdaYorum
-
Son 1,5 aydır sadece ön satışlara ağırlık vermiştim ben. Sizi heyecanladırmak için yazmıyorum ama iyi bir çalışma ile düzgün ön satış yakalarsanız 5 denemenizden 3 tanesi ya da 2 tanesi yol alırsa, paranız hiç beklemediğiniz oranda artabilir, bizzat yaşıyorum yaşadım. Bitcoin şu an tırmandı bıraz ama gectiğimiz o süreçte ben spot işlem cok az yaptım, ön satışlara cok konsantre oldum.
Buradan da yazmak istemedim benim de bir çoğu ilk tecrübelerimdi ama güzel hamleler oldu kendi adıma.
Bir de BNB tutan varsa ya da tutma imkanı olan varsa ve Binance Launchpool, farming vb bilmiyorsa youtubea falan yazıp hızlıca öğrenmesini tavsiye ederim.
Durduğu yerde BNB'leriniz size para kazandırır. BNB bence güvenilir bir coin, elimde olmasından değeri düşse bile korkmam ben deYorum
-
Son 1,5 aydır sadece ön satışlara ağırlık vermiştim ben. Sizi heyecanladırmak için yazmıyorum ama iyi bir çalışma ile düzgün ön satış yakalarsanız 5 denemenizden 3 tanesi ya da 2 tanesi yol alırsa, paranız hiç beklemediğiniz oranda artabilir, bizzat yaşıyorum yaşadım. Bitcoin şu an tırmandı bıraz ama gectiğimiz o süreçte ben spot işlem cok az yaptım, ön satışlara cok konsantre oldum.
Buradan da yazmak istemedim benim de bir çoğu ilk tecrübelerimdi ama güzel hamleler oldu kendi adıma.
Bir de BNB tutan varsa ya da tutma imkanı olan varsa ve Binance Launchpool, farming vb bilmiyorsa youtubea falan yazıp hızlıca öğrenmesini tavsiye ederim.
Durduğu yerde BNB'leriniz size para kazandırır. BNB bence güvenilir bir coin, elimde olmasından değeri düşse bile korkmam ben deYorum
-
-
Kriptoparalarla oyun oynayanlara tavsiyem TRX kullanmaları. TRX için kendinize merkezi olmayan TronLink cüzdanı açın. Hatta şifreleri iyice saklayıp 4-5 tane TronLink cüzdanınız olsun. Türk borsalarından aktarım yaparken her seferinde başka bir TronLink cüzdanını kullanırsınız. TronLink vasıtasıyla 24 saatte yaklaşık 15 adet ücretsiz transfer yapabilme şansınız olacak.Yorum
-
Yngwie icrypex kullananların oranı %0.1 falandı Beste gitti %0.0001 e falan düştü pek kullanan yok bunu
-
-
Portföy Stratejisti: Bu Altcoin’e Kurumsal Para Akıyor! BTC Gibi Olacak
MorningStar’dan portföy stratejisti Amy Arnott’a göre Cardano (ADA), BTC ve ETH gibi ana akım bir kripto para olacak. Amy Arnott, Cardano’nun tıpkı Bitcoin ve Ethereum gibi ana akım yatırımcıları kazanabileceğine inanıyor. Son dönemde yıldızı parlayan altcoin projelerinden olan Cardano (ADA), son birkaç yılda teknolojik yeniliklerini geliştirerek kendini Ethereum’un güçlü bir rakibi haline getirdi.
ABD finansal hizmet firması MorningStar’daki bir portföy stratejisti olan Amy Arnott’a göre Cardano (ADA), “üç büyük” ana akım kripto parayı oluşturmak için Bitcoin ve Ethereum‘a katılabilir. Bir röportaj sırasında, birçok kripto para için uygun bir fiyat belirlemenin, nakit yaratmadıkları için son derece zor olduğunu belirtiyor. Bununla birlikte, Ethereum gibi kripto paraların bir dereceye kadar yerleşik bir fiyatı vardır.
Yorum
Yorum