Piyasa kana bulanmis
Kripto Para İletişim
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Paparaya havale ile gönderdiğim para yarım saat olmasına rağmen
hesabıma geçmedi. Çivisi çıktı her şeyin.
Yorum
-
Yorum
-
Adamın biri 30 milyonluk yatırımım var demiş. Bu adam neden binanceye veya daha güvenilir olan btcturke atmadı parayı ? 30 milyonu nasıl aktardı oraya bankalar hop demiyormu(hadi 5 milyon yatırdı oradan 30 milyon yaptı diyelim yine yüklü miktar) Ayrıca 30 milyon nedir ülkedeki 10 zengin dışındaki herkes için inanılmaz bi para
Bu eleman neden 2 gün önce yurtdışına kaçtı daha önce neden kaçmadı(ki bu thodexle alakalı 1 hafta önce yabancı ünlü bi yatırımcı dikkat edin bi gariplik var bu sitenin bi alt altcoin satımında demiş) garipYorum
-
Bitcoin icin 51.000 dolar seviyesi fibonacci direncinin gectigi seviye. Bu seviyeyi daha her test ettiginda, guclu alimlarin geldigini ve yukari yonlu hacimli yukselisler yaptigini gorduk.
Bu sabah saat 6 sularinda 51.900dolar seviyesini test ettik ve devaminda 54-55000 dolar seviyesinde yukari yonlu bir hareket geldi.
Bitcoin icin 51-52.000 dolar seviyesine her gelisinde yukari yonlu alimlar beklerim, eger seviye kirilirsa asagi yonlu 47 bin dolar destek noktasini gosteriyor.
Grafigin sag kisminda bu noktalari isaretledim.
Buradaki en buyuk sikinti Bitcoin'in dusmesi degil. 51 bin dolar alti belirsizlik demekti.
Bu duzeltme nerede sonlanacak artik teknik analizle saptamak falcilik oldu.
Yorum
-
Cok kotu aciklamalar geliyor arka arkaya. Bizim hanize oldukca hafif bir uygulama ortaya koymus megersem.
Hem AB hem de ABD tarafi kripto paralarin ticaret icin kullanilmasina izin vermeyeceklerini bununla da yetinmeyip
ozellikle Abd tarafinda kripto paralarin bir balon oldugunu ve patlayacagi yonunde sert aciklamalar var.
Su an pozisyon kapatmadim ancak 51bin dolar benim icin kirilma noktasi stop seviyemi 51500'e ayarladim oradan full portfoy cikacagim
Elimde sadece bnb kaldi.
Coin sektorunde anormal hareketler oluyor, ciddi bir miktar kar varken semaryeyi korumak gerekiyor.Yorum
-
Daha once binance aldigimi soylemistim.
Binance'ta en guclu fibonacci direncinin oldugu seviyeye geldik.
Resmin sag tarafinda cizdigim nokta bnb coin icin en guclu fibonacci direncinin oldugu seviye.
425 dolar seviyesi bnb icin dip seviye. Bu seviyeden guclu alimlar gelmesini beklerim, eger 425 dolar direnci kirilirsa asagida yonlu bambaska seyler konusuruz umarim kisa vade de bu gerceklesmez.
Yorum
-
-
Yorum
-
36-48 saat aralığında piyasa normale dönmeye başlar, bu kadar düşmüşken dipten alanlar çok olacaktır. Bu piyasanın eski haline gelmesi uzun sürer Vergi herşeyde var, kripto parayada yüksek vergi gelince ani tepki olabiliyor. Ethereum 2 Bin dolar altına inerse ayı sezonu diyebiliriz. Sağlam altcoinler kendini belli ediyor, bu piyasada sağlam durabiliyorlarYorum
-
Bu kadar vergi alabileceklerini sanmam. Zaten zenginler akıllı insanlardır, sen böyle bir vergi getir aynen Cayman adaları, parayı başka ülkeye kaçırırlar. İnsanlar sermaye kazançlarına %40 vergi geleceği endişesiyle (henüz sadece teklif ediliyor, kabul edilmiş değil) paralarını çekince Amerikan borsası çöktü. Bu durumun coin fiyatlarına da yansıması normal.Yorum
-
Son dakika: Paribu nedir, sahibi kim? Paribu güvenilir mi? Paribu coin nasıl alınır, ne zaman kuruldu?
Haberin detayı aşağıdaki linktedir...
https://www.cnnturk.com/ekonomi/son-...-zaman-kurulduYorum
Yorum