Trebit Network (TRB) 1 ay ıcınde 339 Dolardan 1 dolara düştü : ) nası başardılar bunu ya, alana yazık olmus
Kripto Para İletişim
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Şuan 89 usdt gözüküyor aynı coinden bahsediyorsak -
siz Tellora bakıyor olmalısınız. https://www.coingecko.com/tr/coins/trebit-network
-
-
Yorum
-
Kripto para piyasasına yönelik yeni düzenleme
Artik masak denetimine girdi...belli bir miktar üstü kimlik tespiti olacakmış...
https://www.ntv.com.tr/ekonomi/kript...1ESPs7r8JLqrPQYorum
-
-
Binance’in Türkiye Ayağı Olduğunu İddia Eden Twitter Hesabı, 4 Milyon Lira Değerinde Bitcoin Çaldı
Tugay Parçaoğlu—10 saat önce
2 dk okuma süresiÜlkemizde ardı arkası kesilmeyen kripto para dolandırıcılığı, bu sefer sadece bir Twitter hesabı yardımıyla gerçekleştirildi. Kripto para borsası Binance’in Türkiye ayağı olduğunu iddia eden bir Twitter hesabı, paralarını katlayacağı iddiasıyla kullanıcılardan Bitcoin istedi. Sahte hesaptan paylaşılan cüzdana korkusuzca para atan kullanıcılar, yaklaşık 4 milyon 146 bin lirayı dolandırıcıya kaptırdı.
Bir türlü bitmeyen kripto para borsası dolandırıcılıklarına bir yenisi daha eklendi. Sahte Binance TR destek hesabıyla Twitter kullanıcılarını tuzağına düşüren dolandırıcılar, 8,66 Bitcoin değerinde bir vurgun gerçekleştirdi. Çalınan para, şu anki Bitcoin fiyatına göre 4 milyon 146 bin lira ediyor.
DURDURSESİ AÇKAPAT
Haberlerinden dahi yorulduğumuz bu olaylar, sektörün yeniliğini fırsat bilip haksız kazanç elde etmek isteyenlerden kaynaklanıyor. Yani aslında kullanımı oldukça güvenli olan kripto paralar, kullanıcıların henüz yeterince bilgi sahibi olmaması nedeniyle birçok sahtekârlığa alet olabiliyor. Bunun son örneği de sahte Binance TR destek hesabı.Kullanıcılar kendi elleriyle Bitcoin'lerini verdi
Dünyanın en büyük kripto para borsalarından olan Binance’in Türkiye ayağının destek hesabı olduğuna kullanıcıları ikna eden @BinanceTrDestek adlı hesap, ödül vaadiyle birçok Twitter kullanıcısından Bitcoin çaldı. ‘5x ödül havuzu’ kampanyasıyla kullanıcılara yatırdıkları Bitcoin miktarının 5 katını vereceğini iddia eden hesap, toplamda 8,66 Bitcoin çaldı. Birçok kullanıcı, Bitcoin’lerini beşe katlama ümidiyle hesabın paylaştığı cüzdana kendi elleriyle para attı. Sonuç olarak, maalesef hesabın sahibi ya da sahipleri, yaklaşık 500 bin dolarlık bir dolandırıcılık gerçekleştirmiş oldular.
Büyük bağışlar yapılmış
Yorum
-
İşte Analiste Göre, 2021’de Yatırım Yapılacak En İyi 9 Altcoin
yatırım tavsiyesi olarak dikkate alınmadan bilgi amaçlı incelenebilir...
https://kriptokoin.com/2021de-yatiri...cak-9-altcoin/Yorum
-
Ethereum transferi için sadece 1,40$ ödedim hayaldi gerçek oldu. Ben yazınki güncellemelerden sonra Ethereum'un halini düşünemiyorum. EIP 1559 güncellemesiyle birlikte artık her ETH transaction'ı yapıldığında Ethereum miktarının bir kısmı sonsuza kadar yakılacak. Bu tür deflasyonist mekanizmalar Ethereum fiyatının daha da yükselmesini sağlayacaktır. Mesela cake'in de sınırsız arzı var ama 1 cake 40$ biliyorsunuz, neden? Çünkü sürekli yakılıyor.
Bir kriptoyu değerli yapan tek şey sınırlı arzı olması değildir; nasıl bir tokenomisi var, kullanım alanı nasıl bunlar da önemli.Yorum
-
FUNDSTRAT bu sene Ethereum için 10,000$, Bitcoin için ise 100,000$ tahmininde bulunmuş. Kripto paralar market cap'inin ise 5 trilyon doları bulacağını düşünüyorlarmış. Hayırlısı..
https://www.coindesk.com/ether-price...-10k-fundstratYorum
-
FUNDSTRAT bu sene Ethereum için 10,000$, Bitcoin için ise 100,000$ tahmininde bulunmuş. Kripto paralar market cap'inin ise 5 trilyon doları bulacağını düşünüyorlarmış. Hayırlısı..
https://www.coindesk.com/ether-price...-10k-fundstrat
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Içimden bir ses 1 hafta içinde doların çok yükseleceğini söylüyor..
Tahminim 9 bin , inşallah kriptolara da yansır çok önemli bir haftaya giriyoruz vaziyet alın....Yorum
-
Ethereum transferi için sadece 1,40$ ödedim hayaldi gerçek oldu. Ben yazınki güncellemelerden sonra Ethereum'un halini düşünemiyorum. EIP 1559 güncellemesiyle birlikte artık her ETH transaction'ı yapıldığında Ethereum miktarının bir kısmı sonsuza kadar yakılacak. Bu tür deflasyonist mekanizmalar Ethereum fiyatının daha da yükselmesini sağlayacaktır. Mesela cake'in de sınırsız arzı var ama 1 cake 40$ biliyorsunuz, neden? Çünkü sürekli yakılıyor.
Bir kriptoyu değerli yapan tek şey sınırlı arzı olması değildir; nasıl bir tokenomisi var, kullanım alanı nasıl bunlar da önemli.Yorum
-
Alice 8 Dolara kadar inmişti burada alice mega indirimde dedik şimdi 19 dolar. İnj 13 dolardı çok değerlenir güzel proje dedik şimdi 20 dolar. Api3 güzel proje dedik, değerlenir dedik yerinde saydı 7 dolardı hatta birazda inmiş.
Tlm Tokenden çok kârdayim umarım geri çekilmez, buralarda kalsa süper olacak. Suan Tlm deki tüm yatırımı satıp çıksam 4 kat kâr kalacak ama pasif gelir kapımız oldu satmak istemiyorum bakalım yine pişman edecek mi
Cz durmuyor hangisine el atsa fırlıyor BSC de ki burgerswap yine %50 çıkmış. MTV de ne yahu? Burgerswap usdt mtv çiftine %15900 apr yazmış
Yorum
Yorum