Bu ilk ziyaretinizse, SSS'ye göz atmayı unutmayın.
Forumu tüm özellikleriyle birlikte kullanabilmek için kaydolmanız gerekir. Üyelik tamamiyle ücretsizdir.
Kripto Emre @kriptoemre
· 2s #Bitcoin
'de düşüş Çin'de madencilerin çok olduğu bir bölgede meydana gelen elektrik kesintisi yüzünden oldu diyorlar. Hashrate toparladığı zaman fiyatta toparlar, buna bakar olmak lazım.
300 Milyar dolarlık bir kayıp var çok bişey değil 3 günde toparlariz bunu
Bir miktar kâr alıp usdt biriktirmiştim bunlara böldüm ikiye katlar çıkarım: Kava, Alice, inj
Aynen. Marketcap 1,975'e yükseldi bile. Tekrar 2T üstüne çıkar bugün yarın.
Dün gece Bitcoin 51'e geldiğinde kurumsallar ciddi alım yapmışlar. Tekrar eski seviyelere çıkarız kısa sürede. Arada böyle inişler çıkışlar olacak..
Eski Ethereum olsa BTC bu kadar indiği zaman 1700 Dolara kadar düşer günlerce 2 bin dolara çıkamazdı. Şuan 1850 Dolarda olurdu, artık çok daha güçlüyüz. teşekkürler Vitalik reis adamsın
Kaldıraçlı işlemler çok risklidir arkadaşlar. Ben şahsen hiç girmiyorum. Öyle Wolf of Wall Street değilseniz hiç bulaşmamakta fayda var diye düşünüyorum.
Bnb longladim hiç yormadan çok güzel kâr bıraktı. Bu kez paramı aldım çıktım şimdi yeme zamanı
Bugün liseden bir arkadaşi gördüm, kripto için evini arabasını satmış. binance da listelenecek diye TLM token tavsiye etmişler yaklaşık 300 Binle girmiş 50 Binle çıkmış. Hiç araştırma yapmadan sadece tavsiye ile bu kadar parayı nasıl yatırdi bilemedim. Tlm daha listelenmeden aklı başında binlerce kişiyi zengin etti, yüz milyon tlm ücretsiz dağıtıldı, halen dağıtılıyor da eskisine göre çok az verdiği için zaman kaybı artık. Bu ücretsiz tlm alanlar binancea gelince sattılar ondan dolayı hızla düştü. Toplam arza, dolaşımdaki arza vs baksa kimse tlm almazdı ama insanlar bunları bilmiyor
En hızlı transfer edilen coin Nano, bir başladı 5 dolardan 12 dolara kadar çıktı. Eski coinler değerini katlamaya devem ediyor sıradaki hangisi kim bilir
Arkadaşlar bu arada ABD Hazine Bakanlığının bazı finansal kuruluşlara kripto paraları kullanarak kara para akladıkları gerekçesiyle ceza vermeye hazırlandığı bilgisi henüz doğrulanmadı. Bu sadece bir söylenti. Bir Tweeter hesabı böyle bir tweet atmış, kaynak olarak da SOURCES yazmış. Kaynak belirtmemiş yani. Henüz resmi makamlardan bu konuda resmi bir açıklama gelmedi.
Jake Chervinsky (kripto konularında bilgili bir avukat) ilgili tweet'i kayda değer bulmadığını söylemiş. Tweet şüpheli gözüküyor, Kara para aklama yapan kuruluşlara ceza verme işlemini Hazine yapmaz ki, D.O.J. yapar diyor. Bir de böyle bir soruşturma olsa, gizli tutulur diyor. Kaynak verilmemesi bana şüpheli geldi, pek inanmadım açıkcası demiş.
Kripto paralardaki olumsuz hareket devam ederken süreci olumlu etkileyebilecek bir açıklama, bugün Çin’den geldi. Çin Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Li Bo, yaptığı açıklamayla kripto paraların kullanılma amaçlarına değinirken aynı zamanda Çin’in resmen bu paraları tanıdığını göstermiş oldu.
Kripto paralar hakkında dünyanın farklı bölgelerinden olumlu ve olumsuz açıklamalar gelmeye devam ederken şimdi de Çin’den bir açıklama daha geldi. Çinli gazeteci Colin Wu’nun Twitter hesabından bildirdiğine göre Çin Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Li Bo, Bitcoin gibi kripto varlıkların yatırım aracı ya da alternatif yatırım olarak kullanılması gerektiğini belirtti.
hocam kripto da uzun vade diye bir şey şu an yok. geçen sene bu dönemde böyle bir düşüncede olsan herhangi birine 1k atsan şimdi en bahtsız halinle 10k idi ama şu anda öyle bir öngörü kim verirse gerçekçi olmaz. bana göre tabi elbette..
Bu yukarıda yazanları ve benzer şeyleri okuyunca, en azından yakın vade için sanki diğer birçok merkez bankası da bizimki gibi yatırım yapılabilir ama ödemelerde falan kullanılamaz gibi benzer kurallar getirecek gibi bir izlenim oluşuyor bende ama gelişmeler değiştirebilir her şeyi tabii
SM-T290 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Devletler bu sisteme izin verir mi? Devletler bu sistemi yasaklayabilir mi? Bu konuya da programda değindiler, mutlaka izliyin
(Özgür Demirtaş'in konuştuğu bölümde)
Yorum