Bu ilk ziyaretinizse, SSS'ye göz atmayı unutmayın.
Forumu tüm özellikleriyle birlikte kullanabilmek için kaydolmanız gerekir. Üyelik tamamiyle ücretsizdir.
Daha önce de söyledim yine söylüyorum. Ben bundan sonra bütün birikimlerimi Cardano (ADA) olarak yapacağım. Çünkü BTC ETH LTC nin yanında ADA duracak kesinlikle. Şu seviyeler acayip alım fırsatı. İlerde mumla ararsınız. Hani hep deriz ya ah ulan 3-5 lira iken BTC alsak şimdi trilyonlarla oynuyorduk filan.
Hah işte tekrar aynı şeyleri yaşamamak için ADA alın ya birkaç binlik kenara koyup unutan kişi bile birkaç yıl içinde trilyonlarini sayacak.
Bu postu saklıyorum. Birkaç yıl içinde kendimi alintilayacagim
ADA ve ETH. Asıl ETH için aynı şeyleri söyleyeceğimizi düşünüyorum ben. Bitcoin'den sonra ilk kale ETH'dir gözümde. Umarım ADA da istediğiniz seviyeleri görür
binanceye papara olmadan normal atm kartı veya kredi kartıyla yatırıyor muyuz. Hiç denememiştim şimdi aklıma geldi. Deneyen varsa sıkıntılı mı değil mi
Zamanında güven kalemizdi ama o da istenen eğilimi göstemedi. Hatırlıyorum sanırım yanlış bilgilendirmek istemem Avax gibi sunucu sorunları yaşayan bir coindi. Gelecekte ne olur bilemeyiz tabii çünkü piyasa her şeye gebe.
Emral abi aslında bende sanssizim bu yorumlara aldanıp alıyoz. Ya da bilerek yönlendiriliyoruz... bizde ekonomist kafası olmadığı için şahsım adına yorumlarla hareket edip kendim paradigma oluşturamıyorum...
Kasım ayına kadar Proof of Stake e sorunsuz geçilecek, Ethereum bu seneyi 10-20 Bin dolar aralığında kapatacak. 1 doların altnda transfer ücreti ile işlem yapılıyor hale gelecek. Alçak yerde tepe kendini dağ sanırmış, şuan Ethereumun eskimiş sisteminde sorunlar olunca kendini dağ zanneden kopyalarına gün doğdu ama Ethereum darbe aldıkça güçlenir, yüksek dağın karıda çok olur. Çok yakında Ethereum dağının yamaçlarına tekrar güneş açacak, koca dağlar gibi kripto para piyasasını sırtlayacak. İşte o zaman kopyaların hali ne olur? orası tam bir muamma
Ethereum kopyaları: Bnb, Dot, Ada... vb.
Avrupa yatırım Bankası da doğru tercih yaptı. Ethereum da 2 yıllık tahvil çıkarak, bu haberle birlikte 2800 dolarla yeni rekorumuz geldi. Bitcoinin piyasa büyüklüğü %49 a kadar inerken biz (Ethereum) %16 yi gördük. Bitcoinde liderligi hemen olmasada yavaş yavaş devralacaz
opentime paylaştığı linkte JP Morgan'ın ''Bitcoin Altınla Yarışırken, Ethereum Kripto Para Ekonomisinin Belkemiğini Oluşturuyor'' sözü olayı çok iyi özetliyor..
Her zaman yazdım söyledim etrafımdakilere de basa basa söylerim. Eğer uzun vadeli çok para bağlayacak kripto para diyorsan hepsinden önce Etherium gelir. Etherium aşktır asla vazgeçilmez. Çok param olsa alırım kilitleyebilsem kilitlerim 10 sene gözüm kapalı.
Kesinlikle. Ay şu coini de eklesem, bu coini de eklesem diyordum ama şimdi birinci önceliğim ETHEREUM. Bir de en yakın zamanda XRP eklemek istiyorum, davadan sonra fiyat uçabilir.
