Tosuncuğu düşündükçe gülme geliyor ulan velet youtubeda arabeskrap denemeleri yaparken yarım milyar indirdi kaçtı böyle bir hikayeyi kime anlatsan ''Atma Ziyaaa'' der.
Kripto Para İletişim
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Thodex üyeleri şokta! Bir anda kapandı, suç duyuruları başladı
haberin detayı aşağıda linkte...
https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...sladi-41793934Yorum
-
Bugünlerde Cardano dan (ADA) bir atak bekliyorum. İzlediğim birkaç değişken var. Parametreler + gösteriyor. Kim bilir belki şimdi alırsın, sabaha gülersin
şu anki fiyatı : 1,24 dolares
Edit : bu coin adamı trilyoner yapar, demedi demeyin. YTDEn son ayinecmo tarafından düzenlendi; 21 - 04 - 21, 21 : 51.Yorum
-
Alıp 2-3 ay bekletilip muazzam kar getirecek bir proje daha var. Adı biraz komik ama olsun Arpa Chain
Ben beklerim param bayağı katlansın diyorsanız buyrun. şu an 0,10 dolaresYorum
-
Thodex üyeleri şokta! Bir anda kapandı, suç duyuruları başladı
haberin detayı aşağıda linkte...
https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...sladi-41793934
Bunlar daha yakın tarihte 1 milyon dağıtmadılar mı? Free olarak
Yorum
-
Bitci den önce davrandılar şimdi bitcideki paralar panikle çekilir ondan dolayı bitci dolandırıcılık ertelemeye giderYorum
-
Adam 2 milyar dolarla tayland a kacmis. Videolarina baktım da bu isi tek başına yapacak çapı yok çok belli. Yoksa tayland ı bilen bilir siker cogaltirlar orada. Illa ki arkasında birileri vardır
forumda thonex de çalışan arkadaştan hiçbir yerde kimliğini belli etmese iyi olur çok insanın cani yandi. Çalışnanın elbet sucu yoktur diye düşünüyorum ama dangalak çokYorum
-
Bitcoin durgun ethereum güçlü, tam bir mega boğa havası hakim ama başlamıyor. Başlamama sebebi sanırım Ethereumda ki problemlerin henüz çözülmemiş olması
Barcelona token binance da listelenebilir demiştik dün listelendi şuan %33 artıda görünüyor tabiki bu Chz tokene yarıyor. Bu arada chiliz şuan token ama yakında sanırım coin olacak bu da fiyata pozitif yansıyacak
Thodex de ki paralari kaçıranlar bu parayı batirsa bile elindeki selfie kimlikle ömür boyu geçim sağlanırYorum
-
Bitcicoin'den cok ciddi bir meblag kar elde etmistim. Kar elde ederkende bir uyarida bulunmustum ve yazdigim olay tam 1 hafta sonra gerceklesmisti. Gecmis sayfalarda mevcut.
Bunlarin CEO'su artik icraat yapamayinca aciklamalarla borsasini destekleme yoluna gecmis.
Telegram gruplarinda bazi yorumlar var belli ki kendileri yaziyorlar.
1 tanesini paylasiyorum.
Piyasada 20 milyar bitcicoin var. 1 dolar olmasi icin 19milyar dolardan fazla yatirim bulmasi lazim. Turkiye'de kasasinda 19 milyar dolar cash parasi olan bir sirket yok. Dalga gecer gibi yalan soyluyorlar. Terste olanlar icin durum baya kotuye gidiyor. Gecmis olsun
Yorum
-
hocam bitciden cekemiyoruz sımdı para dragonflame
içerde param var ama sifre gelen telefon is yerımde kaldı.
orası da mı patladıYorum
Yorum