Bu arada Bitcoin Pizza Gününüz kutlu olsun! Bundan 11 sene önce 22 Mayıs'ta şanssız bir insan tam 10,000 BTC karşılığında 2 pizza satın almış
Kripto Para İletişim
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Haziranın ilk haftasına kadar coin falan alınmaz diye düşünüyorum içimde hala daha çok düşecek hissi var maalesefYorum
-
Vallahi ne biliyim ben tırsıyorum beklemedeyim kubim 25 dolardan aldığım neoları komple ortalama 85 dolardan bozdum aslında ben bozmaktan yana değildim benim ortak var benden habersiz bozmuş 3 gün kızdım sonta neo dahada düştükçe kızgınlığım geçti sonra nakitte kalınca hiçbirşey alamadım korkudan sadece elimde tron var 20k falan onunda çoğunu rotadan çekmiştim -
Abi valla habersiz bozması hoş olmamış ama denk gelmiş sevindim. Dikkatimi çeken bir durum var bazı coinler yükseliyor bazıları düşüyor çok ters orantıda. Kazancınızı güzel günlerde kullanın. Sevindim.
Neo çok ani bir çıkış yapmıştı geçen hatırlıyorum. Değişik sağı solu belli olmayan bir coin. Korkutmuştu beni. Bende almayı düşünmüştüm bir ara. -
Ben 2 ay önce buraya yazdım sadece neo diye ben emir kuluyum patronlar çok yüklü aldı vardır bunların bir bildiği dedim bendr aldım şahsi olarak herkesin anladığı kadar bilirim bu işleri coinlerde tek bildiğim ve emin olduğum kural sabırdır kubim panikle yapacaksan zarar edersin buraya yatırdığın tutarı yok gözü ile bakacaksın
-
-
Şimdi tek yapacağımız şey başka şeylerle ilgilenmek ve sabırla beklemek..En son Yngwie tarafından düzenlendi; 23 - 05 - 21, 13 : 28.Yorum
-
Yukarıdaki mesajda kimseye şu coini mutlaka alın, kesin değerlenecek şeklinde bir tavsiye verilmemektedir. Lütfen bir coin almadan önce kendi araştırmanızı yapınız. Mesaj yazarı sadece kendi kişisel fikrini paylaşmıştır. Yatırım yaparken kaybetmeyi göze aldığınız, gerekirse 2-3 yıl dokunmayabileceğiniz tutarlarla işlem yapmak gerektiğini asla unutmayınız.
-
-
Arkadaşlar bir sorum var burası yeri değil belki ama trbinance de transferde para çekmede yeterli limit olmasına rağmen yetersiz bakiye uyarısı veriyor başına gelen var mi.Yorum
-
Altcoinlerdeki son şişkinlikler de bugün alındı artık toparlanma başlayacak. Ben sağlam coinlerden topladım, yaklaşan yeni boğa sezonunda sloganlardan ziyade temel özelliklere göre yükseliş olacak.
Üç örnek verelim; 17 dolara Uniswap 19 dolara Chainlink 6 dolara Theta aldık. Bana göre bu fiyatlar bedava, olası bir yeni boğada en az 4x bekliyorumYorum
-
Altcoinlerdeki son şişkinlikler de bugün alındı artık toparlanma başlayacak. Ben sağlam coinlerden topladım, yaklaşan yeni boğa sezonunda sloganlardan ziyade temel özelliklere göre yükseliş olacak.
Üç örnek verelim; 17 dolara Uniswap 19 dolara Chainlink 6 dolara Theta aldık. Bana göre bu fiyatlar bedava, olası bir yeni boğada en az 4x bekliyorum
Çantanda BNB varmı hocamYorum
-
Mastro's Restoranlar zinciri Bitcoin Cash ve Bitcoin ödeme kabul etmeye başladıklarını duyurdu. Bitcoin Cash ile ödemeyi anladım da Bitcoin ile nasıl ödeme alacaklar tam anlayamadım, hesabı yemek gelmeden önce ödüyoruz herhalde? Bitcoin Cash varken Bitcoin kim kullanır ki?
https://www.mastrosrestaurants.com/e...oin-cash/?s=09Yorum
-
Yorum
-
öyleydi böyleydi derken panic evresine dayandı piyasa gibi gözüküyor. hayaller belief gerçekler panic savıyla yüzleşmeliyiz gibi inceden. en iyisi hiçbir dataya bakmamak, gerçekten çok moral bozucu bir duruma geldi tablo.. aralık ayında giriş yaptığım piyasada full kar bakiye bırakmıştım, o da 10 günde % 60 seviyesinde eridi. bu dataya rağmen bile moral yerle bir 20 maçlık lost serisi yemiş gibiyim şu an..En son Gorbaçov tarafından düzenlendi; 23 - 05 - 21, 16 : 27.Yorum
-
öyleydi böyleydi derken panic evresine dayandı piyasa gibi gözüküyor. hayaller disbelief gerçekler panic savıyla yüzleşmeliyiz gibi inceden. en iyisi hiçbir dataya bakmamak, gerçekten çok moral bozucu bir duruma geldi tablo.. aralık ayında giriş yaptığım piyasada full kar bakiye bırakmıştım, o da 10 günde % 60 seviyesinde eridi. bu dataya rağmen bile moral yerle bir 20 maçlık lost serisi yemiş gibiyim şu an..
Binanceyi açıp cüzdana bakmaya korkuyorum , eridik gittik 10 günde . Toparlar umarımYorum
Yorum