İlk olarak EndoplazmikBirKulum tarafından gönderildi
Kasım ayına kadar Proof of Stake e sorunsuz geçilecek, Ethereum bu seneyi 10-20 Bin dolar aralığında kapatacak. 1 doların altnda transfer ücreti ile işlem yapılıyor hale gelecek. Alçak yerde tepe kendini dağ sanırmış, şuan Ethereumun eskimiş sisteminde sorunlar olunca kendini dağ zanneden kopyalarına gün doğdu ama Ethereum darbe aldıkça güçlenir, yüksek dağın karıda çok olur. Çok yakında Ethereum dağının yamaçlarına tekrar güneş açacak, koca dağlar gibi kripto para piyasasını sırtlayacak. İşte o zaman kopyaların hali ne olur? orası tam bir muamma
Ethereum kopyaları: Bnb, Dot, Ada... vb.
Hocam iyi guzel yazmissinizda bazi noktalara sahsen katilmiyorum.
Birincisi kopya demissinizde, yani tekrar Amerika'yi fethetmeye gerek yok. Burda onemli olan konsesyum yaratmak ve mevcut konsesyuma da deger katabilmek degil mi?
Ikinci olarak, Ada(cardano) etherium un sahibinin coini.
Ucuncu olarak Nisan ayinda yayinlanan raporda gorduk ki; Binance(bnb coin) defi ve nft zincirlerinde 450 projeye ulasti ve bsc uzerindeki adres sayisi 64milyona ulasti. Bu sayi etheriumda 148milyon. Cok ciddi bir gelisme var bu konuda ve gelismeye de devam edecektir. Ayrica gunluk islemlerde BNB, etherium'u 3'e katladi.
Uzun vade de bu yarisi kim kazanacak bilemem ama Binance su an degerine deger katmaya devam ediyor.
BSC, Cake, BNB candır tabii ama Ethereum'a da yatırım yapmakta fayda var bence. Yani bunu bir çeşit hedge etmek gibi düşünebiliriz. Cake 43$ olmuş bu arada)))
Yngwie su an icin etherium a yatirim yapmayi dusunmuyorum dostum.
2 sebebi var.
BSC'yi aktif olarak farming icin kullaniyorum.
Etheriumla kiyaslandiginda,
Bsc de islemler cok hizli ve fee ucreti cok cok dusuk. Sende farming yaptigin icin biliyorsun zaten bunu.
Etherium hem yavas hem de kucuk bir islemde bile 30-40 dolar fee ucreti cikariyordu birkac ay once en son bir islemi deneme yaptigimda.
Su an etherium ne durumda bilmiyorum. 2.0altyapisi icin %49u tamamlanmis diyorlar, hizlacak diyorlar ancak fee ucreti hala eski seviyesindeyse,
Bsc benim icin avantajli olani ve BSC den devam ederim.
Genel olarak BSC ağını tüm ödemeler anlamında yaygınlaştırabilir mi soru işareti kafamda? Her ne kadar sorunları olsa da daha yüksek güvenirlik barındıran ETH ağları daha çabuk yaygınlaşacağını öngörüyorum. BSC Fee konusunda çok avantajlı ama yaygınlaşarak herkesin önüne geçer güveni yok bende Ejder Ateşi. Araştırmalarınıza saygı duymakla beraber fikrim bu yönde
Arkadaşlar daha öncede yazdım işimden ötürü patronların tüm coin işlemlerini bem yürütüyorum gene yüklü şekilde neo aldılar ellerinde bitcoin etheeum litcoin kalmadı hepsini bozdular şu anda tek neo var. Daha önce topladılar 122$`dan ortalama bozdular şimdi ortalama 93$`dan tekrar aldılar çok enteresan
bu işleri kendi adına kayıtlı hesabından yapmamanı öneririm. kendi adına açılmış hesaplar ilerde başına iş açabilir. Bir örneğini bugün thodex soruşturmasındaki tutuklamalarda gördük.
Hiçbir hesap şahsım adına değil kardeşim Hepsi onların şahsi adına sadece uğraşmazlar devamlı 7/24 saat emir altındayız Hepsi bu uyarın içşn teşekkürler
Yorum